Šta je novo?

Apple TV+

Apple TV aplikacija ne postoji na LG Store ako je zemlja Srbija? Kad prebacim na Nemacku vec je preinstaliran, ali za Srbiju nema.

Apple TV aplikacija ne postoji na LG Store ako je zemlja Srbija? Kad prebacim na Nemacku vec je preinstaliran, ali za Srbiju nema.
Tako je čeka se da lg doda u naš store.
Par njih je skinuli aplikaciju sa stranog stora ali onda se javlja problem u regionu.
Tako da nam ostaje da čekamo...

Da li je neko menjao region na Samsung TVu da bi mogao da instalira Apple Tv? Da li je region bolje menjati preko servisnog menija ili resetovanjem smart huba?

Da li je neko menjao region na Samsung TVu da bi mogao da instalira Apple Tv? Da li je region bolje menjati preko servisnog menija ili resetovanjem smart huba?

Ovde su samo predložili iz podrške, što kolega očigledno nije odradio 😃

Epilog za tizen, cimnem ja Samsung chat podršku i lik mi ladno predlaže da promenim region i restartujem Smart Hub. Rekoh mu da neću, nego pišem da vidim kad ćete je ubaciti u srpski store, na šta me on opet uputi na mobilnu aplikaciju samsung members i kao tamo da im pišem... Kao tu odgovaraju za 24/48 sata... A ja mislio podrška za kurirske službe nesposobna...

kod mene jos nema sadrzaja u Apple TV na iphone 13

Logout i login uz "hard reset" telefona (plus, minus i posle power dugme dok se ne ugasi i ponovo pojavi jabuka) ili malo strpljenja dok se konsoliduje (dok odrade sve što treba) servis sa njihove strane 😃

kod mene jos nema sadrzaja u Apple TV na iphone 13
Kod mene radi bez problema na SE2020 (15ca je na zameni baterije) i kod sestrića na 12ci (sve je na iOs-u 27).
Glavni nalog je prebačen na Srbiju samo da se kupi iCloud plus i vraćen na USA kao što uvek stoji.
Bitan ti je nalog za App Store (ne diram glavni zbog pretplata tipa AC+...), ako njega ostavim na USA, povuče mi trenutno besplatni USA nalog za TV. Kada ga prebacim na Srbiju onda automatski i TV pređe na Srbiju. Radi bez problema i na MiBox-u i televizoru sa Android TV sistemom.
Apple aplikacije kroz koje kupuješ usluge možeš na koji god nalog ti je potreban i nezavisno rade od glavnog. Recimo App Store mi je na SRB a Apple Store na USA... Ako treba nešto, samo njih prebacujem.

na EON boxu se pojavila app pre 10ak dana, sve radi super; na android telefonu isto, samo jabukica ima crviće 😀😃

Nazad
Vrh Dno