Šta je "PrC"? Da li to treba da zvuči uvredljivo? Da li time želiš da vređaš sve one koji ne koriste Apple?PrC luseri su upravo to: luseri.
ne stig. vidis kako nemas pojma...
ukucaj u Google "For the masses, not for the classes."(ovo bi trebao da bude prvi rezultat link)
Jack Tramiel je imao taj slogan i dok je bio u Commodoreu i kasnije u Atariju sa Atarijem ST.
ST je bio prvi racunar sa 1MB RAMa a da je kosta manje od 1000$. Atari laserski printer je bio prvi printer koji je kosta duplo manje od konkurencije jer su iz printera izvadili svu elektroniku za obradu fajla i taj posao preneli u driver tj. racunar a za vezu je koriscen ultra brzi DMA port (ASCI) - kasnije su se takvi stampaci, kad su se pojavili, zvali "windows" stampaci... ...
to je "For the masses, not for the classes." ,)
[YOUTUBE]NBvbsPNBIyk[/YOUTUBE]
@rushko a sve to zbog: Apple Fanatik i RDFa. malo su ga preterali...
Jack Tramiel - Atari - Power Without The Price! Ovaj slogan je bio na svakom Atari proizvodu ako me pamcenje dobro sluzi.
Da niste malo preterali? Cemu sve to? Nek svako koristi ono sto misli da je za njega ok i bice sve u redu.
Apple samo ispunjava zelje svojim korisnicima pa su samim tim korisnici zadovoljni i to je to.
Inace sto toliki hejt prema PC-u ? Evo Mac nema support za neki ozbiljniji CAD program, Autocad ce tek da izadje, a da ce Solid moci da radi na Mac-u nema ni reci ?
Idemo dalje Apple je u Americi itekako isplativ i da zivim u Americi samo bih kupovao Apple proizvode, ali naravno kod nas je svaki taj proizvod 30% skuplji i kada se uporedi HW na Macbook Pro-u koji kosta 130k dinara i HP-u koji kosta 130k, jednostavno ako je HP mogao da sastavi 2-3 puta jacu masinu za te pare na sta odlaze pare kod Mac-a ?
Macbook Pro izgleda smesno nazalost. Jer ce ovaj HP da ga razbije kao beba zvecku
.
Nema ovde nikakvog hejta ovo je sve realno. Da su kod nas cene kao kod Amera ovo Macbook pro bi bio jako isplativ, ali posto nije tako,...
Pozdrav!
ljudi su zadovoljni svojim jabukama jer plate i ne misle. svako ko hoće malo da se potrudi oko svog kompjutera za duplo manje novca može napraviti mašinu koja radi čak i stabilnije i lepše nego mac.
mislim da je Steve J. rekao: ne mozes pitati korisnike sta hoce, jer dok napravis to oni zele vec nesto drugo!Apple samo ispunjava zelje svojim korisnicima pa su samim tim korisnici zadovoljni i to je to.
pricas o hackintoshu? (jer windows nema sanse da radi lepse)
zezam se, vidim da mislis na linux...![]()
mislim da je Steve J. rekao: ne mozes pitati korisnike sta hoce, jer dok napravis to oni zele vec nesto drugo!![]()
![]()
btw - sad vidim novi post. razumemo se sasvim. ja se i dalje pitam, da li sam dobro postupio - hackintosh ipak radi jako fino![]()
Kakve veze ima oprativni sistem sa psutanjem videa ...ma mac vs win situacija je jasna, jedino sto je win logican izbor za gejmere, ali pobogu, ja u linuxu ustam 1080p video, a proc na 800MHz... Da se ne lazemo... Superioran kvalitet izrade Apple proizvoda je neosporan, ali u tom cenovnom rangu ni ostali proizvodjaci nisu losi toliko, odnosno ne zaostaju bas svetlosnu godinu. mac vs win biram mac, ali zasad mi je draze da to isto dobijem za dzabe, a usput ponesto i da naucim
Kakve veze ima oprativni sistem sa psutanjem videa ...
Kolko god se ovim bavim ovo stvarno prvi put cujem da je iko izjavio
Ja pustam na digitronu 1080p sa dxva ili cuda ...
Bez dxva 800mhz procesor nece moci da pusti 1080p .
ma mac vs win situacija je jasna, jedino sto je win logican izbor za gejmere, ali pobogu, ja u linuxu ustam 1080p video, a proc na 800MHz...
evo npr ja se bavim arhitekturom - inace sam POPRILICNO kompjugterski pismen, ali sam se odlucio da umesto ovog (btw komplikovano podesenog) hackintosha, predjem na mac - i dam vise para, na sipas i ne mislis...
koji GPU imas... ? i sta koristis za pustanje videa na linuxu a sta na win7?
Ma ok je , samo kazem nema tu veze OS sa tim vec decodero...
Dal je windwos ili linux ne utice ni 0.1% na pustanje videa.... i sa dxva potrebno je 2-4% procesora da pusti 1080p![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari