Bio je jučer osnovni model na KP i za 1900 evra, danas nisam proveravao.Dobih cene za MB Pro 14" sa jednog od oglasa na KP
M4 15/512 - 1999
699 kod drugog tipa kod kojeg stoji "Kontakt". (ne znam čoveka prenosim informaciju samo jer sam se i sam interesovao)Mac Mini M4 Base Model je 820e na KP 🙄
Bar nemačke ceneLik skuplji nego JaStil. A i ne znam sta ocekujete, da stvarno bude 600e, nema sanse.
Apsolutno. Ima LG monitora za 400tinak sa 65W PD i Type-C, sto je vise nego dovoljno i za prosumera i za blejaca, i to 10 godina ovako da traje.Sve je to ok za nekog kome treba sa posao i vratice pare kroz par ili jedan projekat. Ali sa nekog ko samo gleda YT i bleji po netu, monitor vise od 300e je previse.
A svi dobri su bar 3-5x toliko.
Taman da ga zameniš 2026 za OLED 🙂Da se samo vratim na prethodno svoje pisanje o monitorima, kao neko opažanje za moje korišćenje MBP M1 Max 16" sada već godinu ipo dana. Iskreno, jako mi je teško da se odvojim od njegovog displeja, i trudim se da ga što češće koristim, a ne da bude zakačen na eksterni monitor, i to iz dva razloga - reprodukcija boja i tih 120hz. Iako imam jako kvalitetan 4K monitor od 32 inča, boje su i dalje lošije nego na MBP, a kada se pređe na 120 na 60Hz, imam po neki put osećaj da nije isti operativni sistem u pitanju, i ista mašina. Tako da mislim da je za pravo uživanje u MacOS-u, 120ica "a must".
Samo ne znam kako 3 godine garancije, to je neka caka, jesi pitao jel apple care+, ako nije onda nesto muti?
Ne čini ti se, to je odlična ponuda.Kad pogledam apple care + posto generalno pazim na svoju opremu, jos i dobro izgleda ta ponuda, ili mi se samo cini? 🤔
Stavi ga u Low Power Mode, dobiješ slabiji čip koji manje troši.Pogledao dosta testova i analiza. Ozbiljno je brz i osnovni M4, i na CPU i GPU planu ali mi deluje da fali neki slabiji M4 chip ili boje hladjenje, konstanto sve vise i vise trosi i osnovni M chip, a ne trebaju svima toliko jace performanse na ustrb grejanja, autonomije i buke.
Pogledao sam Mini M4 u iStyle. Podigao ga i okretao da vidim iz svih uglova. Baš je mali i prelepo se presijava. Bio je prikačen na studio display. Poigrao sam se na kratko, par minuta. Nisam očekivao da ću nešto moći da uporedim sa M1 Air u radnji ali opšti utisak u otvaranju aplikacije i browseru je da ne primećujem razliku u brzini otvaranja aplkacija ni tečnosti u radu. Potreban je drugačiji scenario i više vremena za utisak.Kakvi jadnici, toliki hype oko Minija i oni nabavili po komad, lol... Jedva cekam da sutra vidim BF akciju koju reklamiraju. 8gb modeli i dalje su u modi!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari