Nothingman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 775
Apple TV aplikacija ne postoji na LG Store ako je zemlja Srbija? Kad prebacim na Nemacku vec je preinstaliran, ali za Srbiju nema.
Tako je čeka se da lg doda u naš store.Apple TV aplikacija ne postoji na LG Store ako je zemlja Srbija? Kad prebacim na Nemacku vec je preinstaliran, ali za Srbiju nema.
Da li je neko menjao region na Samsung TVu da bi mogao da instalira Apple Tv? Da li je region bolje menjati preko servisnog menija ili resetovanjem smart huba?
Epilog za tizen, cimnem ja Samsung chat podršku i lik mi ladno predlaže da promenim region i restartujem Smart Hub. Rekoh mu da neću, nego pišem da vidim kad ćete je ubaciti u srpski store, na šta me on opet uputi na mobilnu aplikaciju samsung members i kao tamo da im pišem... Kao tu odgovaraju za 24/48 sata... A ja mislio podrška za kurirske službe nesposobna...
kod mene jos nema sadrzaja u Apple TV na iphone 13
Kod mene radi bez problema na SE2020 (15ca je na zameni baterije) i kod sestrića na 12ci (sve je na iOs-u 27).kod mene jos nema sadrzaja u Apple TV na iphone 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari