Šta je novo?

Apple diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da prebacim preko wifi-a, i da prebacujem slike, video klipove i muziku? I to će sve raditi sa ugrađenim aplikacijama?

Posto je tema odavno otisla u ****, aj malo i korisni offtopic, tvoja recenica mi nagovestava da znas kako to uraditi na androidu. Do sad jedini nacin koji sam izvalio je program na telefonu (software data cable) i neki ftp client na komp. Kako to da uradim bez ikakvog sw-a?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

USB mass storage device režim... Drag and drop, copy paste, šta god želiš, toliko je jednostavno i može da stoji u kojem god ti folderu želiš da stoji.

@kimi

Rekao si preko kabla. Za WiFi prebacivanje SwiFTP na telefonu i CuteFTP ili FileZilla na kompu. Podesiš Username i password u SwiFTP, start FTP server, vidiš koji je IP u samoj aplikaciji, taj IP upišeš u FTP programu na kompu zajedno sa user i pass koje si dodelio, port i to je to. Zašto ovo pominjemo u Apple diskusiji?

@kimi

Rekao si preko kabla.

Gde sam to rekao? Evo, dva puta procitah moj post i to ne vidim. Jos sam iz posta koji sam citirao obrisao deo o konekciji preko kabla i ostavio samo wifi?!

Za objasnjenje hvala, ali preko pomocnih programa i sam znam. Iz telepovog posta sam skapirao da moze i bez toga. Ocigledno ne moze..

Sto se mene tice, ne moramo vise na ovu temu ;)

pa i preko winampa mozes syncovati muzicku biblioteku, konstantno govoris kako je itunes neophodan pa reko da li i winamp nazivas itunesom posto se i iz njega moze syncovati.

Bez drajvera koje itunes instalira?
Znaci samo ubodes iPhone/pod/pad i prebacujes muziku? For real?

Gde sam to rekao? Evo, dva puta procitah moj post i to ne vidim. Jos sam iz posta koji sam citirao obrisao deo o konekciji preko kabla i ostavio samo wifi?!

Za objasnjenje hvala, ali preko pomocnih programa i sam znam. Iz telepovog posta sam skapirao da moze i bez toga. Ocigledno ne moze..

Sto se mene tice, ne moramo vise na ovu temu ;)

Video sam nešto data cable, nisam skapirao da pričaš o Software Data Cable aplikaciji za Android. Ne može bez toga ni na iOS-u, ako na to ciljaš, tamo ti isto treba ftp server i ftp klijent.

Ovde se ne zna ko kome šta priča i šta pokušava da objasni. Jel možemo jednu stvar da počnemo i da izguramo do kraja? Baš je konfuzija.

Sta pricate vi? Za wifi je dovoljno ukljuciti wifi sync u itunes i to je to. Kakvi dodatni programi i ostalo.

Za iOS treba i preko kabla neki sw, a kamoli wifi :). Nego ovde se na sva usta prica kako androidu to ne treba, pa reko mozda sam ja glup i nisam to izvalio za vise od godinu dana..

Nisi shvatio moju poentu preko wifi, mislio sam na bilo kakav nacin transfera nevezan za iTunes (posto je receno da za transfer muzike nije potreban pc program) a da aplikacije na telefonu prepoznaju tu muziku, znaci da prebacim mp3 na telefon pomocu airdroid like programa na iOs-u i da ta muzika radi. Naravno da sam mislio na neku app da se koristi za wifi transfer, mozda neki i ugradjuju to vec u rom ali ja ne znam.

Ko je tebe šta pitao majke ti? Ja sam budala što se vraćam na ovaj forum sa ovakvim osobama.

Ako ces da pricas o svojoj maloj plati i visokoj ceni krompira na pijaci i bolje da se ne vracas :)

Al najjace su mi fore kako je drag&drop laksi od ukupno dva klika misem. Citao sam negde cak i kritike sto iPhone nema SD slot za prosirenje to je taj neki fazon ahaha

Naravno da ova tema ne moze nigde da dogura kada ima toliko trolova i mrzitelja gde bolje da si im opsovao mater nego li kazes ista pozitivno vezano za temu, odmah ispadas vehabija jer ako nisi ispljuvao nesto onda si ga digao u nebesa i vodis kult i fasista si i najgori zatucani glupak i sve i svasta a u sustini te zabole :) meni je zanimljivo i zabavno da posmatram, narocito ona skretanja sa teme i price o platama i sl. :D

Sta pricate vi? Za wifi je dovoljno ukljuciti wifi sync u itunes i to je to. Kakvi dodatni programi i ostalo.

A šta je iTunes ako nije program koji svejedno moraš da instaliraš da bi to omogućio?!! facepalm.jpg

Mogu ja da koristim Kies Air umesto nekog FTP klijenta, ali ga ne koristim jer je neopevano *****, baš kao i iTunes, ako ne i gore.

@KurtK

Ti si dečko retardiran što se hvataš za moju platu, koju sam pomenuo usput kao primer. Ćuti i posmatraj molim te, za bolje nisi.

Poslednja izmena:
Sto puta ispričana priča dolazi opet na početak. Možemo i bez ovoliko teških reči.

Tema će (možda) biti otvorena kada se stvari malo ohlade.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno