Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Konacno stigao update za facebook beta, da ga sad dobro istestiram, da vidim dal i koliko puca. Ovako na prvu loptu, skrola nesto tecnije.

Konacno stigao update za facebook beta, da ga sad dobro istestiram, da vidim dal i koliko puca. Ovako na prvu loptu, skrola nesto tecnije.

Aj vidi pa prenesi utiske... mene iskreno mrzi da se zezam sa tom bedom.

@Lucky
Odlicna aplikacija, hvala.

Kod mene fb beta puca, instalirao fastbook cini mi se kao ok jedino one reklame malo smetaju ali ajd :)

Sent from mTalk

Probaj slimsocial

Jel koristi neko od vas spotify na win mobile 10 ?

Instalirao mi tek dana slimsocial nesto juce nije mogli, cini mi se ok app jednostavna brza...:)
Edit: Offtopic Miki jesam li te negdje "vidjao" na nekom foto forumu?
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Svuda me ima, pa je moguce da si me zapazio negde tamo... :)

Novi ažuriranje na FB donelo neke novine sa dosta bagova.

Sent from 640

Koji bagovi?
Btw ja vidim samo update za Skype Preview, ništa drugo.
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Pa kad hoćeš da napišeš status neki, ponudi sad nove emotikone, ali ako se vratiš korak u nazad tu zabode i ne možeš ništa više da radiš. Isto tako i sa fotografijom.

Sent from 640

Kako da otvorim Attatchments sa postova na ovom nesrecnom mTalku?

Sent from mTalk

Da se i ja pridruzim pitanjem za mTalk, kako da otvorim poslate privatne poruke?

Attachments, nikako.. ili ni ja nisam provalio.

A sto se tice privatnih poruka, ima personal messages. Kad stisnes na coveculjka i izadje meni, treca ili cetvrta stavka po redu.

Koliko vidim ne mozes ni otvoriti poslate poruke preko mTalk.

Sent from mTalk

Opa fine pogodnosti dobio Skype. Me likes.

Kakve pogodnosti ?

Sad možeš da šalješ sms poruke preko Skype sa telefona i preko desktopa, ako imaš W10.

Sent from mTalk

***, niti koristim sms niti imam instaliran w10 na kompu :(

Nego, niko da mi odgovori. Jel koristite spotify ?

Poslednja izmena:
Ako nisi gastarbajter imas opciju preko entropay.com da uplatis premium. Free verzija je bas ogranicena.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Postavio skype preview kao defaultnu sms aplikaciju i ne dolaze mi nikakve obavijesti za sms poruke, sad tek vidim da sam juce poruke dobio. Koristi li jos neko skype p. za sms?

Sent from mTalk

Ajd, kad smo u radnji, koju app koristite za slušanje muzike na telefonu? Mislim na skinutu muziku ne na striming...

....shit has hit the fan...

Jos jedan glas za groove.

U aplikaciji Vreme, promenio sam opciju da uvek otkriva moju lokaciju. Medjutim, kad je ta opcija aktivirana live tile uopste ne radi..pokusao sam u deinstal i ponovni instal app, pa soft reset i nista.

Kad vratim na podrazumevanu lokaciju, live tile radi normalno.

Jel imao neko iskustva sa ovim ?

Vrh Dno