Bas je tesko procitati par poruka od posta koji sam ti vec linkovao.Gde kupujem indijan rupies karticu od 999 ?
Nema, bar ne u Indiji.Jel Apple One ima godišnju pretplatu?
Preskoci taj deo sa Payment method. To trazi kad ĉačkaš i nameštaš account.Uplatio 1000 rupija na apple acount redemovao kod na apple music,medjutim da bi obnovio pretplatu trazi mi ovo? Sta dalje? Dal sam dzabe dodao 1000rupija! I daje mi samo monthly ,nema godisnja od 999!
Nije bitno. I ja imam stari nalog.Nalog mi je stariji,koristio sam apole tv okus pre godinu ipo! Kako novi da napravim kad sam ubacio vec 1000 rupija? Neka ideja?
Dobra ideja, klinac ima PS 4pro , nacicu na google playu app pa cu probati! Na telefonu naravno probao, nece, ako to ne uspem idem na tu varijantu menjanja emaila kao i adrese! Ako menjam email. balance od 1000 rupija mi ostaje ?
Da jeste istekla je odsvno! A free trail iskoristio isto odavno!Ostaje. Ja sam isao na varijantu da dodam jos jedan posto mi se stari na MTS-u gasio.
Nakon toga nije hteo da mi automatski produzi pretplatu i ako sam stavio 999rs na nalog.
Kad sam usao trazio mi da opet dodam adresu i payment method.
Ali sam ovo drugo nekako preskocio.
Btw, jel' istekla tebi pretplata?
Moj prvi Apple Tv je bio preko PS4. Jer preko konzole su davali 3+1 mesec free trial.Na kraj pameti mi ne bi bilo da ovo moze preko konzole da se zavrsi 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari