Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ma,meni samo "kao" pokrene app i smrzne...batalio, da vidimo udate, inače bris...

Si vido inicijativu...:D Tako se to radi, ne treba mi ali je izgleda odlična...

E super je ovaj novi TT, zasto je sve prazno (participated, timeline..) i zasto izgleda kao da nisam ulovan iako jesam, ne moze da se odgovara na poruke.

Ovo g... mi je zeznulo postojeći TT akroz, sve pristupe i šifre je zaboravio i još uvek zaboravlja, ne pomaže ništa, "Invalid token"itd.,stalno traži logovanje...koje đubre, strašno. A mrzi me da reinstaliram

Sa kojom aplikacijom tj. kako povezati opciju motion data iz systemskih podešavanja? Imam instaliran runtastic pro ali ne zam kako je povezati sa motion data npr. ?
U prevodu, hoću neku običnu pedometar aplikaciju da mi meri broj pređenih koraka+potrošene kalorije i da mi oba podatka ispisuje na lock screenu...

Poslednja izmena:
Zdravlje i fitnes (Microsoftova app, ima je vec na telefonu). moze da pokazuje na lock screen-u kao i na glance-u ako ga telefon podrzava.

Nema je kod mene :)
Obrisao sam je greškom ali pašće download.

tnx

Kojom aplikacijom se moze napraviti SS na WP 8.1..? Jos bolje ako moze sistemski. :)

Printscreen ili da se vidi telefon iza? Ovo prvo Power dugme + volume up, a ovo drugo aplikacija Device Shot.

Zahvaljujem za SS/Printscreen. :)

Nego, novo pitanje: Postoji li neka aplikacija kao pandan Google Sheets-u, za online edit Excell fajlova? Konkretno, sa nekim drustvom se za fudbal dogovaramo tako sto pojedine informacije unosimo u Sheet, koji je na Drive-u. Sada, kad mi stigne mejl i probam da otvorim taj Sheet, u Exploreru nece. Neka alternativa?

Zahvaljujem za SS/Printscreen. :)

Nego, novo pitanje: Postoji li neka aplikacija kao pandan Google Sheets-u, za online edit Excell fajlova? Konkretno, sa nekim drustvom se za fudbal dogovaramo tako sto pojedine informacije unosimo u Sheet, koji je na Drive-u. Sada, kad mi stigne mejl i probam da otvorim taj Sheet, u Exploreru nece. Neka alternativa?

Ne koristim sheet,probaj da instaliras Xodo Docs http://www.windowsphone.com/s?appid=8dcee3d6-6043-4b22-b1ee-9fe7f90b4b63

Onda kada ti stigne na mail pisace download content tako nesto kliknes pa opet na taj file i biras da ga otvoris u xodo docs.

Poslednja izmena:
Fora je sto ne stize kao attachment, nego kao link na sheet, i Xodo ne pomaze, probao sam... Hvala u svakom slucaju.

Neki drugi predlog?

To sam prvo probao, ali ne vredi. Dobijem na mejl link ka sheet-u sa necijeg Drive-a. Kad pokusam da ga otvorim, on ide u IE.

Metro Drive-u treba fajl, Xodo-u attachment, a ja imam link, a ne mogu cak ni da sacuvam fajl iz IE, ne da mi nikakav edit, nista, pa ni save.

To sam prvo probao, ali ne vredi. Dobijem na mejl link ka sheet-u sa necijeg Drive-a. Kad pokusam da ga otvorim, on ide u IE.

Metro Drive-u treba fajl, Xodo-u attachment, a ja imam link, a ne mogu cak ni da sacuvam fajl iz IE, ne da mi nikakav edit, nista, pa ni save.

Dobrodosao na WP :) Biznis telefon....

***, jos je u razvoju, I guess... xD

Hocu sigurno - necu dovoljno biti u NS/Srbiji narednih minimum 3 meseca, da bih uopste menjao tel, a do tad ce izaci WP 10, pa ce me kopkati da ga bar probam. :)

ahahahahah :D nego sto telenor nije odradio takvu ap za WP ... Telekom je bolji D:

Sa MTS-m veze neću da imam, nek prave šta 'oće...VIP isto.

Skype dobio update, deluje mi mnogo fluidnije, a možda i tripujem :)

Dok ne probam kako rade pozivi ništa ne verujem...skoro nije hteo da mi radi UOPŠTE. Nisam probao voice ni na WhatsUp-u pa ne tvrdim ali Viber je samo za chat, to se zna...Line još uvek na vrhu. Skype je nekoliko puta lepo poslužio i cvrc...videćemo.

Nazad
Vrh Dno