Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Novine su im odvratne, klasican tabloid fazon pisanja kakva god tema da je u pitanju (mada je 50% sljam) tako da ne moraju ni da izbace zvanicnu aplikaciju. Bolje bi bilo da se b92 skani da malo sredi svoju.

Jel koristi neko UC browser? ili neki drugi pa da preporuci, jer mi IE opasno ide na zivce koliko je budjav po nekad.

Ja koristim UC, odličan je...
A to za Blic si 100% u pravu, postali su pravi seljački tabloid.

Da li neko zna zasto aplikacija video tuner nije vise dostupna za moj telefon(Lumia 520 denim, us store)?Do sad bila dostupna sve u redu, juce vidim na internetu da je azurirana, ja pogledam i pise da nije dostupna?

Možda bi pomoglo da promeniš region mada to meni za neke appove nije pomoglo...probaj...

183d1592ed01307b77c7c2f8205cffcc.png
OneDrive update, konacno pod sifrom :)

Videli od dropboxa :D Po meni svi cloud servisi bi trebalo da nude PIN

Voleo bi da svaka univerzalna app ima ovu opciju sa PINom, pa ko kako smatra da je bolje neka ukljuci ili iskljuci...

56b20a93f63e3818ef79b2b7419d3960.png
I VLC dobio update, kaze developer da je sada univerzalna app :) nije lose

Pitanje, imam runtastic pro na WP, mogu li ga onda koristiti i na androidu, ulogujem se na free verziji i kad kliknem go pro opet mi traži da kupim aplikaciju. Ima li načina da se to izvede?

Naravno da ne možeš , nije isti sistem. To jedino možeš u okviru MS ekosistema. Kupiš neku aplikaciju na telefonu i koristiš je na pc-u , pod uslovom da je univerzalna.

Pitanje, imam runtastic pro na WP, mogu li ga onda koristiti i na androidu, ulogujem se na free verziji i kad kliknem go pro opet mi traži da kupim aplikaciju. Ima li načina da se to izvede?

Ne moze, pro ti je samo za wp.Ja sam ga danas obrisao i vratio se na micoach, posto je mnogo bolji..

Vlc je dosta dobar sada, otvara i flv fajlove, izgleda da je vreme da deinstaliram ccplayer i moliplayer...

Ne diraj ccplayer :) tek kad izadje iz bete vlc, brisacu cc :)

Naravno da ne možeš , nije isti sistem. To jedino možeš u okviru MS ekosistema. Kupiš neku aplikaciju na telefonu i koristiš je na pc-u , pod uslovom da je univerzalna.

Ne moze, pro ti je samo za wp.Ja sam ga danas obrisao i vratio se na micoach, posto je mnogo bolji..

Znaci ako neko koristi vise platformi mora da kupuje za svaku posebno aplikaciju. Bezveze, bolje da su aplikaciju povezali sa Runtastic nalogom.

Sve hocu da probam micoach ali nikako da odem na trcanje ili voznju bajsa :D

Kakav problem imate sa Vlc plejerom?Kod mene sad sve super radi, ni jednom se nije ukocio ili zatvorio, pusta klipove sto sam skinuo sa YouTube, probao sam i ceo film da pustim, isto radi sve odlicno.Takodje pusta muziku bez problema...

Lepo! Ne znam za ostale, govorim u svoje ime... Što god da počne... U$ere! Primer, snimim sa kamerom cca 2 min, pustim vertikalno (okomito) ide... Okrenem telefon horinzontalno (vodoravno), zabode telefon... Ne radi back strelica, izvlačenje uz pomoć win. znaka...
Čak sam juče dizao sistem sa nule i probao samo VLC... Kit-a!
Tako što bi rekla Kristina... "upropastili ste me..."
Zabrinuo bi se da je slučaj vezan samo za L1020, ali isiti simptomi postoje na L925, L920, L930, L720, Ativ S i L620 na njima sam probao...

Edit: Svi su na denimu, ativ s je 8.1.1...

Poslednja izmena:
Ocigledno je da jos ne rade klipovi snimani telefonom. Ja koristim vlc za muziku i mkv serije i radi dobro.Ako i snimim neki klip pustim ga preko galerije i xbox

sa telefona video meni radi samo zvuk i tako je od starta :D ovako sam jos pre mesec dana probao .avi fullHD film i pustio je lepo, malo je seckao kod preskakanja ali nije strasno.

Ok, sad sam snimio video telefonom i ne radi kad se pusti u vlc plejeru, samo zvuk i slika stoji sa pocetka.Ja ga uopste nisam ni koristio za to, lakse mi je da odem u galeriju i odatle pustim video.
Sto se tice ostalih video klipova i filmova, sad radi ODLICNO, ja sam stvarno iznenadjen!Pre nije hteo uopste ni jedan video da pusti, onda (posle nekoliko azuriranja) poceo da pusta, ali se gasio, kocio, kad okrenem telefon ekran pozeleni i ne vidi se nista, pa onda opet nije hteo nista da otvori...Sad tih problema nemam uopste.Da napomenem da treba prvo da deinstalirate vlc, pa onda ponovo instalirate, tj da ga ne azurirate...

Kod mene uopšte neće da se pokrene, zabada odmah, gore nego ikad. 1520, Denim.

Nazad
Vrh Dno