Šta je novo?

Apple Music

… ako AMusic slušaš preko slušalica i iphonea, bluetooth - gotovo da je svejedno, pošto se isti kompresuje. Ako ideš na AirPods Pro ili Max, na Airplay onda je situacija bolja i razliku ċeš verovarno primetiti u korist HiRes… razlika se poveċava, ako ideš na izlaz sa compa u Dac, ili telefona preko nekog konvertera na jack i slušalice na kabal… i u tom slučaju je max, 24bita i 48kHz… svakako izmedju Lossless i Lossy razlike ċe svakako biti, Hires i Atmos je tu negde… zavisi od žanra, produkcije i kvaliteta tvoje opreme…

Šta je bolji kvalitet, Hi-Res lossless ili Dolby Atmos?
Dolby Atmos nije pokazatelj kvaliteta kod Apple Music-a, već samo označava da te numere imaju ono što oni zovu Spatial Sound. Nivoi kvaliteta su Standard, Lossless i Hi-Res Lossless i njih biraš u podešavanjima za Apple Music, a Dolby Atmos se automatski aktivira na numerama na kojima je dostupan ako za slušanje koristiš neke od Apple/Beats slušalica koje to podržavaju. Za druge slušalice mora ručno da se omogući, ima objašnjeno detaljno u okviru same Apple Music aplikacije.

… ja iskreno nisam za suround muziku… ali sa druge strane, na Apple uredjajima ALAC zvuči jako dobro…

Ekipa,treba mi pomoć.Napravio sam Apple ID nalog preko Windowsa i reedemovao 200 TL .E sad,trebalo bi da se prijavim na neciji Iphone,tacnije da se ulogujem sa mojim podacima i onda da mi se skida sa balansa.Ili sam nešto pobrkao.Uglavnom,kako se otvara još jedan Apple ID na telefonu (podatke več imam) i kako da aktiviram Apple Music da mi skida sa tih 200TL?Ako me razumete 😁

Ekipa,treba mi pomoć.Napravio sam Apple ID nalog preko Windowsa i reedemovao 200 TL .E sad,trebalo bi da se prijavim na neciji Iphone,tacnije da se ulogujem sa mojim podacima i onda da mi se skida sa balansa.Ili sam nešto pobrkao.Uglavnom,kako se otvara još jedan Apple ID na telefonu (podatke več imam) i kako da aktiviram Apple Music da mi skida sa tih 200TL?Ako me razumete 😁
Skineš Apple Music aplikaciju na telefon. Probao si to ili? I ulagujes se u taj nalog.

Skini app direktno sa Apple sajta, ne preko Google Playa. Evo link: https://support.apple.com/en-lamr/109330

E druze,moj telefon je Android pa vrv ne mogu to da odradim.Zanima me kako da ubacim na iPhone-u još jedan ID sa mojim podacima i da mi odatle skida sa računa?

@S03 ,skinuo.Znači udjem sa mojim podacima,aktiviram prvi mesec gratis i hoće li mi posle skidati sa tih 200TL što sam reedemovao?Ne treba mi gimnastika sa Iphone-om? I ako uzmem family plan da li moraju da imaju turski Google nalog?Izvini na smaranju.

Poslednja izmena:
@S03 ,skinuo.Znači udjem sa mojim podacima,aktiviram prvi mesec gratis i hoće li mi posle skidati sa tih 200TL što sam reedemovao?Ne treba mi gimnastika sa Iphone-om? I ako uzmem family plan da li moraju da imaju turski Google nalog?Izvini na smaranju.
Skidace ti. I u app bi ti trebalo pisati koliko balansa imaš.

Hvala puno na odgovoru.A da li je bitno koji nalog imaju ostali ako uzmem Family paket?

Društvo,ko ima iPhone i hoće da deli sa mnom Apple Music,nek mi se javi u pp.Imam nalog preko Turske maltene za dzabe mesečno.Pišite....

Ajmo opet.Kome treba Apple Music nevezano da li ima iPhone ili ne(znači može bilo ko😄),nek mi se javi u pp.Ako nas 6 deli izadje oko 40 din mesecno jer uzimam preko gift kodova.

Jel testirao neko Tidal,pored ovoga? Vec 2,3g imam Apple music i igrom slucaja,istekla mi pretplata pa da probam nesto drugo i pade odluka na Tidal. Posto sam probao ostale, Spotify mi ubedljivo najgori(iako je najpopulatniji), Tidal me iznednadio. Cistoca zvuka,jacina,algoritam . Za sada mi deluje da je sve bolje iako nisam ocekivao. Iskljucivo slusam preko Iphona i APpro2 ,nabudzeno je na max kvalitet uvek jer imam neogranicen internet i Tidal odlican.
Jel imao neko slicno iskustvo ,jesam li u pravu ili samo fantaziram?😂 .
Ozbiljno razmisljam da batalim Apple music i predjem na Tidal.

Meni su Apple Music i Tidal na prvom mestu,razlike skoro i da nema,pa onda ide Spotify,Deezer pa YT Music.

Sto se tice kvaliteta zvuka Tidal za osnovu ima 160 kbps u odnosu na 128 na Apple Music... Ali ako si koristio max onda nema razlike nego je placebo jer nazalost APP2 ne mogu lossless bez Vision Pro...

Ja licno koristim Tidal jer mi je lepsi interfejs, bolje preporuke i svidja mi se widget... Ali to je stvarno sve do toga sta se nekome vise svidja...

… deezer je u klasi lossless uz AppleMusic i Tidal… Tidal ima Hires, kao i AppleMusic, tako da su tu u prednosti… Spotify i YT music daleko iza ovih prvih…

Uzeo sam foru preko Turgame-a kodove i tako ubacujem.Nešto mi prijavljuje gresku da ubacim karticu ili da dodam kodove.A imam na nalogu još 700TL.Šljakalo mi je zadnjih 6 meseci.Šta da radim?

Poskupljuju i oni
Cena i dalje smesna

IMG_7469.jpeg

Da da,poskupljuju i imao sam i s njima problem s plaćanjem ali sam rešio.

Nazad
Vrh Dno