Šta je novo?

Apollon - domaći filmski streaming servis

Ma najbolje instalirati Kodi,tj.Elementum ili Stremio i uživaš besplatno...

U poslednje tri godine je i HBO prestao da sarađuje sa "Mediatranslations". Malo-malo kraduckaju titlove sa sajtova. Tek svaki peti film na kraju ima oznaku "Mediatranslations". Za Netflix ne znam ko im prevodi, ali koliko sam upoznat, nemaju ni 20% hrvatskih prevoda.

Svaki striming servis kod nas ima neku manu, ili je malo prevoda ili je malo sadržaja ili je neisplativ ili ima loš izbor.

Posle mesec dana povremenog bacanja oka na njega, evo šta bih rekao.
Ovo Mitrovićevo čedo od Apolona, je popunjeno sadržajem koji se i inače vrti na njegovim kanalima i malte ne mu dođe kao random izbor pri gledanju na njegovim kanalima, pogotovo za one koji imaju vraćanje od 7 dana.

Što se samog sadržaja tiče, pretpostavljam da će vremenom ubacivati i ostale sezone jer malte ne većina ima trenutno samo jednu sezonu, što je sumanuto obzirom da su uglavnom veoma bajate.
Filmovi uglavnom B i još niža produkcija.

Ciljna grupa, uglavnom starija populacija koja ne zna engleski pa zavisi od titlova.

IMHO ja bi ovo koristio samo kao besplatnu uslugu u okviru paketa koji imam, tj. ne bih nikad kupovao ovakav servis dok ne krenu nove stvari.
Pogotovo što je Pink iza svega, pa ne bi baš da ih finansiran, mada verujem da će najviše para uzeti od samog MTSa.

Trenutno na Google play njihova aplikacija ima ocenu 2,7 :ROFLMAO: svi daju jednu zvezdicu,i žale se da ništa ne radi. Dakle,oni daju free mesec dana,a ništa ne radi. A to će popraviti kad istekne taj free period smem da se kladim...

Ja sam studirao engleski. A kad sam gledao Krid na HBO, morao sam da prekinem na 20 minuta. Kao da ga je 10-godišnje dete prevodilo. Posle sam odgledao na hrvatskoj Nova TV, gde je "Mediatranslations" odradila odličan prevod. Uživancija. Krid 2 na HBO se plašim i da gledam. Moram prvo da vidim da li na kraju piše "Mediatranslations" ili je "blanko", tj "NoName". Sličnoje bilo i sa "Glupan i tupan 2". HBO prevod - katastrofa. Nova TV - zabava.

Poslednja izmena:
Ja sam studirao engleski. A kad sam gledao Krid na HBO, morao sam da prekinem na 20 minuta. Kao da ga je 10-godišnje dete prevodilo. Posle sam odgledao na hrvatskoj Nova TV, gde je "Mediatranslations" odradila odličan prevod. Uživancija. Krid 2 na HBO se plašim i da gledam. Moram prvo da vidim da li na kraju piše "Mediatranslations" ili je "blanko", tj "NoName". Sličnoje bilo i sa "Glupan i tupan 2". HBO prevod - katastrofa. Nova TV - zabava.
Šta će ti prevod ako si studirao engleski? 😂

IMHO ja bi ovo koristio samo kao besplatnu uslugu u okviru paketa koji imam, tj. ne bih nikad kupovao ovakav servis dok ne krenu nove stvari.
Nešto slično sbb video klubu. Ne bih ga plaćao dodatno ali kad je već tu u okviru paketa često nešto gledam.

Zbog filmova. Već sa pet godina sam počeo da gledam filmove i da "usvajam" jezik. A po prirodi sam perfekcionista. Nekako mi je gušt da gledam kako će to da zvuči na našem jeziku. Na nativnom... Nije to to.

Što se tiče Apolona, odgledao sam par filmova i prevodi su manje-više solidni. Bar oni koje sam gledao. Malo ih je zasad da bih sudio. Uglavnom, čuo sam da Apolon poseduje 20% i neka švajcarska kompanija. Možda zbog toga su i prevodi bolji nego na onom đubretu od Pinkovih kanala.

Pre nekoliko dana na Pinku uhvatim klasik Podrhtavanje, nisam ga gledao od kad sam bio klinac. Majko mila kakav prevod, batalio sam posle petnaestak minuta, sva sreća pa uradim pretragu programa i vidim da je bio na nekom drugom kanalu par dana ranije pa sam to pustio ispočetka i odgledao. Ne treba mi prevod ali me nervira kad je loš, prevodilac je bukvalno lupao kad nije umeo da prevede. A druga stvar koja mi je digla pritisak je da film neverovatno trza, kao da je na 10 fps-a.

Podrhtavanje je par puta bilo na kanalu AMC. Moje lično mišljenje je da AMC ima najbolje prevodioce u regionu u odnosu na druge kablovske kanale i platforme.

Kliknem da gledam neki film,a ono izađe video "Pretplatite se na Apollon da bi gledali.". A ja već pretplaćen hahahahahhaha.

Btw ako je Apollon besplatan za korisnike Iris MAX zašto nije ista situacija i za korisnike Box 3 u najskupljem paketu (Telefon+net 400/160+Iris Max).

Nije da mi nešto treba, ali eto pitam iz principa...

Zaista ne znam ko je lud da plati ovu glupost. Pa pokrenuti platformu u 2021. godini samo u SD rezoluciji je priča za sebe. Ali s obzirom na to ko stoji iza ovog "projekta" i ovo je previše. U svakom slučaju, ko ima Netflix, HBO i/ili Prime Video sa ružičastim Apolonom se sigurno neće usrećiti.
I Pickbox je premija za ovo smeće.

Ok,popravili su,sad može da se pusti svaki film i serija. Kvalitet videa je 1080p(full hd).

Dal zna neko kako da se odjavim tj da deaktiviram nalog. Vezao sam karticu ali mi se aplikacija ne dopada, trenutno ima neki bag? Ne moze da ucita sadrzaj!

Btw ako je Apollon besplatan za korisnike Iris MAX zašto nije ista situacija i za korisnike Box 3 u najskupljem paketu (Telefon+net 400/160+Iris Max).

Nije da mi nešto treba, ali eto pitam iz principa...
Ja imam taj paket i aktiviran mi je servis free.
Kad kazem aktiviran mislim dostupan bez podesavanja i pretplate preko Irisa :).
To sam probao na pocetku, video nema nista zanimljivo i nisam ukljucivao od tad.

Dal zna neko kako da se odjavim tj da deaktiviram nalog. Vezao sam karticu ali mi se aplikacija ne dopada, trenutno ima neki bag? Ne moze da ucita sadrzaj!
U uslovima korišćenja piše:

"Možete otkazati svoju pretplatu u svakom trenutku i Apollon će prestati da naplaćuje Vašu platnu karticu odmah nakon otkazivanja. Vašu pretplatu možete otkazati u sekciji Moj Profil"

U uslovima korišćenja piše:

"Možete otkazati svoju pretplatu u svakom trenutku i Apollon će prestati da naplaćuje Vašu platnu karticu odmah nakon otkazivanja. Vašu pretplatu možete otkazati u sekciji Moj Profil"
Da tako piše, ali nigdje nema sekcije „Moj Profil”...

Da li postoji aplikacija za android smart tv i firestick uredjaje?

APR 22.2.2021. матични број: 21629090
Промена чланова:

Уписује се:​

• Пословно име: FOR YOUR EYES AG​
Регистарски / Матични број: CH-316.983.167

Држава: Швајцарска

Новчани улог​

Уписан: 117.580.800,00 RSD

Удео: 20,000000000000%​
Domaći servis ili domaće pranje para?
Čekamo izmenu vlasničkog udela koja je odbijena 10.5.
Velike sume za sada - 2M juros ukupno.

Tehnicka strana teme - jel neko analizirao odakle se vuku strimovi? Zanima me jel ovo samo reseler.

APR 22.2.2021. матични број: 21629090

Domaći servis ili domaće pranje para?
Čekamo izmenu vlasničkog udela koja je odbijena 10.5.
Velike sume za sada - 2M juros ukupno.

Tehnicka strana teme - jel neko analizirao odakle se vuku strimovi? Zanima me jel ovo samo reseler.
Ja sam probao da saznam odakle strimuju videe,ali nisam uspeo da pronađem... Ali vidim da nije SD kvalitet videa kao što sam mislio da jeste. BluRay je sve.

Da li neko moze da posalje apk fajl? Ja ne mogu da skinem jer mi je Google play na Hrvatsku

Da li je neko uspeo da se prijavi na servis apollon.rs mts nalogom? Meni kaže da mi je pogrešan nalog/lozinka.

Nazad
Vrh Dno