Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Pa znaš da se mnogi žale da im se to dešava a developeri kukaju na Store...ne bih bio u koži ljudima koji appove koriste za posao pa im odjednom geknu...sramota. Takve stvari ne budu li sredili džabe im i WP 15....

A da udjes u podesavanja od IM+ pa tamo da podesis? cccc strasno... Sve lencuge, sve bi na gotovo i da se ne plati :p

Malo manje pametovanja a? :) Koristio sam aplikaciju skoro godinu dana, Push notifikacije su nekad radile normalno i mesec, dva, bez te poruke koju pominjes, znaci totalno random, nije bilo pravila koliko ce raditi. Jedino da su uveli to u nekoj novijoj verziji, jer sam je obrisao davno..

Ovaj genije iz Metromaila ignoriše mailove i tvitove...more da mu šibnem viruščinu neku...

Malo manje pametovanja a? :)

Vidi Borise, znam te jos kad je WC bio WPC a i odavde odavno... stalno nesto kukas i prosipas trolu. Ima sam l620 skoro 2 godine jos kad je bila cista 8.1 pa je dobila Amber pa Black pa Cyan - u medjuvremenu je verovatno i Denim ali posto sam je prodao da bih uzeo 730DS sa Denimom to ne mogu da tvrdim.
Ali mogu zato da tvrdim da nikada nisam imao battery drain koji si ti drcno svuda pisao + gluposti za razne aplikacije kao i za IM+ pa jos za free verziju - a sam kazes da si odavno obrisao ali bitno je da je u svom postu ispljujes. Isti si kao oni likovi koji na prodavnici daju recenzije sa jednom zvezdicom (ne radi ovo, ne radi ono) umesto da kontaktiraju autora da to popravi.

Koliko sam ja upoznat, ovde smo da pomognemo jedni drugima a ne obrnuto. :smoke:

Da se vratim na temu... sve aplikacije koje su mi pravile problem: Prognoza, Pocket File Manager, Note+, myTube sam obrisao i pronasao alternativu. Doduse myTube mi je radio ali nisam hteo da cekam da i ona poblesavi. A autor Note+, Time+ i slicnih je opet odobrio da budu besplatne pa sam je opet instalirao. Ah da, sve one su nekad bile freeapp of the day i tada instalirane a nisu bile placene. Najvise mi je zao sto mi je takva akcija promakla kad je Sharefolder Explorer bio free. :wall:

Poslednja izmena:
:D ja mogu da pohvalim WP developere,barem neke / eto npr gospodina koji je izgradio jedinu app za WP koja barata Raw fileovima (fotografijama) gotovo svi raw formati sa kamera pa i dng.

Rawer :)

Ja mu poslao mail, pohvalio app i predlozio da ubaci slider za jpeg kvalitet za skalom (q95, q90) i on mi se posle pola sata zahvali i napise kako mu se svidja predlog. Prodje 2 dana meni stize update za Rawer :) da da ima dobrih developera, i treba ih pomagati! $ :)

Poslednja izmena:
Ovaj genije iz Metromaila ignoriše mailove i tvitove...more da mu šibnem viruščinu neku...

Zašto inače koristiš tu aplikaciju ? Nisam do sada koristio, šta je prednost u odnosu na default app ?

Bar će ova win 10 da bude fina , tako da neće biti potrebe za alternativama.

screen_shot_2015-04-05_at_2.35.39_pm.jpg

@tolero

Dobro izgleda i lepo radi attachmente...za 2 Gmaila ga koristim.

Ja te apdejte za mape i Drive nemam...

Poslednja izmena:
Vidi Borise, znam te jos kad je WC bio WPC a i odavde odavno... stalno nesto kukas i prosipas trolu. Ima sam l620 skoro 2 godine jos kad je bila cista 8.1 pa je dobila Amber pa Black pa Cyan - u medjuvremenu je verovatno i Denim ali posto sam je prodao da bih uzeo 730DS sa Denimom to ne mogu da tvrdim.
Ali mogu zato da tvrdim da nikada nisam imao battery drain koji si ti drcno svuda pisao + gluposti za razne aplikacije kao i za IM+ pa jos za free verziju - a sam kazes da si odavno obrisao ali bitno je da je u svom postu ispljujes. Isti si kao oni likovi koji na prodavnici daju recenzije sa jednom zvezdicom (ne radi ovo, ne radi ono) umesto da kontaktiraju autora da to popravi.

Gary-Coleman-wtf.gif

U redu je.. bas mi je drago sto nikad nisi imao battery drain, nisam ni ja vise od godinu i po dana.
A za IM+, FREE verzija je radila normalno mesec dva sa push notifikacijama, pa onda ne radi uopste (i kad pokrenem aplikaciju da restartujem sesiju), znaci to nije bio limit free verzije, vec se nesto baguje.
Sve je cool..

Poslednja izmena:
Udjes u Here Drive +: Setings->map options-> menage maps-> update your curent maps..

Mozda je to stari update od pre mesec dana za mape. Nema nista novo ni kod mene.

Care to je stari update za mape :) checkiraj to malo cesce, uplasio si me ;)

Prije 15 dana odradio hard restart, i instalirao mape ponovo!

I btw Lucky, ponovo sam instalirao danas IM+, sve namesteno kako treba za Push, i evo sad gledam sa burazerovog Gmaila, nisam online..

na androidu mi mapa srbije 237,4 mb a na windows phone je 138,5 mb....
(here drive)

Si uporedio ima li razlike? Here drive i Here maps su objedinjene na droidu?

od rezolucije samog uredjaja moze da zavisi samo velicina same aplikacije. ali ni to nema veze jer poredimo razlicite platforme (iOS, WP, Android). mape bi trebale da su iste.
mada je moje poredjenje za android i WP na uredjajima sa istim rezolucijama (12.44 :D )
720x1280.

A zar nije logicno da je u pitanju kompresija istih mapa ;)

Da li neko ima ovih dana problema sa viber notifikacijama? Kod mene ovih dana bas ima neki delay. Inace koristim lumiu 630.

Ja sam imao juče... Kasnile dosta, a prethodnih dana ne...

Nista koliko vidim moracemo da cekamo novi update vibera da se sve to sredi...

Proshot sa novim-zadnjim update-om izbacuje neki error, + podesavanja su otisla u vraga! L720

Nazad
Vrh Dno