Aplikacija radi tako sto reaguje na 'pomeranje' telefona. Bukvalno mozete da ukljucite aplikaciju(da bi gledali uzivo) i da pomerate telefon gore-dole 10cm i posle par sekundi ce poceti da odbrojava korake. Nije lose zamisljeno ali ipak ne radi dovoljno dobro bas zbog ovog problema oko pomeranja telefona dok se stoji/sedi. Npr jedan dan sam presao provereno 12km pesaka, a u aplikaciji je pisalo 14.5km.
Inace i meni je jednom samo stalo osvezavanje live tile, ali se isto tako najednom i vratilo.
Ako bi napravili dobru vezu sa gps lokacijom i ovim senzorom onda ce i podaci da im budu validniji.
Naravno da ima malo odstupanja i greške ali pomeranje telefona uopšte nema uticaj. Jedino da pola sata mrdaš telefon gore doleKoristim od septembra i radi ok. Realno čita kretanje, naravno ne možeš očekivati 100 % tačnost ali dovoljno je. Telefon realno pomeraš ako se krećeš sa njim , mrdanje telefona levo desno ne može da ti nabije više od 100 "koraka" dnevno.
Sada da li ti očita 8800 koraka ili 9000 koraka to je nebitno.
na wp nema drugih tastatura. samo ta jedna koju imas vec.Pre nekoliko dana sam se prebacio sa androida na windows 8.1, na androidu sam koristio swift za kucanje poruka, pa me zanima da li postoji neka takva aplikacija na win store-u? Hvala unapred
Koristite li Speedtest.net app?
Meni je radio super do juče, evo drugi dan u setovanjima se Telenor.doo izgubio sa liste servera?! Kako je kod vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari