Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Ja ne koristim tu aplikaciju, twitter mi radi ok pa nemam potrebe za njom. Probaj reinstalaciju aplikacije. Mada kod mene je isti problem sa Polar Photo Editor, probao reinstalaciju i ne pomaže.

Sent from mTalk on Lumia 930

Mozda nakon instalacije da ga deinstaliras preko Storage-a, mozda bi bilo tako neke razlike. Neko je negde na netu napisao da je nesto uspeo na taj nacin.

I jel si probao mozda soft reset? (drzis volume down + power button)

Bila je juče vijest na AppRaisin da se Tweetium ruši nakon apdejta. Ispraviće to vjerovatno ubrzo.
jE6AbP0.jpg

Pozdrav drustvo, imam jedno pitanje za vas.
Da li se jos nekom desilo da ne moze da udje na instagram?
Evo vec 3-4 dana ne mogu nikako da udjem, odma me izbacuje.

Pozdrav drustvo, imam jedno pitanje za vas.
Da li se jos nekom desilo da ne moze da udje na instagram?
Evo vec 3-4 dana ne mogu nikako da udjem, odma me izbacuje.

Nije mi se desavalo da ne mogu da udjem, ali jeste zakovao pre tri, cetiri dana, kad je dobio zadnji update.. cak i posle soft reseta bio ukocen (sto se do sad nije desavalo, uvek reset popravi).
Reinstalirao sam app, pa je to sredilo problem. Pokusaj, srecno :)

Meni instagram radi najnormalnije. Probaj reinstalaciju istog.

Ja imam pitanje u vezi Windows kamere, da li iko ima opciju slow motion-a (ona ikonica kornjače pored blica), rekli su poodavno da će to ubaciti kao opciju za jače modele (930/1520/950), al ne znam jesu li to ikad realizovali pošto ja te opcije nemam. Takođe da li je neko dobio panoramu u okviru kamere, nemam ni to, a Lumia panorama baguje žešće i ne može se koristiti uopšte.

@soparbarth Nista od navedenog na L830 :D

Mene nervira Store.. dosta vise sa redizajnom aman, a tek ono sortiranje po dve aplikacije u jednom redu, mnogo je neprakticno i nepregledno i ne razumem cemu to. Neko je ranije prokomentarisao da izgleda kao da ima vise aplikacija :D .. ali ide na nerve.

Edit: Imam panoramu, sad sam vidio, mislio sam da ikona bude pored blica gore, a ona je pored dugmeta za slikanje, glupan [emoji17] Znači, pitanje stoji samo za slow motion.

Nije htelo posle soft reseta, pa sam izbrisao i ponovo instalirao aplikaciju i sada radi normalno. Hvala vam na pomoci.
A jel zna neko sta je bilo sa aplikacijom za Radio? Ne mogu nikako da nadjem onu fabricku. Nije valjda da su izbrisali to.

Izbrisala stoka. Pogledaj feedback hub, prokukase ljudi za FM radio aplikacijom.

Primetio sam i jednu veliku promenu, koja je jako dobrodosla kod mene.. ne znam otkad je prisutna, ali ja tek sad primetio.
Delivery report za sms poruke nije vise ono kao novi sms obavestenje, vec samo ispod poslate poruke pise delivered.
Ne koristim sms cesto, pa tek sad video i konacnooo da to urade, jako me nerviralo.

Poslednja izmena:
Ai, pa o tome smo već pisali, ne pratiš na časovima!

Sent from 640

Ja imam pitanje u vezi Windows kamere, da li iko ima opciju slow motion-a (ona ikonica kornjače pored blica), rekli su poodavno da će to ubaciti kao opciju za jače modele (930/1520/950), al ne znam jesu li to ikad realizovali pošto ja te opcije nemam. Takođe da li je neko dobio panoramu u okviru kamere, nemam ni to, a Lumia panorama baguje žešće i ne može se koristiti uopšte.

Vidim, koristimo isti model (L930), i mogi ti reći da sam panoramu dobio u okviru aplikacije još odavno, mnogo pre AU. Kad aktiviram kameru, u donjem delu ekrana mi stoje tri ikonice - panorama, slika i video - i na taj način biram režim.
Kornjaču, nažalost, nisam dobio, upravo sam proverio. :)

Kad smo kod kamere meni treba prepouruka za nojbolju besplatnu lense aplikaciju? Treba mi za Lumai 640 DS. Nekako imam utisak da ovih 8MP moze mnogo bolje uz neki dobar lense.Unapred hvala na preporukama. :)

Ai, pa o tome smo već pisali, ne pratiš na časovima!

Sent from 640

Bio sam odsutan neko vreme, ne zameri :D
Odmor 10 dana, pa znas oko kad se vratis sa odmora, ne znas gde se nalazis, a kamoli da pratis forum.. meni je ovo novina, pa sam morao da podelim sa nekim :D

Zamena za Outlook Kalendar, kome ne radi live tile, moze da bude app My Calendar. U principu je veoma slicna Kalendaru, cak je i live plocica ( ciji izgled mozes prema svojoj volji menjati ) potpuno ista..meni koristi..barem mi ne bode oci

Zamena za Outlook Kalendar, kome ne radi live tile, moze da bude app My Calendar. U principu je veoma slicna Kalendaru, cak je i live plocica ( ciji izgled mozes prema svojoj volji menjati ) potpuno ista..meni koristi..barem mi ne bode oci
Skidam je, hvala na predlogu. Verovatno ću ipak ostati na Outlook Calendar, ovo sa pločicom mi ne smeta previše - dobro je bar da mogu ručno da ažuriram pločicu, ali da probam i ovo, deluje zanimljivo pa ko zna. :)

Nakon apdejta app Steam nije htela da radi uninstal aplikacije i ponovno instaliranje rešava problem. Obzirom da imam dosta igara ubacio sam da mi verifakciju radi preko telefona i sve radi ok. Radi čet tako da možeš da se dopisuješ sa drugarima, a da ne moram da palim komp :D

Nakon apdejta app Steam nije htela da radi uninstal aplikacije i ponovno instaliranje rešava problem. Obzirom da imam dosta igara ubacio sam da mi verifakciju radi preko telefona i sve radi ok. Radi čet tako da možeš da se dopisuješ sa drugarima, a da ne moram da palim komp :D
Sve isto. :D Imao i ja problem, isto ga rešio, a i za ovo ostalo. Mada ja nemam mnogo igara, samo Stronghold-i. :)

EDIT: Probao My Calendar, odličan je! Preporuka za svakog koga nervira trenutni problem sa pločicom kalendara, ovaj izgleda lepo radi, a i super izgleda. Smejurija kako neko sitniji od Microsofta napravi odličnu stvar kao i oni ići čak i bolju... Malo mi se samo neki detalji unutar aplikacije manje sviđaju, ali i to je možda stvar navike.

Poslednja izmena:
Некад сам користио calendar for business, има занимљиву плочицу.
tapatalk by L640

Nikad , ali nikad nisam imao taj problem sa kalendarom koji navodite, ni na jednom buildu.

Sent from 640

Некад сам користио calendar for business, има занимљиву плочицу.
tapatalk by L640
I ona zanimljiva, dolazim u iskušenje ma nju ipak da pređem... :D Super opcije za podešavanje pločice!

Nikad , ali nikad nisam imao taj problem sa kalendarom koji navodite, ni na jednom buildu.

Sent from 640
I mojoj devojci radi skroz bez problema ta pločica... Menja joj datum, sve skroz kako treba.

Vidim, koristimo isti model (L930), i mogi ti reći da sam panoramu dobio u okviru aplikacije još odavno, mnogo pre AU. Kad aktiviram kameru, u donjem delu ekrana mi stoje tri ikonice - panorama, slika i video - i na taj način biram režim.
Kornjaču, nažalost, nisam dobio, upravo sam proverio. :)

Našao sam i kornjaču (slo-mo), treba u okviru windows kamere da se prebaci na video snimanje da bi se pojavila opcija (što je i logično, već ja nisam dovoljno čačkao [emoji4])
g5GZQ6k.jpg

Extra stvar, cijeli dan trošim bateriju i punim memoriju snimajući gluposti [emoji3]
Panoramu imam, našao sam je kasnije i napisao to u postu ispod [emoji6]

Poslednja izmena:
A ima i da se namesti u podešavanjima da kad se duže drži ikona kamere za okidanje da uključi odmah video snimanje ili rafalno slikanje!

Sent from 640

Problem sa kalendarom se javio nakon AU..do tada je kod mene radio normalno, bez greske. Radio sam i HR ( zbog nekih drugih stvari ) ali problem je i dalje postojao. Lakse podnosim da mi se app sama iskljuci i ko zna sta jos nego ujutru kad ustanem da mi i dalje stoji jucerasnji datum ili ko zna koji datum :)

A ima i da se namesti u podešavanjima da kad se duže drži ikona kamere za okidanje da uključi odmah video snimanje ili rafalno slikanje!

Sent from 640
Imaš u podešavanjima u kameri. Kod mene to radi i sa hardverskim dugmetom na telefonu i sa ikonom kamere na ekranu.
Gbp4Ya7.jpg

Radi mi i sa windows kamerom i sa lumia kamerom.

Nazad
Vrh Dno