Šta je novo?

Apple TV+

Gde kupujem indijan rupies karticu od 999 ?
Bas je tesko procitati par poruka od posta koji sam ti vec linkovao.

Evo par postova ispod gde sam naveo preko koga sam ja uzeo.

Uplatio 1000 rupija na apple acount redemovao kod na apple music,medjutim da bi obnovio pretplatu trazi mi ovo? Sta dalje? Dal sam dzabe dodao 1000rupija! I daje mi samo monthly ,nema godisnja od 999!

Prilozi

• Screenshot_20260114_204246_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20260114_204246_Samsung Internet.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 62
Uplatio 1000 rupija na apple acount redemovao kod na apple music,medjutim da bi obnovio pretplatu trazi mi ovo? Sta dalje? Dal sam dzabe dodao 1000rupija! I daje mi samo monthly ,nema godisnja od 999!
Preskoci taj deo sa Payment method. To trazi kad ĉačkaš i nameštaš account.
Ja sam morao da prvo prihvatim 7 days trial pa da onda promenim na godišnju pretplatu.

Kako da preskocim ? Nista mi nije jasno, nisam nista cacakao oko peyment method

Kad odeš na taj sajt, vidi u kom ti momentu nudi free trial i prihvati ga. Mislim da je meni to rešilo problem sa payment method.

Ne znam kako imas renewal ako prvi put kreiras taj nalog. Ako je neki stari nalog, onda pokusaj sa pravljenjem novog.
Do sada nikad nisam imao tu renewal opciju, tako da ne znam kako bih dalje mogao da ti pomognem.

Nalog mi je stariji,koristio sam apole tv okus pre godinu ipo! Kako novi da napravim kad sam ubacio vec 1000 rupija? Neka ideja?

Nalog mi je stariji,koristio sam apole tv okus pre godinu ipo! Kako novi da napravim kad sam ubacio vec 1000 rupija? Neka ideja?
Nije bitno. I ja imam stari nalog.
Trazio mi je da updateujem adresu, to sam izmenio i pitvrdio telefon.
U nrkom trenutku me je gnjavio za Payment ali sam otisao na Back.

Jesi li vec imao Apple Tv? Sto ne ides na renewal?

Imao.sam,isao na renewal i izbaci mi onaj deo sa slike sto sam poslao gore! Trazi.mi.upi id

Da probas preko nekog drugog uredjaja?
Telefona? Playstationa?
Ili da promenis mail na koji je vezan? Meni je posle promene maila trazio da potvrdim i druge podatke. S tim sto sam ga uspesno ignorisao za payment method.

Dobra ideja, klinac ima PS 4pro , nacicu na google playu app pa cu probati! Na telefonu naravno probao, nece, ako to ne uspem idem na tu varijantu menjanja emaila kao i adrese! Ako menjam email. balance od 1000 rupija mi ostaje ?

Dobra ideja, klinac ima PS 4pro , nacicu na google playu app pa cu probati! Na telefonu naravno probao, nece, ako to ne uspem idem na tu varijantu menjanja emaila kao i adrese! Ako menjam email. balance od 1000 rupija mi ostaje ?

Ostaje. Ja sam isao na varijantu da dodam jos jedan posto mi se stari na MTS-u gasio.
Nakon toga nije hteo da mi automatski produzi pretplatu i ako sam stavio 999rs na nalog.
Kad sam usao trazio mi da opet dodam adresu i payment method.
Ali sam ovo drugo nekako preskocio.
Btw, jel' istekla tebi pretplata?

Ostaje. Ja sam isao na varijantu da dodam jos jedan posto mi se stari na MTS-u gasio.
Nakon toga nije hteo da mi automatski produzi pretplatu i ako sam stavio 999rs na nalog.
Kad sam usao trazio mi da opet dodam adresu i payment method.
Ali sam ovo drugo nekako preskocio.
Btw, jel' istekla tebi pretplata?
Da jeste istekla je odsvno! A free trail iskoristio isto odavno!

Skinuo na ps4 apple tv aplikaciju ulogovao se, i ne ulazi u samu aplikaciju! Siv ekran aplokacija sa ps4 je iz decembra 2020 godine

Sve resio, vratio na ps4 sa HDR na SDR da udje u aplikaciju odradio renewal bez problema, ali monthly! Nemam gocisnji plan! I posle restartovao ps4 i odradio HDR i naravno aktivira se kad udjem u apple tv! Sve je reseno, hvala svima!

Koliko je mesecna pretplata?

Mozda dok ti je aktivna pretplata sad mozes preko mobilnog da udjes normalno i mozda nadjes godisnju pretplatu? Iskreno ne verujem, ali bih svakako probao.

Ispratih temu, propratih korake, kreirah indijske Amazon i Apple naloge i kupih gift card od 1000 rupija na prvom šopu na Amazonu na koji sam naleteo. Lenj, zato sam pazario na Amazonu, a ne na onom preporučenom sajtu iz teme. Mislim, 1170 dinara... Mene inače interesuje samo Apple TV, ja sam Win/Android korisnik pa mi iCloud ne treba, YT music mi zadovoljava potrebe, a igrice me ne zanimaju. Po prijavi izleti ono "Probaj Apple One, mesec dana free". Uzmem, šta mi teško, otkazaću ga pred istek tih mesec dana, a vaučer ću da iskoristim za godišnju pretplatu za TV. Aktivira se sve, pogledam pod Subscription, sve uključeno. Sav srećan otvorim TV app kad ono prazan ekran! Library empty ili tako neka poruka, zaboravih. Probaj ovo, probaj ono, rezultat isti. Gledam po netu, neko preporučuje VPN, neko kaže nije ti prošlo ovo ili ono, a meni uredno stoji included na sve 4 stavke. Iz očaja deinstaliram i nanovo instaliram Apple tv app i proradi i on! Pa ako neko naleti na isti (ili sličan) problem, možda mu ova informacija bude od koristi. I da, sve sam radio sa Apple uređaja (iPad u mom slučaju), probao prvo sa Win-a i nije prošlo. Ili bar ja ne znam da ga oposlim tako. iPad firmi vraćam kad ga budu tražili, kreirao sam i srpski Apple ID samo da puknem na njega i aplikacije kojih na indijskom store-u nema. Nisam se izlogovao sa indijskog naloga, već sam svič radio samo na Manage purchase i šta već beše ono stoji uz njega. Ili su ipak pretplate. Nije ni važno, važno je da imam sve što mi treba 🙂

Ovo mi je prvi Apple uređaj u životu i momački me je namučio. Ali nema veze, odradio sam šta mi je trebalo. Drogiram se Zadužbinom od subote 🤣

Uzeo Nov Telefon Samsung A36, aplikacija Apple tv nikako da se pokrene, krene logo I ode u crno, na web sajtu ulogujem se krene I odmah dobijem poruku technical error, sta moze da bude na drugim tlf sve ok

Jesi na drugim telefonima na drugim regionima?

@jaksa007 ,tako je isto i kod mene.I Apple Music isto pokazuje grešku,ne znam šta je sa te dve apk.

Nazad
Vrh Dno