DBraveZ
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 685
pitao ali odgovor ******ski, hvala na pitanju
Jel kazu da ce biti u buducnosti, ili ne znaju, ili ?
pitao ali odgovor ******ski, hvala na pitanju
Prebaci regiju na sloveniju i dobijaš app tvAko je neko slao mejl Hisensu da pita kada ce ubaciti aplikaciju na VIDA sistem, neka javi sta su odgovorili
Na drugim platformama ti radi HDR? Možda ti je u podešavanjima apple tv-a uključeno "limit playback to SD" ali on je već po difoltu isključen.Prilično mi je dobra slika i čini mi se da je 4k a da je hdr po defaultu isključen, i na Amazon Fire stick 4k Max 2nd gen i na A1 zte boxu.
Nigde nema biranja tih opcija?
dodao odgovor Slovenca šefa "kad ga Apple stavi u sistem"Jel kazu da ce biti u buducnosti, ili ne znaju, ili ?
Prebaci regiju na sloveniju i dobijaš app tv
da ali zar ne izgubim npr srpski EON, voyo sr ili skyshowPrebaci regiju na sloveniju i dobijaš app tv
Bez problema na PS5, ja sam tako koristio neko vreme. Jedino što ne radi na PS5 je Dolby Vision pošto ima neko ograničenje da PS5 ne može na taj način da pusti DV sadržaj, mada su to možda i rešili u međuvremenu.Sad sam se setio da mogu i na PS5 verovatno da instaliram i ulogujem se sa apple nalogom, probacu danas kad dodjem kuci
Prebaci regiju na sloveniju i dobijaš app tv
I kod mene je SD isključen.Na drugim platformama ti radi HDR? Možda ti je u podešavanjima apple tv-a uključeno "limit playback to SD" ali on je već po difoltu isključen.
Vidi onda šta ti stoji u podešavanjima firesticka pod "dynamic range settings". Možda je isključen HDR.I kod mene je SD isključen.
Na netflix 4k mi je slika užasna jer ne mogu da isključim hdr. Tamo gde je na NF slika 4k sdr ili fullhd onda je ok.
Meni na PS5 izbacuje da nije podrzan region.Sad sam se setio da mogu i na PS5 verovatno da instaliram i ulogujem se sa apple nalogom, probacu danas kad dodjem kuci
Voyo da,skyshowtime ne kod mene radi,Eon kod mene ne radi ni na Srbijuda ali zar ne izgubim npr srpski EON, voyo sr ili skyshow
Meni se ulogovao sa srpskim bez problema...pisali su ljudi da uz takav "hack" posle ne mogu da se ulogiju sa srpskim nalogom na Apple TV.
Nemam iphone nego android. Valjda mogu preko njega da otvorim icloudApple id,Broj i zemlja se ne poklapaju?
Apple id,Broj i zemlja se ne poklapaj
isti problem, izlogovao se, hteo da prebacim nalog na drugi tlf i sad ista poruka,Probao da uplatim icloud i kaže
Verification code could not be sent to this number at the moment.
Šta sad
Ne treba ti iPhone. Servis je dostupan svima.Jedino da pozovem nekog ko ima iphone pa preko njihovog broja? Ima li neko rešenje da radim preko androida? Neće pa neće pa neće
ako si mnogo puta tražio sa istog broja verifikacioni sms onda je Apple blokirao telefon, treba sačekati 24 časa pa ponovoJedino da pozovem nekog ko ima iphone pa preko njihovog broja? Ima li neko rešenje da radim preko androida? Neće pa neće pa neće
ne treba ja imam apple id iz Amerike danas sam otvorio sa hotmail nalogom drugi za Srbiju.Ne razumem ljudi, kako nesto za sta treba Apple ID i password, koji se dobija uz Apple uredjaje, moze da se koristi na Android spravama???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari