Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Kako si se ulogovao? Jel imas vec nalog na spotify?

Kako si se ulogovao? Jel imas vec nalog na spotify?
Sta te konkretno muci kod Spotify-ja? Moras preko VPN-a da kreiras nalog, svake 2 nedelje logovanje preko VPN-a na zemlju gde si otvorio nalog da ga "reaktiviras". UK/US region na tel. da ga skines preko prodavnica.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ima li igde podešavanje uploada fotografije za MS facebook?

Sta te konkretno muci kod Spotify-ja? Moras preko VPN-a da kreiras nalog, svake 2 nedelje logovanje preko VPN-a na zemlju gde si otvorio nalog da ga "reaktiviras". UK/US region na tel. da ga skines preko prodavnica.

Zahvaljujem. Uspeo sam. Samo mi reci jel postoji neki vpn klijent za W10 mobile ili mora preko kompa stalno ?

Izasao update za Messenger beta, ali ne znam sta su izmenili, sad cu da je testiram malo.

Sent from mTalk

Meni nije ponudjen update

Sent from ass

Bice verovatno, proveravaj. Redizajniran je malo, smajliji su bolje odradjeni, kad se posalje samo jedan nema odsecanja donjeg dela, vidim da ima ikonice za obican i video poziv, takodje ne crashuje kad se listaju slike koje ste slali ti i neko od prijatelja jedan drugom... To sam primetio za sad.

Sent from mTalk

Posle zadnjeg updejta .448, primetio sam da FB nema više onaj dupli start.

Sent from 640

Zahvaljujem. Uspeo sam. Samo mi reci jel postoji neki vpn klijent za W10 mobile ili mora preko kompa stalno ?
Uh, ima par njih, ali se ne secam kako se zovu, kucaj vpn na store, izbacice ti neke.

Edit: Probaj ovaj, meni sljakao.

Poslednja izmena:
I ja sam imao update Fb...
Mene samo zanima kad ce da srede da se Messenger ne freezuje na svaka 2, 3 dana pa moras da gasis pa palis mob opet.

Edit- Lepo ja sinhronizujem kontakte sa fejsbukom i spojim kontakte i profil i sutra vidim da su kontakti odvojeni i da Fb uopste nije vise sinhronizovan sa mojim kontaktom, tj. imenikom. Stvarno ocajno radi Fb na Win 10.

Poslednja izmena:
Najzad je posle ovog update-a za FB proradio screen rotation prilikom pregleda slika.
Wow...

Sent from mTalk

Kako da nastimam koje slike da se vrte na zivoj plocici? Vidio sam da ima opcije za slike koje su "favorite" ali ne znam kako ubaciti slike u "favorite"?

Sent from mTalk

Jos kad bi vratili srce u bateriji kada je skoro prazna [emoji6] tj kad je aktiviran battery saver.

bcdeaab3c5fe980db6e73edbda01db67.jpg

[emoji7]

MSN Weather najzad dobio providnu plocicu, super :)

Sent from mTalk

Ja koristim 4castr i ekstra je

pogubio sam se u ovim temama ne mogu da nadjem gdje je onaj link za fb aplikaciju sa xda foruma, ako bi se nasao neko dobar da mi pomogne :D

U cemu je stvar sa ovom verzijom ? Radi kako valja ?

Skype omogućio prevođenje u realnom vremenu za mobilne i fiksne telefone

Skype funkcija prevođenja u realnom vremenu više nije limitirana samo na Skype-to-Skype razgovore. Servis je sada omogućen i za pozive sa mobilnih i fiksnih telefona. Kako bi koristili servis, korisnici će morati da imaju najnoviju betu Skype-a i da budu deo Windows Insider Programa. Za obavljanje poziva su potrebni Skype krediti.

Kada korisnik želi da se poziv prevede, može da uključi "translate" taster za jezik koji je podržan. Korisnik koji prima sadržaj će biti obavešten da se razgovor snima i prevodi. Obema stranama će potom početi da se prikazuje prevedeni sadržaj sa malom zadrškom.

Funkcija prevođenja radi sa sledećim jezicima: engleski, španski, francuski, nemački, kineski (mandarinski), italijanski, portugalski (brazilski), arapski i ruski.

http://www.benchmark.rs/vesti/skype_...telefone-68748

Da li neko koristi Dinamic wallpaper aplikaciju koja menja pozadine na dnevnom nivou. Iz nekog razloga prilikom svake promene teme iako mi je stil podešen na "slika pločice" meni postavi temu tako da bude "slika preko celog ekrana". Kako da podesim telefon da se tema menja ali da ostane podešavanje koje sam izabrao za stil pločice.

Soilent Green is People

Da li neko koristi Dinamic wallpaper aplikaciju koja menja pozadine na dnevnom nivou. Iz nekog razloga prilikom svake promene teme iako mi je stil podešen na "slika pločice" meni postavi temu tako da bude "slika preko celog ekrana". Kako da podesim telefon da se tema menja ali da ostane podešavanje koje sam izabrao za stil pločice.

Soilent Green is People
Sto ne pitas Dina na sajtu windows novosti,on je koliko znam autor aplikacije pa ce ti najbolje odgovoriti?

Vrh Dno