... MacMini je jos pristupacniji sada.
$2500 za iMac Retina 27... Kad dodje kod nas bice u 3 lepe... Jedino organe da pocnem prodavati...
Sa druge strane, MacMini je jos pristupacniji sada.
Onda opet nemam razlog da menjam svoju vernu trojku. Sta ce mi a8 kad ga samo koristim za browsing/youtube/casopise/stripove
Nisam otpratio event, pa me interesuje...jesu li izbacili Yosemite ili ne?
Na Apple sajtu stoji da je izašao, čak stoji i upgrade, ali kad se ode na App Store nema ga???
Čak ga nema ni na US Apple Store-u?
O čemu se radi?
Jesu, danas tj sutra kreće update :=)
Druga generacija Intelovog chipa. Nize klokovani je ULV varijanta (Haswell) a taj stari sto radi na 2.5 GHz je standardni mobilni model i5 (Ivy Bridge).
Mac Mini ce biti idlicna kupovina. Uzmes osnovni i7 sa 8 GB RAMa, dodas jos 8 ako zatreba, ubacis 840 Evo SSD i teraj![]()
Ali je jednako djubre kao i pre. 5400 rpm disk, ko nije imao MM ne zna sta je sporo djubre. Kad ubacis SSD, druga prica, ali onda nije $499 vec dosta vise. I zasto Intel grafika?![]()
oooo daaa...pored 16gb rama i i7 zbog hdda se vuce samo tako.Nikako da odvojim pare za ssd,al na zalost moracu,jer me ovo vucibatinanje bas nervira sve vise...
Bacio pogled 840 pro sa 128 je oko 13k.Moram pazariti pod hitno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari