Šta je novo?

Apple TV+

Prilično mi je dobra slika i čini mi se da je 4k a da je hdr po defaultu isključen, i na Amazon Fire stick 4k Max 2nd gen i na A1 zte boxu.
Nigde nema biranja tih opcija?
Na drugim platformama ti radi HDR? Možda ti je u podešavanjima apple tv-a uključeno "limit playback to SD" ali on je već po difoltu isključen.

Sad sam se setio da mogu i na PS5 verovatno da instaliram i ulogujem se sa apple nalogom, probacu danas kad dodjem kuci
Bez problema na PS5, ja sam tako koristio neko vreme. Jedino što ne radi na PS5 je Dolby Vision pošto ima neko ograničenje da PS5 ne može na taj način da pusti DV sadržaj, mada su to možda i rešili u međuvremenu.

Sa druge strane, konačno mi se pojavila aplikacija Apple TV u Play prodavnici na Sony Google TV televizoru, ali je sistem iz nekog razloga neprestano onemogućava, pa moram da odem u Play prodavnicu i da kliknem na Enable kako bi se ponovo pojavila. Probao sam nekoliko rešenja koje mi je Gemini predložio, ali nije za sada rešilo problem. Da li je možda neko imao ovakav problem?

Poslednja izmena:
Na drugim platformama ti radi HDR? Možda ti je u podešavanjima apple tv-a uključeno "limit playback to SD" ali on je već po difoltu isključen.
I kod mene je SD isključen.
Na netflix 4k mi je slika užasna jer ne mogu da isključim hdr. Tamo gde je na NF slika 4k sdr ili fullhd onda je ok.

I kod mene je SD isključen.
Na netflix 4k mi je slika užasna jer ne mogu da isključim hdr. Tamo gde je na NF slika 4k sdr ili fullhd onda je ok.
Vidi onda šta ti stoji u podešavanjima firesticka pod "dynamic range settings". Možda je isključen HDR.
Ako je i tu uključeno "adaptive" ili "always HDR" onda u podešavanjima TV moraš optimizovati taj HDMI ulaz.

Probao da uplatim icloud i kaže
Verification code could not be sent to this number at the moment.
Šta sad

Apple id,Broj i zemlja se ne poklapaju?

Prilozi

• IMG_2118.webp
    IMG_2118.webp
    168.6 KB · Pregleda: 52
Sačekajte malo da dođe aplikacija na vaš nalog na Google play. Ja gledam ko i sa ažuriranjem postojećih aplikacija nije u isto vreme na svim nalozima.Tako apple TV na različitim nalozima na nekima je već stigao na drugima još izbacuje da ovaj region nije podržan.

Jedino da pozovem nekog ko ima iphone pa preko njihovog broja? Ima li neko rešenje da radim preko androida? Neće pa neće pa neće

Poslednja izmena:
Ne razumem ljudi, kako nesto za sta treba Apple ID i password, koji se dobija uz Apple uredjaje, moze da se koristi na Android spravama???

Kod nas ko nema apple uređaj kupuje pretplatu za icloud praktično samo zbog apple TV koji je uz icloud besplatno. Pošto je sam icloud i arcade beskorisno za android korisnike. Icloud u stvari može nešto preko weba ali izgleda samo preko desktop verzija browsera.

Upravo bez ikakvih problema instalirao na 2 android boksa od A1, prethodno na web odradio registraciju i ostalo propratno.

Ja i dalje ne mogu da se pretplatim na taj paket iCloud od 0.99€. Otvorio sam novi nalog i ponudi mi tu pretplatu ali kad kliknem on izbaci onu ikonicu kao da nešto obradjuje ali ništa se dalje ne dešava i tako stoji zaglavljeno. Pokušao sam preko kompa i preko moba isti problem. U oba slučaja je mts internet, preko kompa adsl a preko telefona mobilni net. U čemu je problem?

Nazad
Vrh Dno