Šta će ti prevod ako si studirao engleski? 😂Ja sam studirao engleski. A kad sam gledao Krid na HBO, morao sam da prekinem na 20 minuta. Kao da ga je 10-godišnje dete prevodilo. Posle sam odgledao na hrvatskoj Nova TV, gde je "Mediatranslations" odradila odličan prevod. Uživancija. Krid 2 na HBO se plašim i da gledam. Moram prvo da vidim da li na kraju piše "Mediatranslations" ili je "blanko", tj "NoName". Sličnoje bilo i sa "Glupan i tupan 2". HBO prevod - katastrofa. Nova TV - zabava.
Nešto slično sbb video klubu. Ne bih ga plaćao dodatno ali kad je već tu u okviru paketa često nešto gledam.IMHO ja bi ovo koristio samo kao besplatnu uslugu u okviru paketa koji imam, tj. ne bih nikad kupovao ovakav servis dok ne krenu nove stvari.
Da li ima ovo na Apollon?![]()
Bila je serija na Iris Tv, u android verziji aplikacije nisam uspeo da nadjem seriju. Mislim da nema ni filma.Da li ima ovo na Apollon?
![]()
Ja imam taj paket i aktiviran mi je servis free.Btw ako je Apollon besplatan za korisnike Iris MAX zašto nije ista situacija i za korisnike Box 3 u najskupljem paketu (Telefon+net 400/160+Iris Max).
Nije da mi nešto treba, ali eto pitam iz principa...
U uslovima korišćenja piše:Dal zna neko kako da se odjavim tj da deaktiviram nalog. Vezao sam karticu ali mi se aplikacija ne dopada, trenutno ima neki bag? Ne moze da ucita sadrzaj!
Da tako piše, ali nigdje nema sekcije „Moj Profil”...U uslovima korišćenja piše:
"Možete otkazati svoju pretplatu u svakom trenutku i Apollon će prestati da naplaćuje Vašu platnu karticu odmah nakon otkazivanja. Vašu pretplatu možete otkazati u sekciji Moj Profil"
pošalji im e-mail…ja sam tako uradio i evo mi odgovoriše da je proslijeđen zahtjev za odjavu….Dal zna neko kako da se odjavim tj da deaktiviram nalog. Vezao sam karticu ali mi se aplikacija ne dopada, trenutno ima neki bag? Ne moze da ucita sadrzaj!
Domaći servis ili domaće pranje para?Промена чланова:
Уписује се:
Пословно име: FOR YOUR EYES AGРегистарски / Матични број: CH-316.983.167
Држава: Швајцарска
Новчани улог
Уписан: 117.580.800,00 RSD
Удео: 20,000000000000%
Ja sam probao da saznam odakle strimuju videe,ali nisam uspeo da pronađem... Ali vidim da nije SD kvalitet videa kao što sam mislio da jeste. BluRay je sve.APR 22.2.2021. матични број: 21629090
Domaći servis ili domaće pranje para?
Čekamo izmenu vlasničkog udela koja je odbijena 10.5.
Velike sume za sada - 2M juros ukupno.
Tehnicka strana teme - jel neko analizirao odakle se vuku strimovi? Zanima me jel ovo samo reseler.
Kažu uskoro...Da li postoji aplikacija za android smart tv i firestick uredjaje?
Mora da zoveš mts da ti aktiviraju...Da li je neko uspeo da se prijavi na servis apollon.rs mts nalogom? Meni kaže da mi je pogrešan nalog/lozinka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari