Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ne znam kako je na wp, ali ukoliko su slike okacene na forum on bi trebalo da ih otvara normalno, ukoliko su okacene na neki image hosting, kada kliknete na sliku idete follow link, i on ce je otvoriti u browseru automatski.

Ma ne otvara ih kako treba i onda ukoliko je veca slika onda preko tt-a je neupotrebljiva. Na androidu (dok sam koristio) nema tih problema.

Perfect movies mora jos da se doradi... koci se kad pusta filmove na desktopu a titlove nisam uspeo da ga ubedim da pusti.
Nisam probao kako je na fonu.

Jel ima mTalk za 8.1? Ja ne uspevam da ga pronadjem.

Pa zasto je onda preporucujete u ovoj temi :p

Ima dosta insider korisnika među nama . Polako se prelazi na win 10 :)

Trebalo bi dodati u naziv WM10.

Inače AIDA64 "predstavila" je univerzalnu aplikaciju za Windows 10.

Poslednja izmena:
Neka preporuka za aplikaciju za skidanje video snimaka sa raznih sajtova (ne samo yt)?

Aplikacije koje dodatno instaliram su između ostalih ove :

WhatsApp
Viber
Weather View
client for Soundcloud
Jamendo 7
Neke za wallpapere i tonove (Zedge, Wallpapers HD, Material Wallpapers, Ringtones, PolyScreen)
6tag umesto instagrama
Files
PicsArt
Shazam
TuneIn radio
iHeartRadio

I još po neku eventualno.

Za ovu wallpaper app sam cuo ovde od tebe pre 2, 3 dana i ima tako divne wallpapere da to nije realno pa sam osecao moralnu potrebu da ti se zahvalim. Stalno menjam wallpapere za background kao da sam neki klinac. :D Hvala.
Aplikacija razbija. :)

Za ovu wallpaper app sam cuo ovde od tebe pre 2, 3 dana i ima tako divne wallpapere da to nije realno pa sam osecao moralnu potrebu da ti se zahvalim. Stalno menjam wallpapere za background kao da sam neki klinac. :D Hvala.
Aplikacija razbija. :)

hahahh e baš mi je drago, ja sam veliki esteta i volim da sve izgleda dobro. A Material Wallpapers je baš dobra aplikacija, tj ima odličnu kolekciju wallpapera.
Međutim imaš i Abstract Wallpapers ! Koja je po meni još bolja a skoro sam je otkrio.

Da li bi neko bio ljubazan da mi proveri da li je dostupna aplikacija "Mediately Baza Lekova" pošto mi je iz nekog razloga nedostupna posle vraćanja sa 10ke na 8icu preko WDRT... Region mi je bio i sad je Srpski a probao sam i US al isto nedostupno... Jel može neko da baci pogled?

Ja sam na win 8.1 i nas region i ne pronalazim app ni kada trazim po imenu ni kada kucam modra jagoda.

Evo stavih najnoviji build W10 i ima je uredno a na W8.1 nema... :smash:

Kontaktirao sam developera... Nažalost, povukli su aplikaciju sa Store-a i odustali od daljeg razvoja zbog nedostatka sredstava... :wall: :(

Koja Wi-Fi aplikacija je najbolja..tačnije, da moze da prebaci odjednom više fajlova, da nije limitirana fajl po fajl,a da je free?
Uzgred, da sve prebacuje preko browser-a , da ne mora da se instalira ista Send/Receive aplikacija i na PC-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno