Nisam menjao region ,meni je na usa .
Spacer nisi u pravu, developer je tamo neki servis odabrao iz njemu poznatih razloga(besplatan, jeftin, brzo dostavlja podatke i sl), znaci snosi odgovornost jer se njegova aplikacija bazira na tom servisu. To sto ti kazes bilo bi kao kada bi proizvodjaci telefona rekli nismo krivi sto je procesor los, tamo neka firma ga je napravila mi smo ga samo ugradili.
Ubedjlivo najbolja aplikacija za vreme koju sam probao je Amazing Wather HD, mada samo kao try opciju jer mi svakako to nije toliko bitno da bih placao.
Elem, u nasoj zemlji i generalno u okruzenju, nema mnogo meteoroloskih stanica tako da je tesko ocekivati precizne podatke, a mnoge su prastare ili se cak nalaze debelo van mesta za koje mere vreme...tipa za Kragujevac su se do pre 5-10 godina merili podaci u selu 10km pored grada...ne znam kako je danas.
Testirao sam ja ali aplikacija jako frlja sa podacima,jako je neprecizna.
Koj ce vam to![]()
Spacer nisi u pravu, developer je tamo neki servis odabrao iz njemu poznatih razloga(besplatan, jeftin, brzo dostavlja podatke i sl), znaci snosi odgovornost jer se njegova aplikacija bazira na tom servisu. To sto ti kazes bilo bi kao kada bi proizvodjaci telefona rekli nismo krivi sto je procesor los, tamo neka firma ga je napravila mi smo ga samo ugradili.
Ubedjlivo najbolja aplikacija za vreme koju sam probao je Amazing Wather HD, mada samo kao try opciju jer mi svakako to nije toliko bitno da bih placao.
Elem, u nasoj zemlji i generalno u okruzenju, nema mnogo meteoroloskih stanica tako da je tesko ocekivati precizne podatke, a mnoge su prastare ili se cak nalaze debelo van mesta za koje mere vreme...tipa za Kragujevac su se do pre 5-10 godina merili podaci u selu 10km pored grada...ne znam kako je danas.
Hmmmm... ovo moram da podelim sa vama drugari...
Kako usporiti WP OS :d
Uzmete lepo kao ja neki torrent klijent (u mom slucaju Torrex Pro), skinete neki torrent od oprilike 800MB koji je zip. Zatim odete u fajl manager (u mom slucaju Pocket File Manager) i tapnete na taj zip! hahahahahahahahaha
Sve ukoceno na 10-ak sekundi a posle se vrati kao da nisam tapnuo ali sve je ultra usporeno izbacuje iz aplikacija ili ne moze uopste da ih startuje... Posle soft reseta vratilo se u normalu ali pregledam uzduz i popreko - OTHER pun k'o oko.![]()
Zato koristi wptorrent.Jesi li probao da obrises torrex pro, mozda ce onda da se isprazni?
Ni jedna od gore pomenutih, nije mi usporila telefon, gde grešim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari