Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

While support will no longer be available from October 2016, the Skype app on Windows Phone 8 and Windows Phone 8.1 will continue to work (possibly with some limitations) until early 2017, when we finish moving Skype calling to the cloud (see Skype blog).
A ovo su rekli za Windows Phone 8.1. Navodno prelaze na nesto drugacije (nesto kao da Skype bude u oblaku, nem' pojma), i koliko sam skontao, za oba sistema Skype ce raditi i nakon oktobra, ali to ce biti samo dok Skype ne predje u potpunosti na taj drugaciji sistem, a to ce izgleda biti "pocetkom 2017" (sta god im to znacilo).

I dalje tvrdim da je viber... Sr...!
Nikako da mi pošalju kod smsom, a sad više ne mogu ni kroz web stranu, pa da me pozovu i daju kod.
Ovo je već četvrti dan... Slao mail podršci, ni odgovor nisam dobio.

Kome se svidja Prisma sa Androida, pojavila se aplikacija Vinci za WP10 na istu foru

Sent from mTalk on Lumia 640

nice :)

Viber je bulja na kvadrat i na MS i na androidu(malo manje, ne mogu da grešim dušu).
WA i telegram su pojam za Viber, jeste viber našminkan i to, al funkcionalnost "0"!

Slazem se, pomenute aplikacije su dosta bolje.

Sent from my D6503

Viber je bulja na kvadrat i na MS i na androidu(malo manje, ne mogu da grešim dušu).
WA i telegram su pojam za Viber, jeste viber našminkan i to, al funkcionalnost "0"!
Slazem se, pomenute aplikacije su dosta bolje.

Sent from my D6503
j2LuGDs.png

:)

Ma viber ne bi koristio WA je sasvim dovoljan... Nego u SRB svi na viberu...

Ja jedino što primećujem da je bolje na WA je glasovni pozivi, backup poruka mi ne treba, stikeri lošiiji,
od kada je izašla nova verzija Vibera ne kasne notifikacije nikad.
Šta je drugo bolje na WA nego na Viberu?

mape mi opet nemaju glas......na prošlom bildu je radilo,sad opet ne,sve je na srpskom,inače rade ekstra,ali opet nema glasa.nokia 830,insider relase prewiev.jel ima neko rešenje?

WA vs Viber, jedna, meni bitna stavka, pošto često instaliram zbog čestih proba telefona, raznih buildova...
Sad imam problem što neće da pošalje kodove sms-om, koje sam do sada rešavao "call me" opcijom, koja sad isto ne radi. I inače, sa WA nisam imao propust, sad je i on free. Stikeri na viberu mi ne znače.

mape mi opet nemaju glas......na prošlom bildu je radilo,sad opet ne,sve je na srpskom,inače rade ekstra,ali opet nema glasa.nokia 830,insider relase prewiev.jel ima neko rešenje?
I mene to zanima,vec sam pitao...insider fast i tu nikad nisam imao glasovnu navigaciju na srpskom,tj nikakav glas se ne cuje.Kad ga vratim na zvanicni ,tada ima.

Jel moze neko od vas da vidi da li moze da sinhronizuje gmail u Outlook-u? Meni nesto nece od pola 9 ili koliko vec. Nisam jos probao da restartujem telefon, zao mi je, hocu da probam da vidim koliko telefon moze da mi radi bez restarta na ovom Redstone .67 buildu. :)

@gari Meni radi sync Gmail računa u Outlook App.

Nista, onda cu ipak restart... Hvala. :)

Sad imam problem što neće da pošalje kodove sms-om, koje sam do sada rešavao "call me" opcijom, koja sad isto ne radi.
Ma to je sad trenutno, ne znam u čemu je fora, rešićeš, poslaće ti aktivacioni kod,
ali dok si imao instaliran Viber po čemu su WA i Telegram bolji od njega?
Molim bez odgovora da Viber može da se prisluškuje a ova 2 ne.

Nista, onda ipak restart, i restart i resio stvar. :) Hvala. :)

I meni je bolji whatsapp,90% poruka,slika i ostalog saljem preko njega,cak i ako mi neko posalje poruku na viber ,zamolim ga da predjemo na whatsapp,zgodniji mi je po svemu za koriscenje.

Sad se setih da WA automatski sejvira slike i da po slici može da se piše što na Viberu na WP ne može, dok na Androidu može, škk.
Onda sam ja pogrešio, jedina prednost Vibera su smešniji/gotivniji stikeri.
Mea culpa, izvinjavam se.

Sad se setih da WA automatski sejvira slike i da po slici može da se piše što na Viberu na WP ne može, dok na Androidu može, škk.
Onda sam ja pogrešio, jedina prednost Vibera su smešniji/gotivniji stikeri.
Mea culpa, izvinjavam se.
I watsapp je mnogoo brza aplikacija i nikad ne puca.

Sent from mTalk

Pošto živim u inostranstvu, presudan mi je razgovor, a tu, složiti ćeš se, viber nema šta da traži. Bolje radi WA od njega, telegram ne koristim. Opet, kad pominjem viber i WA, pomenuću i skype, skype će izostati zbog svojih gluposti, mada ga dosta koristim.
Npr. Zovem na viber, lumia iphone, radi odlično, zovem na S5 sa lumie, lošije se čuje razgovor. Često puta izostane poziv, samo obaveštenje. To mi se ne dopada.
Ne kažem da ne valja, ali... WA je isti na 8.1 i 10...

Poslednja izmena:
Viber ima problem sa osveženjem, netačno pokazuje status, nekad ima problem sa slanjem linkova, slika itd.
Isto se u tom momentu dešavalo i na androidu.
Onda sam sve to poslao i odradio preko telegrama bez i jednog štucanja.
A viber je proradio posle jedno pola sata. WTF!
Na androidu sam iskoristio WA da završim posao.
Inače uporedo uključeni WA , telegram i viber, i viber lažira sa statusom, a ova dva uredno prate status primaoca.
Mislim da je dovoljno, dal je do servera ili čega već, u to ne zalazim. Tog momenta me ne zanima milion opcija, lepota aplikacije, već funkcionalnost.

Da, Viber od skora netačni prikazuje status, to je neki od zadnji updateova zeznuo.

Džabe je, ne može sve, preterujemo mi, realno.

Samo da se zahvalim svima koji dele informacije na ovoj temi. Stvarno mi je sve bilo jako korisno! :wave:

Не знам што хвалите овај mtalk. Не може да се пореди са Тапаталком! Једина мана тапаталка у односу на mtalk је што не приказује реално слике са форума. Остало је много боље!

Највише ме нервира код mtalk-а што не приказује цитиран текст када се уђе у тему. Мора да се иде на освежење странице
Увек ми прво отвара страницу са недавним порукама, а не коју сам имао кад сам затворио.
Неће увек да учита слике са форума...

Braćo, danas je moguće preuzeti WA Beta. Pitanje za one koji možda imaju iskustva: vredi li prezueti ove beta verzije WA i FB, rade li dovoljno dobro, ili (nadajmo se) možda bolje od trenutnih verzija ovih aplikacija?

WA Beta radi isto kao i WA, samo ima par dodatnih funkcija oko citiranja poruka i malo drugačiji UI. FB Beta radi sporije od MS-ove verzije jer im optimizacija nije baš kako treba. Vidim da su sredili Instagram koji se sada daleko brže otvara i ne secka (mnogo) prilikom skrolovanja. FB Beta se otvara za 10-15 sekundi na L640 dok se MS verzija otvara za 3-5 sekundi.

CC player pro obrisan, posle poslednjeg apdejta ne prikazuje prevode, VLC bolji.

Može li u Filmovi & TV da se menja boja i veličina prevoda?

Nazad
Vrh Dno