Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Darko1290
Ja sam sada kliknuo na taj link i pojavila mi se wa beta (region mi je njemacka) nisam te zafrkancije radio klikni 3x idi ovamo - onamo :)

Sent from mTalk

Stvarno dobra aplikacija.

Probajte WebTiles, preko app mozete zakaciti bilo koji sajt kao tile, i dodeliti mu sliku, nesto poput onog sto je bilo na 8.1

Samo da napomenem da Microsoft Edge već ima mogućnost da sajtove začakči kao pločice (tile). Jedino su sličice male i pločice nisu providne.

Da, malo je ružnjikavo, ali dobro biće to i bolje. Ipak, ako bi neko hteo da ima providnu pločicu za neki sajt, što je teško da će Edge ikad moći sam da uradi, može to da se izvede s ovim.

Mogli bismo te sličice i da sami pravimo, pa da ih delimo. Mislim da mi ne bi bio problem da napravim tako nešto za bilo koji sajt, tipa b92, blic (što vidim da gde neki zovu i bljuc:p), i slično.

Meni se odmah instalirao Vocap beta, bez ovih kliktanja...

Sent from mTalk

A u čemu je razlika izmedju dosadašnjeg Whatsapp-a i ove nove bete? Jel ona makar radjena kao "build for Win 10"?

Malo je drugaciji izgled-npr.okruli su kontakti, smajlici su drugacije prikazani kad se otkucaju kao pojedinacna poruka... Nista posebno ne primetih za sad :)

Sent from mTalk

Ja samo da prokomentarisem da je myTube sada predobar! U nekom trenutku sam ga deinstalirao, imao sam trial verziju, i sad vidim - dodao je da se video moze pustiti, pa ako zelis samo svajpujes desno ili levo, i mozes da citas komentare, gledas koji su preporuceni videi, pretrazujes za druge videe, i to dok ovaj prvobitno pusten video gledas u pozadini - onako iza slova i kojecega. Odlicno izvedeno, covek je bas pokazao bilo kome ko bi rekao "sta ce mi aplikacija za gledanje videa sa YouTube-a". :) I radi aplikacija glatko, ranije mi je dok sam jos bio na Threshold 2 umeo malo da zasecka zvuk kad hocu da minimiziram myTube da radim nesto drugo. I sad mu se to nekad desi, ali u odnosu na ono od ranije ovo je nista (mada ni onome ranije nisam pridavao znacaj).

Da mogu, da bi mu sest zvezdica. :)

Ja samo da prokomentarisem da je myTube sada predobar! U nekom trenutku sam ga deinstalirao, imao sam trial verziju, i sad vidim - dodao je da se video moze pustiti, pa ako zelis samo svajpujes desno ili levo, i mozes da citas komentare, gledas koji su preporuceni videi, pretrazujes za druge videe, i to dok ovaj prvobitno pusten video gledas u pozadini - onako iza slova i kojecega. Odlicno izvedeno, covek je bas pokazao bilo kome ko bi rekao "sta ce mi aplikacija za gledanje videa sa YouTube-a". :)
Tako je bilo oduvek na mytube kolko znam :)

Sent from mTalk

Ako je i bilo, opet super, onda sam zaboravio... Ali dobro, u svakom slucaju, super radi, i bolje nego sto mi je radio ranije. Mozda je do novije verzije aplikacije, mozda do verzije sistema. I mozda oni sa boljim telefonima ni ne osete razliku. Bitno da radi super. :)

Coc Coc pretraživač je extra, probajte pa dajte svoje mišljenje.

Ako je i bilo, opet super, onda sam zaboravio... Ali dobro, u svakom slucaju, super radi, i bolje nego sto mi je radio ranije. Mozda je do novije verzije aplikacije, mozda do verzije sistema. I mozda oni sa boljim telefonima ni ne osete razliku. Bitno da radi super. :)
Tubecast je super :)

Sent from mTalk

Probacu i njega. :) Hvala!

Poslednja izmena:
Probao sad baš i Tubecast, i jeste, ima i on dosta toga zbog čega sam i myTube nahvalio. Jedino što ipak neće da pušta pesme u pozadini dok je aplikacija minimizirana. Pesma stane nakon par sekundi kad skočim nas početni ekran iz aplikacije. I nema izgleda opciju da pusti samo zvuk iz nekog videa, i myTube mi je lepša. Ali i ona je baš zanimljiva, i to što kažem za izgled - poveli su i jedni i drugi računa o izgledu, i u obe je sve super, to je već samo stvar ukusa.

Kod jednom, hvala i za taj zanimljiv predlog!

Probao sad baš i Tubecast, i jeste, ima i on dosta toga zbog čega sam i myTube nahvalio. Jedino što ipak neće da pušta pesme u pozadini dok je aplikacija minimizirana. Pesma stane nakon par sekundi kad skočim nas početni ekran iz aplikacije. I nema izgleda opciju da pusti samo zvuk iz nekog videa, i myTube mi je lepša. Ali i ona je baš zanimljiva, i to što kažem za izgled - poveli su i jedni i drugi računa o izgledu, i u obe je sve super, to je već samo stvar ukusa.

Kod jednom, hvala i za taj zanimljiv predlog!
Kod mene pusta pesmu i kad je minimiziran i takodje moze samo zvuk iz nekog videa cak mozes da skines i dodatak da pustas i 360 video,a najvise mi se dopada kad motam video pokazuje one male slikice i tacno znas gde da premotas ako ti je neki deo na videu najzanimljiviji :)

Sent from mTalk

mrtva trka:)oba su dobra,najbolja dva,koristio dugo tubecast,sad prešao na my tube,nekako mi lepši,jedina dva koja imaju mogućnost prebacivanja videa na smart tv:)

Da, i ovo je bila samo moja zasluga sto nisam neke stvari primetio u Tubecast. Imaju opciju u podesavanjima "da li da se video pusta dok prelazim iz aplikacije u aplikaciju" - nesto tog tipa. Zato je meni ono bivalo da mi pesma ipak stane. Ne vidim samo kako bih u Tubecast pustio samo audio - sem mogucnosti da pustim video, pa da onda skocim na pocetni ekran, pa onda video ni ne vidim? :)

A inace, za Windows Phone 8.1 bi mi ipak bilo lepse da koristim Tubecast. :)

Da, i ovo je bila samo moja zasluga sto nisam neke stvari primetio u Tubecast. Imaju opciju u podesavanjima "da li da se video pusta dok prelazim iz aplikacije u aplikaciju" - nesto tog tipa. Zato je meni ono bivalo da mi pesma ipak stane. Ne vidim samo kako bih u Tubecast pustio samo audio - sem mogucnosti da pustim video, pa da onda skocim na pocetni ekran, pa onda video ni ne vidim? :)

A inace, za Windows Phone 8.1 bi mi ipak bilo lepse da koristim Tubecast. :)
E5BpAKP.jpg

Vidis na kraju :)

Poslednja izmena:
Hvala! Odlično radi. :)

Nakon sto sam uradio Restore Viber Defaults, Viber uopste ne radi kako treba...poruke cas stizu, cas ne stizu..mora da se udje u aplikaciju. Pre toga je radio kao podmazan.

Primetio sam da mi poruke stizu kako treba nakon sto udjem u aplikaciju pa nekih narednih npr. 5 min...mogu i da izadjem iz aplikacije poruke ce mi stici normalno. Kad prodje tih 5 min poruke mi opet nece stizati

Ima li neko ideju o cemu se radi..dal treba nesto u samom telefonu da podesim ?

7Hqjq5B.png

Muzika puštena sa myTube, i rade bez problema tasteri na lock screenu za napred, nazad i pauzu.:) To sam listu pustio. Znam da znate za to od ranije, ali da pokažem.:)

[slučajno sam ovo prvo napisao u Windows 10 Mobile temi umesto ovde]

Imate Star Walk 2 aplikaciju danas besplatno, predobra. Tek sam se sad smorio sto nemam digitalni kompas.

Imate Star Walk 2 aplikaciju danas besplatno, predobra. Tek sam se sad smorio sto nemam digitalni kompas.
I ja pre par meseci iz istog razloga. :D

Ali ova izgleda mene nikako da prati telefon kako ga pomeram. Ranije sam našao neku aplikaciju moja mi je pratila položaj telefona po vertikalnoj osi, jedino što sam ručno morao prvo desno da pomeram sliku, ali smorilo me je i to tako.

Poslednja izmena:
@gari Moraš da pritisneš ikonicu kompasa u app, i okretaće se prikaz kako ti okrećeš telefon.

Ali verovatno opet samo gore-dole jer nemam kompas na l532. :( A sad mi je ta aplikacija i deinstalirana, mogu probati to što kažeš malo kasnije.

Poslednja izmena:
Vrh Dno