Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Imam Lumiu 550 i planiram da ubacim android aplikacije,posto sam nov u Windows telefonima recite mi to prebacivanje preko adb koliko sam upucen,jel to steti sistemu i telefonu i da li se gubi garancija time,malo glupo pitanje ali bolje da pitam.

Imam Lumiu 550 i planiram da ubacim android aplikacije,posto sam nov u Windows telefonima recite mi to prebacivanje preko adb koliko sam upucen,jel to steti sistemu i telefonu i da li se gubi garancija time,malo glupo pitanje ali bolje da pitam.
Ne mozes da ubacis android aplikacije .

Sent from mTalk

I da nesto na nekom tamo sajtu pise, ne bih eksperimentisao... Ima aplikacija u Prodavnici, nadam se da je to dovoljno? :)

Ima dve TT aplikacije ja koristim klasik tt i odlično radi zadovoljan sam, a sto se tiče ove druge čini mi da je to neka bzvz varijanta i nadam se da tu lošu app sklanjaju iz storea.

Da, tako sam i ja shvatio.

Čime vi skidate muziku sa YouTube-a? Ja imam xtractMusic, ali reko da čujem šta vi koristite, ili ako imate još neke predloge?

EDIT: Sad sam probao MusicTube, super radi i ima u sebi i pretragu videa sa YouTube-a. Nešto me je sad xtractMusic zezao, pa sam zato oni pitao, nešto mi govorio kako nema interneta, a ja na WiFi-ju.

Poslednja izmena:
Čime vi skidate muziku sa YouTube-a? Ja imam xtractMusic, ali reko da čujem šta vi koristite, ili ako imate još neke predloge?

EDIT: Sad sam probao MusicTube, super radi i ima u sebi i pretragu videa sa YouTube-a. Nešto me je sad xtractMusic zezao, pa sam zato oni pitao, nešto mi govorio kako nema interneta, a ja na WiFi-ju.

Imaš tu opciju i u aplikaciji myTube!, ne treba nikakva dodatna app, možeš da biraš između video i audio save.
Ako ne želiš tako onda je YouTunes app odlična, a pritom i domaća app.

Probao sam da skinem sa myTube pesmu, ali on zavrsi preuzimanje i onda nikom nista - i dalje ne mogu da pronadjem pesmu u folderima, i ne vidim kako bih je pustio sa ostalim pesmama u Groove Music na primer. Ne znam, mozda nesto propustam?

Probacu i YouTunes, hvala obojici na predlogu. :)

MediaCentar za druga garija

Oka0kac.jpg

ch5dI1f.jpg

I ta je dosta zanimljiva aplikacija, probaću je, hvala. :)

I YouTunes je odlična!

Probao sam da skinem sa myTube pesmu, ali on zavrsi preuzimanje i onda nikom nista - i dalje ne mogu da pronadjem pesmu u folderima, i ne vidim kako bih je pustio sa ostalim pesmama u Groove Music na primer. Ne znam, mozda nesto propustam?

Probacu i YouTunes, hvala obojici na predlogu. :)
Da, muzika se nažalost skladišti u samoj app. I preko nje se pristupa offline fajlovima.

Na većini app koje skidaju muziku se sama muzika skida u aplikaciju i samo iz nje može da se pusti. Takve app brišem u startu. Za skidanje videa mi je nebitno.

Da, mada je i ta opcija u myTube ipak dobra za razne prilike. Recimo, nađeš na YouTube opis kako se nešto radi, pa sačuvaš taj video jednostavno, ne moraš da posle učitavaš taj isti preko svojih megabajta. Ok mi je to i ako pratim neki YouTube kanal, pa preuzmem neki njihov novi video da bi ga pogledao kasnije.

Ali bezveze ako hoću da mi se to pojavi u muzici, ili ako hoću da mi bude taj video u movies & tv... I me možeš da ga prebaciš na komp.

da li je moguće napraviti "whitelist"-u tj. listu brojeva kojima je omogućen poziv/sms ka mom broju? znači, napravim listu od npr. 10 ljudi koji mogu da me kontaktiraju? na androidu ima mali milion takvih aplikacija...

Da, mada je i ta opcija u myTube ipak dobra za razne prilike. Recimo, nađeš na YouTube opis kako se nešto radi, pa sačuvaš taj video jednostavno, ne moraš da posle učitavaš taj isti preko svojih megabajta. Ok mi je to i ako pratim neki YouTube kanal, pa preuzmem neki njihov novi video da bi ga pogledao kasnije.

Ali bezveze ako hoću da mi se to pojavi u muzici, ili ako hoću da mi bude taj video u movies & tv... I me možeš da ga prebaciš na komp.

Nisam se lepo izrazio, ok je opcija za čuvanje video fajlova u app , ali MC skida video, u manjem formatu, al možeš da ga gledaš iz koje god hoćeš app i da ga prebacuješ gde hoćeš.

Da, to je svakako hiljadu puta bolje. :)

da li je moguće napraviti "whitelist"-u tj. listu brojeva kojima je omogućen poziv/sms ka mom broju? znači, napravim listu od npr. 10 ljudi koji mogu da me kontaktiraju? na androidu ima mali milion takvih aplikacija...

Ima Quite hours opcija na Windows 10 Mobile telefonima, i tu mozes podesiti da dok ti je Quite Hours ukljucen, mogu da dopru do tebe samo ljudi koje ti odaberes. Trenutno na Treshold 2 moras da odaberes neki drugi region da bi koristio Quite hours jer je on vezan za Cortanu, a na Redstone-u mozes da koristis Cortanu i dok ti je region Srbija, tako da i Quite hours mozes da podesis. :) Tu opciju imas u brzim akcijama. Ja je nisam oprobao, od kako sam zavrsio srednju skolu nemam problema sa likovima koji bi me zvali u 3 ujutru bezveze. :D

tnx :D još jedno pitanje: čitajući neke starije odgovore, nije moguće snimanje poziva na telefonima koji dolaze sa fabrički 8.1 sistemom? konkretno, za lumiu 640 xl me zanima :)

tnx :D još jedno pitanje: čitajući neke starije odgovore, nije moguće snimanje poziva na telefonima koji dolaze sa fabrički 8.1 sistemom? konkretno, za lumiu 640 xl me zanima :)
Molim.

Tako je, samo ovi što su došli sa Windows 10 Mobile imaju snimanje razgovora. Imam utisak da ti stariji Windows telefoni, uključujući i l640, neće imati tu opciju uopšte.

Inače, ako kupuješ telefon sad, u Gigatronu imaš l650 za 25.000 sad, a ako se registruješ kod njih prethodno (I OZNAČIŠ DA HOĆEŠ DA DOBIJAŠ NEWSLETTER OD NJIH), dobiješ i promo kod od 1.000 dinara, pa sa njim uzmeš telefon za 24.000. :) Moja devojka sad naručila. :)

Dati 24k din GT-u za L650? :d
Daj bre uozbilji se[emoji23]

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Jeste da ima garanciju ali to je bas jaka cena za taj fon.

Sent from my Nexus 5X

Bacanje para, ko bas hoce winfon mnogo se vise isplati ustekati 80-100e i kupiti npr par meseci staru ili cak novu L640 (sa domacom garancijom) iz oglasa.

Sent from my D6503

Neće svako polovan da kupuje, a o tome smo već pričali.

Pa onda nista, neka plati GT-u 200e za low end fon koji ce posle 6 meseci po oglasima vredeti plafon 80e :d

Sent from my D6503

Nije gledala na KP. Razumite prosto da neko nece da se zeza sa telefonom, da kupuje polovnjaka od nekog, i da ne zna da li telefon ima neku skrivenu manu ili bilo sta. Dobro, slazem se, ima i polovnih telefona koji nemaju ni najmanju ogrebotinu, i imaju i garanciju, pa cemu onda i prica o skrivenim manama, ali eto - neko se jednom opeko, pa sad i ladnu supu duva (sto bi rekao Tosa :) ), i onda ne gleda ni prodavnice za koje ne zna da li ce tri meseca i postojati (recimo). Ja bih za sebe u ovom trenutku gledao tako neke alternativne varijante, ali necu da nju nagovaram na tako nesto. :) O tome se radi.

Jos jedna stvar koju smo uzeli u obzir - bila je ideja da uzme telefon preko operatera kad joj istekne ugovor, ali kad se uzme u obzir koliko ce ustedeti sa popustom na pretplatu, ovako ce ustedeti istu kolicinu novca. Naravno, necu da budem ko nasi politicari sad i da menjam teze, slazem se - mogli smo jos vise da ustedimo, ali nisam hteo za njen telefon da se zezam. :) To cu u nekom trenutku verovatno biti avanturista za samog sebe, ali necu za nju. :)

Hvala, Cvoruga. :)

http://mspoweruser.com/proshot-for-windows-10-finally-coming-next-week/

ProShot za Windows 10 treba u ponedeljak izgleda da izađe.

EDIT: http://mspoweruser.com/skype-will-stop-working-windows-phone-early-2017/

To run the latest version of Skype for Android (Skype 6.2 and higher), you’ll need to have Android OS version 4.0.3 or above. While support for Android OS version 4.0.2 and below will no longer be available from October 2016, the Skype app for these versions will continue to work (possibly with some limitations) until early 2017, when we finish moving Skype calling to the cloud (see Skype blog).

Eto, nama za utehu, ni ovi sa Ice Cream Sandwich nece imati Skype od nekog trenutka u 2017... :d (To se salim, naravno, nije da imamo nesto od toga.)

Poslednja izmena:
Ako sam dobro shvatio, imaće Skajp, samo neće dobijati dalje nadogradnje.

Nazad
Vrh Dno