Ja ne koristim tu aplikaciju, twitter mi radi ok pa nemam potrebe za njom. Probaj reinstalaciju aplikacije. Mada kod mene je isti problem sa Polar Photo Editor, probao reinstalaciju i ne pomaže.
Sent from mTalk on Lumia 930
Probao i isto...
Pozdrav drustvo, imam jedno pitanje za vas.
Da li se jos nekom desilo da ne moze da udje na instagram?
Evo vec 3-4 dana ne mogu nikako da udjem, odma me izbacuje.
Jesu na žalost. Navodno jer se premalo koristila, trulo.Nije htelo posle soft reseta, pa sam izbrisao i ponovo instalirao aplikaciju i sada radi normalno. Hvala vam na pomoci.
A jel zna neko sta je bilo sa aplikacijom za Radio? Ne mogu nikako da nadjem onu fabricku. Nije valjda da su izbrisali to.
Ja imam pitanje u vezi Windows kamere, da li iko ima opciju slow motion-a (ona ikonica kornjače pored blica), rekli su poodavno da će to ubaciti kao opciju za jače modele (930/1520/950), al ne znam jesu li to ikad realizovali pošto ja te opcije nemam. Takođe da li je neko dobio panoramu u okviru kamere, nemam ni to, a Lumia panorama baguje žešće i ne može se koristiti uopšte.
Ai, pa o tome smo već pisali, ne pratiš na časovima!
Sent from 640
Skidam je, hvala na predlogu. Verovatno ću ipak ostati na Outlook Calendar, ovo sa pločicom mi ne smeta previše - dobro je bar da mogu ručno da ažuriram pločicu, ali da probam i ovo, deluje zanimljivo pa ko zna.Zamena za Outlook Kalendar, kome ne radi live tile, moze da bude app My Calendar. U principu je veoma slicna Kalendaru, cak je i live plocica ( ciji izgled mozes prema svojoj volji menjati ) potpuno ista..meni koristi..barem mi ne bode oci
Sve isto.Nakon apdejta app Steam nije htela da radi uninstal aplikacije i ponovno instaliranje rešava problem. Obzirom da imam dosta igara ubacio sam da mi verifakciju radi preko telefona i sve radi ok. Radi čet tako da možeš da se dopisuješ sa drugarima, a da ne moram da palim komp![]()
I ona zanimljiva, dolazim u iskušenje ma nju ipak da pređem...Некад сам користио calendar for business, има занимљиву плочицу.
tapatalk by L640
I mojoj devojci radi skroz bez problema ta pločica... Menja joj datum, sve skroz kako treba.Nikad , ali nikad nisam imao taj problem sa kalendarom koji navodite, ni na jednom buildu.
Sent from 640
Vidim, koristimo isti model (L930), i mogi ti reći da sam panoramu dobio u okviru aplikacije još odavno, mnogo pre AU. Kad aktiviram kameru, u donjem delu ekrana mi stoje tri ikonice - panorama, slika i video - i na taj način biram režim.
Kornjaču, nažalost, nisam dobio, upravo sam proverio.![]()
Imaš u podešavanjima u kameri. Kod mene to radi i sa hardverskim dugmetom na telefonu i sa ikonom kamere na ekranu.A ima i da se namesti u podešavanjima da kad se duže drži ikona kamere za okidanje da uključi odmah video snimanje ili rafalno slikanje!
Sent from 640
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari