Radim preko golgle chromNe treba ti iPhone. Servis je dostupan svima.
Jel radiš preko app ili weba?
Pa cek polako,ti odmah hoćeš sve 😂Na hisense radi kad kad sam promenio region, verovatno i na ostalim tv.
Ali niko nije spomenuo da ne postoji ni hrvatski titl?
Pa moras prvo napraviti Apple nalog tzv Apple id pa onda otvaras. Nije to klasican cloud da mogu svi da ga otvore. Meni se cini da mora tako,mozda gresim.Ja ne znam šta radim pogrešno. Odem na icloud i tamo kucam sve 100% tačne podatke i ništa k.....
Da li mogu da uplatim icloud i da gledam apple tv ako nemam icloud?
Probao da uplatim icloud i kaže
Verification code could not be sent to this number at the moment.
Šta sad
Nemam iphone nego android. Valjda mogu preko njega da otvorim icloud
Buy iCloud+ on your Windows PC
- Open iCloud for Windows.
- Click Manage.
- If you already subscribe to iCloud+, click Change Storage Plan.
- Choose a plan, then click Next.
- Enter the password that you use for your Apple Account, then click Buy.
Nije Sima jedini, ni meni ne daje opciju za upgrade na iCloud+. Znači Apple nalog napravljen preko Androida, ulogovan sam, daje promotivne podatke o ICloudu+, ali ne daje opciju za prelazak sa osnovnog besplatnog plana od 5GB na bilo koji drugi. Nakon poprilično guglanja saznajem da novi ICloud nalozi ne mogu da se upgraduju bez Apple uređaja i matičnog Apple ID-a preko koga je uređaj registrovan. Tako da je Sima u pravu. Probao sam i da mi sestrić koji ima IPhone verifikuje nalog sa svog IPhonea preko browsera i nije uspelo. Probajte i vi koji mislite da može da napravite novi Apple nalog bez Apple uređaja na Windowsu ili Androidu pa da vidimo gde grešimo, a ne napamet. Da li je ovo novina od skoro ili nešto drugo ne znam, ali neće.@simatv Drugar ti ili ne znaš št radiš ili mešaš neke pojmove.
Pravljenje naloga:
Dakle u pregledaču na svoj PC ili androdi telefon idi na: https://tv.apple.com/rs
U gornjem desnom uglu idi na opciju da se prijaviš "Sign In".
U novi prozor koji ti se otvori kucaj svoju mail adresu, pa onda u sledeću umesto lozinke, dole ispod imaš opciju da napraviš nalog: "Create New Apple Accont".
Upišu svoje podatke, popuni sve šta se traže, i to je to. Na kraju će ti poslati link na mail da verifikuješ nalog.
Nakon toga se prijaviš na ovaj gore link izbaciće ti da kupiš paket izabereš ovaj od 0,99 evra, i to je to.
Ukoliko iz nekog razloga kod tebe to ne radi, ili si se spetljao nešto, skini iCloud aplikaciju za windows pa se tamo prijavi i kupi željeni paket kroz nje.
![]()
iCloud – Besplatno preuzimanje i instaliranje u operativnom sistemu Windows | Microsoft Store
With the iCloud for Windows app, you can access photos, files, passwords, and other important information from your iPhone or other Apple devices on your Windows PC. iCloud Photos • Access and view your iCloud photos directly in the Microsoft Photos app. • Keep your photos up to date across...apps.microsoft.com
To je po svemu sudeći problem, može nalog, ali ne može upgrade na iCloud+. A šta će mi samo nalog ako njime ne mogu da pristupim Apple TV-u? To je poenta. Apple udesio da kao može za sve, al u stvari ne može nego samo ako si već bio 'njihov'.Ja koliko mogu da se setim, nalog možeš da napraviš na Windows računaru. Lično sam pravio tako za USA naloge. Za srpski nisam siguran kako sam radio, jer sam do tada već imao iPhone.
iCloud+ je morao preko apple uređaja.
Glavni nalog na uređaju mora da bude taj za koji se kupuje iCloud+. Onda kao što je napisano, podešavanja, tvoj id i upgrade...
Jedino nekog da iskoristite ako hoće da izloguje, ubaci Vaš sim, ima neki stari rezervni...
Probaću to za MTS. Mora telefon na zamenu baterije pa taman da iskoristim priliku sa starim SE.
Meni dosada nije bilo problema sa bilo kakvim kodovima na MTS. Doduše glavni nalog je USA ali prodavnica često ume da ostane na Srbiji.
Bilo nekad, izgleda, sad više ne može. 🙁Ako se ne varam kad sam otvarao srpski nalog stavio srpsku bank karticu i prihvatio, nalog pravio na Samsun mobilnom, posle na mail dobio potvrdu i ulogovao se na Apple TV
Ja uradio odma cim se proculoBilo nekad, izgleda, sad više ne može. 🙁
Ajd podeli mudrost, ali samo ako je nešto drugačije u odnosu na prethodna objašnjenja jer ta ne rade. Vezali su ICloud+ i Apple TV za naše područje, pa izgleda da zato ne može pošto više nisu zasebni servisi.Ja uradio odma cim se proculo
Nešto muljaju sa slanjem koda za TFA. Sinoć pokušao da se logujem i nikako da pošalju kod. Uzmem drugi računar i napokon pošalju na isti broj koji je i bio pri prvom pokušaju. Jutros namerno da vidim kako radi, na istom prvom računaru, nema koda, kliknem sen again i nakon toga dođe na omraženu aplikaciju, Viber 😁
Računari - čitati kao Intel i M based MBP.
Ne znam da li je do MTS-a, primanja kodova, kao što je znalo da bude kad su Apple-ove filtrirali kao spam poruke.
Lepo ti je @slaksm napisao 😃
Možeš i da skineš iCloud za Windows i tamo kupiš nakon što se loguješ kad napraviš novi, srpski Apple account.
Buy iCloud+ or upgrade your current storage plan - Apple Support
iCloud+ is a subscription that includes all the storage you need for your data and premium features including iCloud Private Relay, Hide My Email, and more. You can choose a plan in Settings on your device.support.apple.com
Meni piše ovako. Mora prvo da se aktivira na iphone ili Mac.
Meni piše ovako. Mora prvo da se aktivira na iphone ili Mac.
Ja ako sam dobro razumeo postove ovih što se žale da nisu svi imali problema da registruju nalog,već posle registracije za dalju pretplatu tražilo im je apple id.Evo i ja gledam zašto uopste ista rade preko iCloud app ili posebne stranice.
Direktno na tv.apple.com/rs je moguće otvoriti Apple nalog.
Pogledajte prilog 554033
Buy iCloud+ on your Windows PC
Open iCloud for Windows.
Click Manage.
If you already subscribe to iCloud+, click Change Storage Plan.
Choose a plan, then click Next.
Enter the password that you use for your Apple Account, then click Buy.
Ja ako sam dobro razumeo postove ovih što se žale da nisu svi imali problema da registruju nalog,već posle registracije za dalju pretplatu tražilo im je apple id.
Možda, samo što neće bez iPhonea ili iPada, kako god uhvatiš.Apple ID = Apple nalog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari