Hub za novi Mini...izdignut je da ima lepu cirkulaciju vazduha i da moze lakse da se stisne dugme za paljenje
Zuji prazno tih 8GB sto si uzeo vise.Isto kao i moj
uzeo sam 24gb jer imam 8 firefox prozora i oko 60-70 tabova plus par manjih aplikacija npr whatsapp. Devojka voli da kuva pa sad snima za tiktok to pa ponekad upalim i capcut da joj editujem i to takođe radi perfektno preko ovih 70 tabova, tako da je perfektan
Pogledajte prilog 469329
Naravno, delom i zbog toga, ali ako ćemo čistu estetiku, USB običan je kataklizma.Nisu ga oni ukinuli zbog estetike već da mogu da prodaju thunderbolt ovo i ono umjesto starijih dodataka ili uređaja.
Bolje open source, jeftinije je.Neki komercijalni NAs
Jeste, ali za mene konkretno, nemam vremena da se bavim time niti konfigurisem (posebno jer nisam u toj materiji, pa ide i element ucenja svega oko servera), treba mi da radim. Imam vec finansije koje sam spremio za to, tako da nista nece patiti (sem novcanika).Bolje open source, jeftinije je.
Kada treba da se koristi u okviru poslovnog okruženja, DIY open source obično i nije baš najsrećnije rešenje.Bolje open source, jeftinije je.
da li je vredno doplate u odnosu na m4 obicni?Kupljen M4 MacBook Pro 24gb rama, ljudi moji kako ovo cudo radi. Dizanje sistema za manje od 5-6 sekundi. QQ
Apple, bato!🙂Kupljen M4 MacBook Pro 24gb rama, ljudi moji kako ovo cudo radi. Dizanje sistema za manje od 5-6 sekundi. QQ
Pazi, ja dolazim sa Win-a, cak sam isao overboard i uzeo 48gb... Mogu reci da sam miran narednih 10 godina, komotno...da li je vredno doplate u odnosu na m4 obicni?
Sad sam bas hteo da kazem, jedino ako tokom rada krene memorija da se puni da mozes jedino restart pa da se isprazni, za sve ostalo samo zatvoris laptop i to je to...Mada nije bitna brzina dizanja sistema uopste. I ovako se ne gasi nikada. Ne znam jesam li jednom ugasio za poslednjih 6 meseci.
Da, ima nesto oko nacina rada Macbooka sa M cipom kada ga ne ugasis. I cak su napomenuli u avionu sa Kipra da se ugasi Macbook M... Osetio sam blagu sramotu jer moj gore u vec natrpanim pregradama sa torbama i znao sam da nema sanse da ga vadim zbog tudjih torbi i kofera. Nista se nije zapalilo.Zasto kada se putuje, nema razloga ni onda, ako bas hoces da budes fer da ne padne avion, ugasis wi-fi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari