Evo i ja gledam zašto uopste ista rade preko iCloud app ili posebne stranice.
Direktno na tv.apple.com/rs je moguće otvoriti Apple nalog.
Ali ne radi. Kreirao, uradio i samo stoji kružić i vrti ili crni ekran. Neće da dođe do opcije da ubacim broj karticeUpravo tako, odeš na tv.apple.com i kreiraš nalog. Simple as that.
Instalirao sa google play stora, sve radiJel zna neko kada ce aplikacija biti za lg?
Moj lg nema android nego onaj njihov webosInstalirao sa google play stora, sve radi
koliko sam čitao ne možeJa sam uspeo da se pretplatim preko Egde-a, Chrome mi je pravio probleme. Morao sam da sacekam da prodje 24h da bi mi poslao kod za verifikaciju preko telefona, izgleda da ima ogranicenje koliko puta dnevno moze da se salje taj kod. Da li neko zna nacin kako da iskljucim tu dvofaktorsku autentifikaciju? Prilicno me smara kada mi za svaki browser i za svaki ulazak u podesavanja trazi verifikaciju iako sam vec bio ulogovan u tom browseru.
Epilog za tizen, cimnem ja Samsung chat podršku i lik mi ladno predlaže da promenim region i restartujem Smart Hub. Rekoh mu da neću, nego pišem da vidim kad ćete je ubaciti u srpski store, na šta me on opet uputi na mobilnu aplikaciju samsung members i kao tamo da im pišem... Kao tu odgovaraju za 24/48 sata... A ja mislio podrška za kurirske službe nesposobna...
Sta je tu resenje, mora nalog da se preseli? Jel moguce da dodam u family neki sprski nalog pa da tako radi?Jeste problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari