Šta je novo?

Apple vredi vise nego Microsoft i Google zajedno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može tema da se prekoči kao i sve ostale Apple teme. Uprkos tome je ipak otvoren Apple podforum za ovakve i slične teme. Ja sam na ovom forumu veoma aktivan i učestvujem u mnogim raspravama iz različitih oblasti i moram priznati da mi nije pravo kada vidim nekoga ko drvi jednu te istu stvar na forumu, zbog koje se i registrovao a koja pritom niti je korisna niti je neophodna.

Edit:

Evo čak se i priest77 spametovao i fokusirao na pomoć ljudima koje zanimaju Apple proizvodi. Više ne otvara niti učestvuje u ovakvim i sličnim temama. Nije jedini koji je to uradio.

Ali uvek se nađe neko novi, obično sa iSrbija foruma koji se friško registruje i sa puno entuzijazma krene da priča jednu te istu, milion puta, ispričanu priču koja nervira određu grupu nas starijih članova. Ja da sam mod takvima bi lepio poene dok ne dođu sebi i ne shvate gde se nalaze i da mi ovde već sve to znamo. Ali eto ima i friških moderatora, starih članova koji se time bave, na sreću u Apple podforumu.

na primer, kovacm je pored toga što je maskota Apple-a na forumu, ipak čovek sa mnogo IT iskustva i znanja od koga se mnogo toga može naučiti. Na stranu taj njegov fanbojizam i mržnja prema MSu, on je ipak izuzetno koristan i dokazani član foruma.

U vezi same teme, ja zaista ne kapiram kako je ova rapsrava korisna za ovaj forum. Ovo nije ekonomski forum, nije Apple shrine, rasprava o bogastvu Apple korporacije je možda korisna onome ko poseduje akcije. Za nas ostale je pišanje uz vetar i trošenje serverske memorije.

Sve si lepo rekao ali nisi video da je temu otvorio covek koji pljuje apple a ne koji glorifikuje. Malo si zalutao:)
P.s. ne moze da de ocekuje da neko dodje i bocne ovako i posle niko da mu na to ne odgovori. :) Naravno da ide opsirna diskusija posle toga:p

Poslednja izmena:
Promaklo mi to za aktivne i ukupne aplikacije u tekstu...

Apsolutno nije problem to sto ti je nesto promaklo u tekstu,problem je drzak nacin kojim si odgovarao iako nisi bio u pravu.

evo sad cu da pojasnim sta mi je nebulozno u studiji:
"At Flurry, we track developer support across the platforms that compete for their commitment.
Since resources are limited, choices developers make to support a specific platform signal confidence, as they invest their R&D budget where they expect the greatest return. "

Hajde sad ti meni objasni sta je pisac hteo da kaze ovim recenicama? Koji resursi su to ograniceni: nemaju dovoljno racunara, ljudi, para? R&D budzet? Jel se ovo odnosi na EA Mobile, Sony ili na koga? Sta je sa samostalnim developerima? Kakve to oni imaju limitirane resurse?

Ne vidim sta je tu nebulozno i nejasno?jasno je receno da nijedna kompanija nema neogranicene resurse i da ce budzet fokusirati na platformu na kojoj im se najvise moze isplatiti.

zechs je napisao(la):
...
Aj sad ti meni reci kako jedna kompanija koja se predstavlja za ozbiljnu, cije usluge koristi preko 55000 kompanija moze da napravi ovakav izvestaj i objavi ga na svom sajtu.

Ostatak prigovora ti se uglavnom odnosi na kredibilitet samog flurry-ja, evo ti ovde spisak investitora i menadzmenta kompanije :

http://www.flurry.com/about-us/index.html

Ako mislis da nisu dovoljno ozbiljni to je tvoje pravo.imas i drugih analiza trzista prodavnica aplikacija,recimo ova, rezultati istrazivanja su manje vise isti :

http://news.cnet.com/8301-13579_3-5...les-kicking-app-on-android-market-says-study/

A to sto je obuhvaceno 25% od svih aktivnih aplikacija na marketu i appstoreu je itekako reprezentativan uzorak,100% ne postoje teoretske sanse da se ikada obrade. a ne vidim zasto bi u 2/36ine citave godine stanje dramaticno promenilo pa da time osporavas ovo istrazivanje.

G@W je napisao(la):
Može tema da se prekoči kao i sve ostale Apple teme. Uprkos tome je ipak otvoren Apple podforum za ovakve i slične teme. Ja sam na ovom forumu veoma aktivan i učestvujem u mnogim raspravama iz različitih oblasti i moram priznati da mi nije pravo kada vidim nekoga ko drvi jednu te istu stvar na forumu, zbog koje se i registrovao a koja pritom niti je korisna niti je neophodna.
Imas li predstavu ko je taj koji otvara ovakve nebulozne teme?ocigledno neko ko ima previse slobodnog vremena i zadovoljava se time da 3 apple hate teme nedeljno otvara,ne vidim zasto bi bio problem da mu nekad sasvim kulturno odgovorim,pogotovo sto mi je prosek manje od 1 posta dnevno.a mislim da je vise nego ocigledno zasto teme otvara u ovom delu foruma - iskljucivo zbog toga sto mu treba podrska drugih istomisljenika posto sam retko kada uspe nesto da dokaze a da mu dokazi ne ukljucuju kristalnu kuglu.

gile23 je napisao(la):
@webster sve sam lepo napisao, samo treba shvatiti , ali hajde opet. Pogledaj Q4 10 i Q4 11, uporedi growth, razmisli sta ce se desiti kroz par godina i ko ce kome uzimati trziste (grubo receno) i ko ce se na kraju izvuci kao pobednik (naravno ako se u tu pricu ne umesa treci igrac), slican primer ti je OS X vs Windows (ima par razlika). Ko ce imati vise usera i analogno tome zaradjivati vece pare.

ne znam zasto je tebi problem da shvatis da nikad nije receno da ios za mobilne telefone ima veci market share od androida.molim te po ko zna koji put da mi ne stavljas reci u usta i ne skreces diskusiju.govorim o tvom komentaru kako apple stagnira a treba imati ozbiljnih problema sa osnovnom matematikom pa ne razumeti da ako u jednom kvartalu prodas 16 miliona telefona a u sledecem 37 to nikako ne mozes nazvati stagnacijom.

Poslednja izmena:
E hvala Bogu, da su se opametili benchmarkovci, pa je tema koja u svom naslovu sadrži reč "jabuka" za 5 dana došla na samo 5 strana :d

Jos samo kada bi padawan objasnio gde on tu vidi "superioran kvalitet"

Cemu smajli? Nema frke, pa to se najlakse objasnjava, kao kada bi pitao vlasnika Bentlija zasto je njegov automobile kvalitetan.

Kvalitet izrade je nenadmasan
Kvalitetan softver koji radi brzo i pouzdano
Apple store je podigao kvaliet mobilnih servisa na najvisi nivo
Inovativni proizvodi koje ostali pokusavaju da kopiraju
Izuzetna paznja se poklanja dizajnu koji je nekoliko decenija ispred ostalih generickih proizvodjaca tehnike

Mozemo diskutovati o tome da li su proizvodi previse skupi i da li za manji novac mozes da dobijes vise sirove snage, o garanciji, o tome da li je zatvoren sistem dobar ili los za industriju, da li su apple obozavaoci lejm ili nisu… Sklon sam da se donekle priklonim kritici. Ali kvalitet proizvoda nema smisla osporavati. Dogode se naravno i njima greske, nista nije savrseno - problem sa antenom na ajfonu, losa izrada sarki za ekran i lose hladjenje na prvim macbook air racunarima, diskutabilna ergonomija "magicnog" misonje... Kad izbacujes revizije na svakih godinu dana i imas relativmo siroku paletu proizvoda, istovremeno troseci puno resursa na istrazivanje i razvoj, desava se. Ali generalno izuzetno visok nivo kvaliteta koji se moze porediti sa luksuznim proizvodjacima u bilo kojoj bransi. Izazov je u tome da se taj kvalitet ponudi po cenama i u paketima koji su vrlo prihvatljivi na zapadu.

Ja bih prvi voleo da i ostali prate trend lepih i kvalitetnih proizvoda, ali to je takva retkost, da su vrednost kompanije i ovakav uspeh potpuno razumljivi i opravdani, a o nekakvom padanju nema ni govora.

Poslednja izmena:
Cemu smajli? Nema frke, pa to se najlakse objasnjava, kao kada bi pitao vlasnika Bentlija zasto je njegov automobile kvalitetan.

Kvalitet izrade je nenadmasan
Kvalitetan softver koji radi brzo i pouzdano
Apple store je podigao kvaliet mobilnih servisa na najvisi nivo
Inovativni proizvodi koje ostali pokusavaju da kopiraju
Izuzetna paznja se poklanja dizajnu koji je nekoliko decenija ispred ostalih generickih proizvodjaca tehnike

Mozemo diskutovati o tome da li su proizvodi previse skupi i da li za manji novac mozes da dobijes vise sirove snage, o garanciji, o tome da li je zatvoren sistem dobar ili los za industriju, da li su apple obozavaoci lejm ili nisu… Sklon sam da se donekle priklonim kritici. Ali kvalitet proizvoda nema smisla osporavati. Dogode se naravno i njima greske, nista nije savrseno - problem sa antenom na ajfonu, losa izrada sarki za ekran i lose hladjenje na prvim macbook air racunarima, diskutabilna ergonomija "magicnog" misonje... Kad izbacujes revizije na svakih godinu dana i imas relativmo siroku paletu proizvoda, istovremeno troseci puno resursa na istrazivanje i razvoj, desava se. Ali generalno izuzetno visok nivo kvaliteta koji se moze porediti sa luksuznim proizvodjacima u bilo kojoj bransi. Izazov je u tome da se taj kvalitet ponudi po cenama i u paketima koji su vrlo prihvatljivi na zapadu.

Ja bih prvi voleo da i ostali prate trend lepih i kvalitetnih proizvoda, ali to je takva retkost, da su vrednost kompanije i ovakav uspeh potpuno razumljivi i opravdani, a o nekakvom padanju nema ni govora.

+1

@padawan

To ti tvrdis da je nenadmasan, a ja kazem da nije...eto, i sta sad.. Ko je u pravu? Kvalitetnog softvera na Windowsu, Linuxu, Androidu, koliko hoces...subjektivan si i pristrasan. O kvalitetu izrade za Samsung telefone i za HTC telefone su svi najbolje pricali, tako da ti pada u vodu ta izjava. Kao i o kvalitetu Sony, Asus i ostalih firmi koje proizvode laptopove...

Hoces da kazes, ako krene da pada. Apple je jedna od retkih kompanija koja duguje svoj uspeh superiornom kvalitetu svojih proizvoda. Dokle god taj kvalitet nije kompromitovan nastavice da raste jer ljudi prepoznaju kvalitet i spremi su da to plate sa vise novca. Google i Microsoft prodaju softver, njihova vrednost je jos vise naduvana. Naravno i kvalitetan proizvod bez softvera nije nista, sto je najbolje osetila Nokia. S druge strane i najbolji softver ne moze vise da prodje ako je lose upakovan. Apple je spojio estetiku i modu sa tehnologijom a to nije mala stvar.

hahahaha slatko me nasmeja.... hahahaha...

tako je i moj drug kupio iphone, jer na njemu "sve radi" i "nema problema", u istom uverenju je ziveo i za Mac. "na Mac-u je sve bolje plus nema virusa ni updateova", mada ne moze mu se uzeti za zlo decko je duduk za IT a pun je kesa i takvi se obicno i pale na apple... nije mesec dana proslo iphone baguje li baguje (btw kupio ga je u nemackoj i nije jail brakeovan ima legalan itunes account etc), najiritantnije je kad telefon nece da napravi poziv, moze da se javi, moze sms, ima mrezu ali da napravi poziv nece i tako po 3 dana i onda odjednom sam proradi a nista u medjuvremenu ne pomaze... odneo ga je i na garanciju, zamenili su mu nisu ga ni pogledali i opet isti slucaj, da li to znaci da svaki iphone ima te bubice ili da je na trzistu ogroman broj skarta to ne znam ali je evidentno da svi uredjaji imaju manje ili vise problema i da se apple ne razlikuje u toj igri ni od koga (pogotovo ako krenemo putem racunara jer ih oni vise ni ne prave, samo ih sklapaju)...

kvalitet, na prvom mestu!

@[Miki]

Ovde jedini koji tovare su ovi veličatelji dela Apple-a i niko drugi. A meni je glupo da čitam te gluposti i stojim po strani, jer to na kraju ispada i da se slažem sa tim što pišu.

Hmm, mozda tu ima necega?

http://www.dailytech.com/Android+Us...han+iPhone+Blackberry+Users+/article23914.htm

Ja ne ulazim u Apple podforum. Nove poruke sam podesio da mi ne prikazuju sva 4 Apple podforuma od kad je to moguce. A da rucno prelistavam teme tamo mi ne pada na pamet

Mislim da zivis u poricanju surove realnosti i dualistickog ustrojstva univerzuma. Fenseri protiv hakera. Kakav bi bio ovaj svet ako bi mi samo bili u svom malom hramu i tapsali jedne druge po ramenu svaki put kada Epl izda kvartalni finansijski izvestaj, ili da vi ne izlazite iz sobe gde je novi Android ROM ciji UI lici na iOS dogadjaj godine. Mi smo potrebni jedni drugima, kao Betmen i Dzoker. Secam se da je jedna devojka prvi put u zivotu saznala da je fanboj kad je dosla na benchmark, nije ni znala da taj izraz postoji, da nije neoprezno zagazila medju IT eksperte koji razotkrivaju intelektualnu elitu u srbiji kao obicne veličatelje da ne kazem duduke za IT, i bore se protiv sila mraka koje zele da porobe ljudske umove. Sekte su jako opasna stvar, kao sto kaze nasa pravoslavna vjera.

Poslednja izmena:
"IT eksperti koji razotkrivaju intelektualnu elitu"...haah, pre bi se reklo wannabe intelektualna elita, jer kad je apple u pitanju, tu nema ništa intelektualno :d

@[Miki]

Ovde jedini koji tovare su ovi veličatelji dela Apple-a i niko drugi. A meni je glupo da čitam te gluposti i stojim po strani, jer to na kraju ispada i da se slažem sa tim što pišu.

Nebih se slozio. Pogledaj ove dve teme od gileta u NEapple podforumu, pa mi reci ko tu velica apple :). Samo on najavljuje propast applea (dok beleze najveci profit), zali se na njih (iako nema niti zeli da ima i jedan njihov proizvod), velica google itd. :) Pa jel tako?
Na kraju dodjemo do toga gde ko treba da postavlja koju temu...

Slazem se sa alfom, da apple ljubitelji imaju svoj podforum i treba da postavljaju tamo teme i postavljaju. Pa gile je protiv applea, sto bi on postavljao tamo :D zar ne ?:D Najlakse bi bilo za moderatore i vala sve ucesnike kada bi prepucavanje bez neke potrebe prestalo. A i vi ne morate da se ukljucujete u temu ako je van njihovog foruma :D?!

Kao što rekoh...
I ova tema ode u .....

p.s. alpha, mislim da si ga sada malo preterao sa ovim oko toga ko gde ima pravo da priča o nečemu. Ovo je slobodni medij i sve dok neko ne vređa ima pravo da piše gde god želi i o čemu god želi, pa taman veličao Apple sve do kraja univerzuma i natrag, a tebi ako smeta preskoči ili kad postaneš mod briši. Svako drugo "uređivanje" po nečijim aršinima, po sistemu, "ovo može ovde, ali ne i ovo drugo" (da se ne bi tema zagadila ili šta-već) je za mene nedopustivo.

Osnovni problem ovde je što veliki broj korisnika ne zna civilizovano da komunicira sa neistomišljenicima, nego odmah krene sa lepljenjem etiketa i za tili čas se tema pretvori u sveopštu papazjaniju, gde je osnovni cilj pokazati "suparniku" i izaći kao moralni pobednik u odbrani lika i dela kompanije koju dotična strana brani (pri čemu, po milioniti put, apsolutno ne vidim zašto vam je neko toliko prirastao za srce ili ne možete da ga očima vidite????).

@[Miki]

Iskreno ja ne znam šta je gile hteo da kaže ovim temama...Market kapa Apple-a je veća od MS-ove i Google-ove kombinovano za koju milijardu , ali to je market kapa i poznate su njene mane. S' druge strane profit i MS-a i Google-a kombinovano je veći od Apple-a, a MS-ov profit je izuzetno blizu Apple-ovog..u svakom slučaju, očito je problem što mene te brojke ne dotiču uopšte. Nit sam vlasnik, MS-a, Google, nit Apple-a i zabole me ko ima šta veće od drugog. Ali izgleda da drugi te brojke primaju više k' srcu :p

S' druge strane profit i MS-a i Google-a kombinovano je veći od Apple-a, a MS-ov profit je izuzetno blizu Apple-ovog..u svakom slučaju, očito je problem što mene te brojke ne dotiču uopšte.

Profit u poslednjem kvartalu:

MS: 6.62 milijarde
Google: 2,54 milijarde
Apple 13,1 milijarda

mada cifre su za svakog korisnika foruma apsolutno nebitne ali kad vec dajes informacije bar se potrudi da budu tacne.

@RR, ja preterao? Ja ne kazem da mora tako.. samo molim da bude tako.
Neces? Zasto ti onda smeta kad ja pricam nesto protiv Apple-a? Imam pravo, ovo je slobodan medij, zar ne?:)
Zasto ne ignorisem prosto? Neko lepo rece... kad vidim ovakvu temu i precutkujem ispada da se slazem.
Ne slazem se, i iskreno evo i nisam ucestvovao u temi nesto... ali hocu brate da mogu i da ne znam da postoje takve teme. Ionako se NIKADA NISTA KOIRSNO u njima ne uradi!!!!!!!! DA LI SE SLAZES ILI NISAM U PRAVU?
I zasto onda lepo te teme koje se ticu Apple-a ne bi bile u Apple sobi iskljucivo? (ne mislim da tamo udju onda svi pa da se tamo prebaci rasprava, nego lepo... ko ne zeli da prica o Apple-u ignorise taj podforum)

Ja evo tražim kako ovo uraditi i ne uspevam da izbunarim. :S: Ajde malo pomoći, da se i ja odmorim ko čovek. Nije mi jasno zašto ovde prosto ne mogu da prođem pored budale, a da mu ne kažem da je budala. U stvarnom životu sam vrlo dobar u tome, nephodno je za posao koji obavljam. :D

Koristi ovaj link za "Nove poruke":
http://forum.benchmark.rs/search.php?do=getnew&exclude=139,140,141,142
To ce izbaciti sve 4 Apple podsobe iz liste. Da znam kako da izbacim poruke sa "Apple" u naslovu, uradio bih to i onda bi sve bilo super ;)

Ako nemate sta pametno da kazete nemojte kaciti slike i komentarisati druge forumase...

Kad si već tako brz na okidaču za brisanje postova, jel' bih mogao da te zamolim da i thread prebaciš u Apple sobu, koliko da oni koji ne žele da ga gledaju ne moraju? U stvari, najbolje da svaki thread sa Apple u naslovu tamo završi, možda ga eventualno ostaviti dan-dva da ljudi vide kad je nešto novo izašlo, pa onda ko hoće nek se flejmuje po Apple podforumu.

Ja se izvinjavam za sliku, licno me zabole i za jabuku i za google i za M$, kad budem posedovao te kompanije, ili barem po neku akciju mozda se i zainteresujem ozbiljnije ko vise zaradjuje, ovako koristim proizvode koji mi pruzaju najvise za ulozeni novac, a da li ce na njima biti zagrizena jabuka ili oljustena banana, briga me...

Evo jos jednom sorry za sliku :(

Kad si već tako brz na okidaču za brisanje postova, jel' bih mogao da te zamolim da i thread prebaciš u Apple sobu, koliko da oni koji ne žele da ga gledaju ne moraju? U stvari, najbolje da svaki thread sa Apple u naslovu tamo završi, možda ga eventualno ostaviti dan-dva da ljudi vide kad je nešto novo izašlo, pa onda ko hoće nek se flejmuje po Apple podforumu.
Brz na okidacu ? Mene su prvo molili da banujem vas koji u svakoj temi vodite bezkorisne rasprave da ne bi svako ko dolazi na forum da nesto sazna nauci morao da cita vase postove.
A ja sam spor i glup pa svaki put brisem postove i uredjujem temu po 10 put umesto warn/warn/warn

Poslednja izmena:
Brz na okidacu ? Mene su prvo molili da banujem vas koji u svakoj temi vodite bezkorisne rasprave da ne bi svako ko dolazi na forum da nesto sazna nauci morao da cita vase postove.
A ja sam spor i glup pa svaki put brisem postove i uredjujem temu po 10 put umesto warn/warn/warn

Džabe ti je i jedno i drugo, svaka Apple tema obavezno završi u flejmu koliko god da se moderiše, a meni je inbox pun warn-ova zbog Apple tema, zapravo ih jedino zbog njih i dobijam. Da ne krećem o tome kako je sadašnje stanje posledica godina tolerisanja kovacm-ovog trolovanja, problem postoji, postaje sve gori i trebalo bi da se nekako reši dok još forum na nešto liči. Broj fanboja se vidno povećava, kad ih drugde banuju oni dođu ovamo, broj ljudi koji ne može da podnese fanboje takođe raste i upadamo u vrzino kolo. Ove grupe nekako treba da se razdvoje, a vBulletin daje dosta dobre mogućnosti za tako nešto. Držati Apple rasprave striktno na jednom mestu gde je pristup opcion je po meni jedino trajno rešenje.

Mene su prvo molili da banujem vas koji u svakoj temi vodite bezkorisne rasprave da ne bi svako ko dolazi na forum da nesto sazna nauci morao da cita vase postove.

Da nije ovo nešto što ne bi trebalo iznositi u javnost? Ali hvala u svakom slučaju što si to uradio, sad bar znam na čemu sam. Mene možeš komotno ovog momenta da banuješ jer zbog ovakvih i sličnih tema se samo nerviram kada posetim ovaj forum tako da ću sa tom praksom da prestanem. A vlasnik i rukovodstvo ovog foruma može slobodno da nastavi sa pro Apple politikom a ne bi bilo loše da od najboljeg domaćeg IT foruma naprave najveći Apple shrine na ovim prostorima, pošto su težnje ka tome i više nego očigledne. Ima i drugih mesta na internetu gde se može voditi diskusija o onome što čoveka interesuje. Samo ostajanje na ovom forumu znači još više nerviranja jer za koju godinu od Fejsbuka i Apple ovde neće moći ništa korisno da se pročita.

Over and out.

Džabe ti je i jedno i drugo, svaka Apple tema obavezno završi u flejmu koliko god da se moderiše, a meni je inbox pun warn-ova zbog Apple tema, zapravo ih jedino zbog njih i dobijam. Da ne krećem o tome kako je sadašnje stanje posledica godina tolerisanja kovacm-ovog trolovanja, problem postoji, postaje sve gori i trebalo bi da se nekako reši dok još forum na nešto liči. Broj fanboja se vidno povećava, kad ih drugde banuju oni dođu ovamo, broj ljudi koji ne može da podnese fanboje takođe raste i upadamo u vrzino kolo. Ove grupe nekako treba da se razdvoje, a vBulletin daje dosta dobre mogućnosti za tako nešto. Držati Apple rasprave striktno na jednom mestu gde je pristup opcion je po meni jedino trajno rešenje.

O covece jel toliko tesko zaobici par tema od celog foruma? Umesto da uadnes i hejtujes i nazivas svakog ko ima apple proizvod fanbojem....mislim....

@ G@w o cemu pricas:)? ProApple? To je par tema u koje ne moras da ulazis. Stvarno se gubite ponelad.
Ovakve gluposti nisu bile ni u "ratu" nvidia vs ati i intel vs amd. Lol

Poslednja izmena:
G@W, sigurno mu nisu Peca i ostali modovi/admini tražili da te banuje, za to im nije potrebna ničija pomoć. Radi se o pozivima drugih korisnika na odstranjivanje neistomišljenika. Takvi zahtevi stižu iz svih "tabora", ništa novo.

:)

Broj fanboja se vidno povećava, kad ih drugde banuju oni dođu ovamo, broj ljudi koji ne može da podnese fanboje takođe raste i upadamo u vrzino kolo
pa nije valjda morbiuse da danas Wintel majstori osecaju ovako nesto, nesto sto smo mi non-wintel useri 80tih i 90tih trpeli i tolerisali svakog dana?

resenje je jednostavno, sve apple teme neka budu u apple sobama.

ranije niste hteli da me slusate pa ste lupetali*, vecina, da apple ne treba da ima posebne software i hardware sobe jer je, boze moj, apple jos jedan PC. dakle, ako ste prevazisli ovakve gluposti, neka sve apple teme budu u apple sobama i mirna backa ;) (pod uslovom da neko namerno ne dolazi i ne provocira, mada i moze, samo tamo ce ih velika vecina ignorisati)

* http://forum.benchmark.rs/showthrea...forumu-organizuje-posebna-soba-za-Apple-usere

Ne znam o cemu ti pricas.koliko vidim imas preko 30 postova u prethodnih par meseci upravo u apple sobi i vecina postova su krajnje uvredljivi.ako se nekome na ovom forumu tolerise tebi se tolerise tako da ne vidim zasto se bunis.ne znam na kom drugom forumu bi se istolerisalo da neko ljude naziva imenima kojima si ih ti nazivao u izbrisanom postu.

G@W je napisao(la):
Da nije ovo nešto što ne bi trebalo iznositi u javnost? Ali hvala u svakom slučaju što si to uradio, sad bar znam na čemu sam. Mene možeš komotno ovog momenta da banuješ jer zbog ovakvih i sličnih tema se samo nerviram kada posetim ovaj forum tako da ću sa tom praksom da prestanem. A vlasnik i rukovodstvo ovog foruma može slobodno da nastavi sa pro Apple politikom a ne bi bilo loše da od najboljeg domaćeg IT foruma naprave najveći Apple shrine na ovim prostorima, pošto su težnje ka tome i više nego očigledne. Ima i drugih mesta na internetu gde se može voditi diskusija o onome što čoveka interesuje. Samo ostajanje na ovom forumu znači još više nerviranja jer za koju godinu od Fejsbuka i Apple ovde neće moći ništa korisno da se pročita.

Over and out.

ako neki forum nije pro apple onda ovaj nije.iako sam se skoro registrovao secam se mnogih clanova koji su odavde otisli bas zbog silne mrznje prema apple korisnicima koja se ovde tolerisala.

weasel je napisao(la):

Ja cu te ispostovati jer si izgleda ovde jedan od retkih koji radi svoj posao pa vise necu pisati u ovoj i slicnim giletovim genijalnim temama.a po mom misljenju nema potrebe da se mucis ciscenjem tema jer se u ovoj i slicnima nista pametno ne moze procitati od silne mrznje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno