Šta je novo?

Apollon - domaći filmski streaming servis

Ne piše, imaš je i u play store na Android TV.
Ista je apk za mobilni i tv, samo se prilagodi interfejs u zavisnosti od uređaja.

preuzeo

i ne da radi na sheild, nego i na x86 divljoj verziji android tv ( https://t.me/+7cbIufx3Eh5hZmYx )

jedini razlog zašto nije u google playstore za sve uređaje je da magarci iz mts-a mogu da nas od***u sa podrske uz "uređaj nije podržan"

najgori su

ja nudio. neće
edit:
dobio sam preko pp, neznam dali ovaj gore link radi

Kod mene ima na Google TV.S kojim Google nalogom si povezan na Google Play?

Svojim licnim. Box je rutovan pa ne znam da nema sa tim veze.

Nema ni kod mene, ni na tv, ni na mi box, ništa naravno nije rutovano

Ako vam je nalog na nekoj drugoj državi možda zato nema.
Ako nije, onda ne znam.
Svakako je app skoro pa neupotrebljiva i svako put se mora prijaviti ponovo.

Ako vam je nalog na nekoj drugoj državi možda zato nema.
Ako nije, onda ne znam.
Svakako je app skoro pa neupotrebljiva i svako put se mora prijaviti ponovo.
nije do toga, ne podržavaju sve urađaje

čitavu sedmicu sam proveo sa njihovom podrškom pa rešio ovde na forumu

Ma za Apolon samo Apple TV ili Shield, mora uređaj naspram kvaliteta servisa... 😁

Ja imam Apollon na 2 android televizora (Philips i TCL), ima čak i na EON Boxu.
Samo kao što kaže fusion aplikacija je smeće, svaki put se moraš ponovo ulogovati, uglavnom ne prihvati prijavu iz prvog puta... Titlovi ne mogu da se podese, beli su bez ikakve pozadine i kada je neka svetla scena nemoguće ih je procitati...
Katalog na aplikaciji daleko siromašniji od kataloga na Move i Irisu.

IMG-20241116-103344.jpg

Poslednja izmena:
Da, to sa titlovima je baš bezveze mada nije na svim filmovima.Većina ima one titlove kao i na Pinkovim filmskim kanalima.A to je čudno da je veći izbor u VODu nego u aplikaciji.

VOD na MTS/SN redovno ažuriraju i dodaju nove naslove (ima zanimljivih), a tu aplikaciju su zapustili i nisu dodali ništa rekao bih skoro godinu dana.
Na VOD sada ubacuju dosta evropskih naslova koji idu na onim Euro Cinema kanalima.

VOD na MTS/SN redovno ažuriraju i dodaju nove naslove (ima zanimljivih), a tu aplikaciju su zapustili i nisu dodali ništa rekao bih skoro godinu dana.
Na VOD sada ubacuju dosta evropskih naslova koji idu na onim Euro Cinema kanalima.
Molim da me neko ispravi ako grešim.
Uz MTS box je kao benefit ukljucen Apolon besplatno uz ugovor. Koliko god loš bio ima da se nađe ponešto.
Taj Apolon se može koristiti samo preko app, koju su potpuno zapustili? A kao VOD koji je ažuriran se mora platiti odvojeno?

Ne mora, ako je Apollon VOD besplatan uz odgovarajući Box ili Super Plan paket.

Nisam ulazio par meseci na Apollon(imam preko supernove), nalog istekao. Moram da ih cimam da aktiviraju opet?

Pokusaj par puta kliknuti na login, to zna da pomogne.
Ako već imaš preko Supernove, bolja je opcija da gledaš Apollon preko Move jer je mnogo veći katalog filmova i serija.

Da i ne radi i dalje🤣

Bruka i sramota od aplikacije. Mono zvuk kao da gledaš neki pirat. Probao na Googlu Chromu, probao Brave browser, probao applikaciju iz play stora preko NOX plejera, isto. Bogu hvala da nisam platio za taj trash od aplikacije, već je koristim preko partnera, kao korisnik Omorike. Samo jedan nalog može biti ulogovan, ako se uloguješ na drugi nalog, prvi se izloguje.
Čisto kao poređenje, na Yettelu, login preko partnera je jednostavniji, za MAX i SkyShowtime, ne treba zvati podršku da te uloguju, sam sve odradiš bez problema i aplikacije rade savršeno.

Nazad
Vrh Dno