Šta je novo?

Apple Music

biraj billing and subs i prati korake, za zemlju na drugom koraku stavi US, nebitno. Kad odabereš billings and subs i "change, cancel subs..." na zadnjem koraku se na dnu trebaju pojaviti opcije chat i call

Ne vredi,pisao sam se s nekim Devinom pola sata i nista nije mogao.Nek mi skida sa tih 200TL sto sam ubacio i prekinucu posle 10 meseci.Kaze da nema opcije da se placa godisnje?:ROFLMAO:

Ја имам мали проблем, не знам јел до супернове или до чега је. Када сам накачен на вифи слабо учитава плејлисту, сличице албума... Како искључим вифи, нормално учита преко мобилног нета, као и преко вифи-а ако укључим впн. Иначе нет преко вифи-а ради нормално у другим апликацијама. Јел има још неко такав проблем?

Ја имам мали проблем, не знам јел до супернове или до чега је. Када сам накачен на вифи слабо учитава плејлисту, сличице албума... Како искључим вифи, нормално учита преко мобилног нета, као и преко вифи-а ако укључим впн. Иначе нет преко вифи-а ради нормално у другим апликацијама. Јел има још неко такав проблем?
Kod mene nema tog problema, ali nemam net od supernove pa ne bih mogao proveriti.

Drugarti mogu li na SVOM telefonu da napravim zeni tuyrski account i onda naravno ona da se samo uloguje na svom accountu na njenom mobilnom ?

Требало би да можеш, битно је да ти све одрадиш и уплатиш са впн-ом а она се после само логује код ње...

Drugari imam problem pise da nije dobar kod ! Uzeo sam preko Turkgamea 200TR gift card bas ovaj

Apple iTunes Gift Card 200 TL iTunes Key TURKEY i sad naravno ukljucen VPN.lat na tursku i idem da odradim try it free onda stavim dole kod kaze neispravan kod! Sta mi je ciniti​

26. порука у овој теми...

Probao i preko urban vpn a isto! Kad idem try it free unesem kod na opciju ISKORISTI KOD na google play! Da na pomenem da imam andorid uredjaj!

Resen problem trebalo je da instaliram Apple Music ne sa Google playa vec sa Apple stora i onda se vidi taj Redeem code opcija! Izvinjavam se svima :] Apple music je MAMA

Od sledeceg meseca poskupljuje turski Apple Music za 100%, tj. sa 20 na 40 TL.

Zdravo svima, ispratio sam prepiske ali nisam bas najbolje razumeo sve detalje. Ja trenutno imam besplatnu verziju mesec dana ali sam vec uneo region i moje podatke. Kako mogu posle probnog perioda da kupim godisnju pretplatu za ovu cenu od 400 lira? Imam iphone 15. Pozz

Ako si uneo naš region i dodao svoje prave podatke za Apple ID na kojem si iskoristio tih mesec dana probe, napravi nov Apple ID na Tursku, dopuni ga pomoću iTunes vaučera sa Turgame-a i pomoću njega iskoristi tursku cenu.

Aha, a sve ostale mi ostaje od podesavanja kako jeste samo app store se vodi kao da je turski?
I da li bi mogao da promenim region a da mi nalog ostane isti nekako?
Aplikacije i sve ostalo ce da a radi normalno kao i do sada?

Aha, a sve ostale mi ostaje od podesavanja kako jeste samo app store se vodi kao da je turski?
I da li bi mogao da promenim region a da mi nalog ostane isti nekako?
Aplikacije i sve ostalo ce da a radi normalno kao i do sada?
Misliš da promeniš region svog postojećeg Apple ID-ja? Da, aplikacije koje si skinuo će nastaviti normalno da rade i da se ažuriraju.

Da, to sam mislio. Hvala svima!

Uspeo sam na kraju da otkazem besplatnu pretplatu sa srpskog regiona, promenio region na turski i iskoristio kupon. Za sada sve radi kako treba, jedino mi izlaze preporuke na turskom ali nije mi to problem. Bitno mi je da sve ostalo radi kako treba i da se sve normalno azurira, takodje se nadam da ce i wallet raditi.

Inace mi nije jasno kako je ovo Apple dopustio, vidim da su cene na iTunes bas jeftine, Openhajmer film ima da se kupi za 80 din, muzicki albumi za 50 din i slicno... Cudi me da sve radi i da se nista ne menja sem sto izlace turske preporuke u apple aplikacijama.

I da, u turskoj su cene sada poprilicno skocile, sve je skupo generalno (nije kao do pre dve godine kada ste mogli da jedete po restoranima za 500 din i da sipate gorivo za 80 din)

Da, to sam mislio. Hvala svima!

Uspeo sam na kraju da otkazem besplatnu pretplatu sa srpskog regiona, promenio region na turski i iskoristio kupon. Za sada sve radi kako treba, jedino mi izlaze preporuke na turskom ali nije mi to problem. Bitno mi je da sve ostalo radi kako treba i da se sve normalno azurira, takodje se nadam da ce i wallet raditi.

Inace mi nije jasno kako je ovo Apple dopustio, vidim da su cene na iTunes bas jeftine, Openhajmer film ima da se kupi za 80 din, muzicki albumi za 50 din i slicno... Cudi me da sve radi i da se nista ne menja sem sto izlace turske preporuke u apple aplikacijama.

I da, u turskoj su cene sada poprilicno skocile, sve je skupo generalno (nije kao do pre dve godine kada ste mogli da jedete po restoranima za 500 din i da sipate gorivo za 80 din)
Sto se tiče Apple Musica, nakon nekog vremena (dok algoritam nauci šta slušaš), u “Listen Now” kartici ti vise neće izlaziti turske preporuke. Bar je tako kod mene.

Da, na iTunesu su u TR filmovi za kupovinu rentanje bas jeftini. Iznajmljivanje filmova većinom košta 0.13€, a najskuplji film za kupiti je 0.60€ 😅

Sto se tiče Apple Musica, nakon nekog vremena (dok algoritam nauci šta slušaš), u “Listen Now” kartici ti vise neće izlaziti turske preporuke. Bar je tako kod mene.

Da, na iTunesu su u TR filmovi za kupovinu rentanje bas jeftini. Iznajmljivanje filmova većinom košta 0.13€, a najskuplji film za kupiti je 0.60€ 😅
Tako je listen now se menja kada budes slusao tvoje izvodjace i numere

• Like
Reagovanja: S03
Jako su mi cudne te cene ali necemo da se zalimo :D Koliko dugo vi koristite ovu foru sa turskim, niste imali nikakvih problema?

Ja koristim vise od 2 meseca , pre sam koristio spotify koji mi sad uskoro istice, i necu ga produziti, ostacu na apple musicu!

• Like
Reagovanja: S03
Ja koristim vise od 2 meseca , pre sam koristio spotify koji mi sad uskoro istice, i necu ga produziti, ostacu na apple musicu!
I ja isto koristim iz Spotify, još od februara, mada većinom sam na AM, a žao mi otkazati turski Spotify 1.28€ mesecno 😅

… u odnosu na Spotify, Apple Misic ima bolji kvalitet zvuka… foduše, Spotify je više postao socijalna mreža, uz lossy zvuk…

… u odnosu na Spotify, Apple Misic ima bolji kvalitet zvuka… foduše, Spotify je više postao socijalna mreža, uz lossy zvuk…
Slazem se za zvuk definitvno, kazu Tidal bolji zvuk ima, ali ne bi se sad prebacivao tamo, navikao sam se na apple music!

… ok je Apple music, u nekim slučajevima ima i bolji izbor… prednost je što kao i Tidal ima solidnu video kolekciju…izvorni .alac po mnogima bolje zvuči na Bluetooth sluškama, na iphone-u…

Mene smara sto su svi stereo servisi, ***, pa koristim sluske i slusam apple music i spotify, a kod kuce Logitech 5.1 sistem, DZABA

… Tidal na HiFi plus ima Sony 360 reality naslova… nisam imao prilike da ih čujem na odgovarajućoj opremi…

Šta je bolji kvalitet, Hi-Res lossless ili Dolby Atmos?

Vrh Dno