Izvini ali opasno si se zeznuo za sat vremena na iPad-u, meni je trebalo 3 dana bez konvertovanja i jailbreak-a. Dobijem ja iPad, nemam iTunes account, hajde da pravim (kompu nisam mogao taj dan da pristupim), krenem ja sve lepo kako se pravi free account, ali dodjes do odeljka gde treba da pise Free account (bez kreditne kartice), ali to free je nekako nestalo, ja hajde jos jednom na drugi mail, opet isto, iskuliram ja taj dan. Dodjem sutra preko kompa krenem opet ista stvar posle xyz pokusaja se pojavi doticna free opcija kako zasto nemam pojma, naravno pre toga je biran neki levi mail, ja hajde opet da pokusam da napravim App store account kada opet po starom. Opet ja iskuliram, 3 dan, prva 2 3 puta ista prica posle iskoci Free opcija. Googlao sam sta sve nisam radio da bih video sto te opcije nema, odgovor nasao nisam, a ona je iskakala u random slucajevima, mozda tebi ovo izgleda smesno koliko i meni u tom trenutku ali to se meni stvarno desilo.
Da bi sve radilo od nule do pustanja filma perfektno ti treba oko 30 minuta, od registrovanja acc-a, instaliranja iTunes-a, nalazenja plejera i na kraju prebacivanja, na Androidu to sve imas out of the box.
To sto je tebi toliko trebalo ne znaci da je u pitanju realna situacija stvari. itunes account se napravi za 1 min sa kreditnom karticom i potom bez problema mozes da instaliras aplikacije a itunes ti vise nije potreban. imas more aplikacija preko kojih filmove mozes prebacivati bez itunes-a, preko wifija, preko diskaida-a...
gile23 je napisao(la):Tegra 2 vs A5, ne mozes porediti dva SOC-a na dva razlicita OS-a sa igrama koje su razlicito optimizovane i na razlicitim rezolucijama, imas slucajeva da na "sporijem" Tegra 3 (ne 2) igra radi savrseno fluidno kao na A5X, igre su graficki iste, stavise nekada je grafika bolja na Tegri sa vise detalja i efekata nego na iPad-u.
Postoje na obe platforme sinteticki GPU testovi koji pokazuju snagu GPU dela. recimo :

slobodno reci koje su to igre koje imaju vise efekata na android tabletima, ne igram igre ali rado cu instalirati na obe platforme da probam. mada ne znam kako bi to oslikalo snagu GPU-ova..
I da molim te reci mi kojom to brzinom prebacujes fajlove preko WiFi-a jer je meni za 1 fajl od 4 GB pisalo da treba da cekam ~2 sata, modem HG 530 brzina oko 1.7 MB/s, do modema nije sigurno jer na speedtestu prikazuje rezultate od 6 MB/s, program WinSCP.
Ocigledno imas problema sa mreznim podesavanjima, ako si blizu rutera ne vidim zasto ti preko wifija ne bi izvlacio oko 20MB/s.
Ja sam mu vec bio napisao sve to, covek samo napada. nit sam ja izjavio da je T2 brzi od A5 a sve i da jesam, taj citat je bio pre izlaska A5 koji je ISTA stvar samo bez L2 cache-a. fluidnost na Apple uredjaju je usled manje fragmentisanog sistema, a sam chip u jedinoj pravoj meri snage - FLOPS, NIJE nista brzi od tegre.
A5 nikako nije ISTA stvar kao i Tegra2. informisi se malo pre ovakvih tvrdnji cisto da vidis koji GPU ima A5 a koji Tegra2, mnoge stvari ce ti biti jasnije.
Poslednja izmena: