Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Microsoft ce mi refundirati, cak nisam morao odmah da ih kupim nego mogu i za dan dva pa da ih opet zovnem :d

Lik mi je dao broj chat-a na koji da se pozovem kad se budem ponovo javio podrsci, posto naravno nece biti ista osoba. Cak je rekao da ce proslediti listu aplikacija koju sam prijavio. :-devil-:

Poslednja izmena:
Ahhhh... sad mi pade napamet da sam trebao jos neke aplikacije da prijavim pa da ih onda besplatno dobijem (srpski nacin) :smoke:

Ја сам дуго тражио ово док нисам укапирао да се не појављује због региона. Штета што не може да се интегрише јер овако иде мало около али боље ишта него ништа. Чуди ме да не постоји системска српска ћирилична тастатура ако постоји интерфејс а и обично прво иде таква па онда латинична.

За старе већ купљене програме ... помињани програми више нису у понуди или је неки трећи проблем? Зар не могу да се реинсталирају са странице где је историја куповина?

Samo promeni region u usa instaliraj i vrati na srb, radi bez problema...
Dino (prognoza) mi kaže da će danas staviti link za sve kijima neće free instalaciju iako su je imali... Link će biti na wp novosti, koliko sam ga razumeo, ima još app koje zezaju... :(

100GB na OneDrive na 2 godine od sada za sve: link

:banana:
Ja nikako ne mogu da se registrujem za Bing rewards."Sorry, we can't create your account right now. For help, contact Bing Rewards Customer Support". Moze pomoc!

Uzeo 100 gb. Snasao sam se!

Poslednja izmena:
Samo promeni region u usa instaliraj i vrati na srb, radi bez problema...
Инсталирао сам ја то одавно али кажем да дуго нисам капирао зашто га нема док нисам погледао на интернету. А и даље мислим да би српска ћирилична тастатура морала да буде део оперативног система.

Инсталирао сам ја то одавно али кажем да дуго нисам капирао зашто га нема док нисам погледао на интернету. А и даље мислим да би српска ћирилична тастатура морала да буде део оперативног система.

U win 10 ima i ćirilica i latinica u opcijama , ne može se trenutno skinuti ali će sigurno biti...

Sta je potrebno da se uradi da bi mogao da instaliras app koje nisu sa store-a ?

Ma nema on pojma ,kako ne shvata covek da aplilacija koju si kupio ili skinuo kad je bila free,ako pojavi takvu gresku ,posle kad udjes preko pc na store ,tamo stoji da aplikaciju moras ponovo da kupis .
Drugim recima ne postoji nacin da se takva aplikacija ponovo instalira bar za sada ,evo konkretno kod mene mytube i pocket file manager.

Poslednja izmena:
udjem u meni gde je lista svih aplikacija, pritisnem neko slovo da bih nasao aplkkaciju po prvom slovu, i pojave mi se ova nebulozna slova... sta se desava i kako da resim to?

Prilozi

• wp_ss_20150222_0002.png
    wp_ss_20150222_0002.png
    90.8 KB · Pregleda: 156
hmmm.... u region mi je bilo srpski, ćirilica... sada sam namestio, ok je :) hvala za hint :D

Da li MoliPlayer Pro, kada skinete trial verziju, ima vremensko ogranicenje posle kog ce aplikacija prestati da radi, ili ne?

Danas je besplatan deluxe pack u igrici pocket tanks.Mnogo dobra igrica, nisam ni znao da postoji za wp.Koliko sam ovo igrao na pc-ju...

Hoce li ovaj blic proraditi nekad zakovao na 9 februar, radi mu samo prognoza :D i to je nesto :D

To nije zvanicna,pise sa se gasi...

f037e613c60ea3dfbf7c08ba733d07bd.png

Nazad
Vrh Dno