Šta je novo?

Apple Event 9.9.2014.

samo korisnici maca i safarija za win,koliko sam skapirao

Kao i uvek samo koricnici mac-a, iPhona, iPada, apple tv-a. Ja sam jedne godine pokušao da gledam preko Safarija na Win, ali nije moglo.

Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 6.2 or later.

Одмах испод стоји... тако да, нема ништа за не-apple системе.

Ako naiđete na neki workaround, postujte.

bice workaround na onom live nesto servisu kao i svaki put.

Ili virtuelna masina, pa usput probas OS X, pa predjes na njega vrlo brzo

Poslednja izmena od urednika:
slazem se. Ja sam bio nabedjeni Windows pa Windows. Probao Linux 1000 puta i nije islo bas nesto. Ok znao sam solidno ovo ono ali nikad se nisam zadrzao konkretno zadrzao. Kupim ove godine MBP Mid 2014 (sad ovi sto su izasli i shvatim da sam bio glup sve ove godine) sad polako izbacujem win totalno iz mog zivota zauvek. Kraj. Neki dan sam probao drugarici da namestim neki asus krsbook i shvatim koje je to s*anje od OS-a. :)

ps: ako sutra predstave sat kupujem 100%.

Kad budu svi navalili, pa pocne da secka - niko nece da gleda. Tako je bilo pre valjda 2 godine, sve ok islo dok se nije pocelo pricati o iphone-u tokom keynotea. Zaboravio sam da li moze da se baferuje, jer mi nije problem da gledam sa zakasnjenjem samo da ide tecno.

ne znam za workaround metode, ali Apple-ov stream će da radi savršeno
Meni u poslednje vreme nije radio savršeno, radi savršeno 10-tak minuta na početku a zatim krene da koči, secka, preskače a onda samo stane i neće da se pokrene dugo... do pre 3 godine je bilo savršeno.
To su moja iskustva.

to je nesto do tebe. Gledao sam na HDTV-u wwdc i sve je bilo full ni na trenutak nije zaseckalo.

2h7gtfk.jpg

Svi u Delta City na Novom Beogradu u 19h! Organizovano gledanje prenosa!

Apple medija događaj (2014.) biće održan u Flint Center (Cupertino, CA) gde je pre 30 godina (1984.) Stiv Džobs predstavio Macintosh kao i prvi iMac (Bondi Blue) 1998. godine. Očekujemo da će predstojeći događaj biti jedan od najbitnijih u istoriji Applea.
Pozivamo vas da nas posetite 9. septembra u 19h @Delta City da zajedno pratimo ovaj istorijski događaj!

Poslednja izmena:
Mislim da ne moze a ne mogu da se sjetim prosle godine preko kog sajta sam pratio live stream...

Mozes da probas sa nekom ekstenzijom za promenu user agenta browsera. Za Chrome imas User-Agent Switcher for Chrome...

Poslednja izmena:
^ Hm, bilo bi kul kad bi upalilo to :)

bice na livestream neko ce vec re-emitovati i ako je zabranjeno. Bilo je tako za wwdc doduse nije bas ono "live" vec budu kao neki komentatori da bi bilo legalno.

Drugari, što se cimate, zar nije onaj kinez već odradio review. ;)

Razmišljam nešto, da će da najave Srbiju danas ili da će prodaja uskoro da krene, zar ne bi pozvali makar neki domaći medij?

čekaj,jel mislite da ne može fora da koristite safari na winu?

Vrh Dno