[emoji6]Webtiles (samo da dam link ljudima kad sam vec za kompjuterom, pa mi je lakse)
https://www.microsoft.com/en-us/store/p/web-tiles/9nblggh4vg9c
Super je aplikacija. Zakacis lepo stranicu na pocetni ekran, i reklo bi se - odmah ti neke aplikacije nisu ni potrebne. [emoji14]
Hvala na predlogu!
Tako je bilo oduvek na mytube kolko znamJa samo da prokomentarisem da je myTube sada predobar! U nekom trenutku sam ga deinstalirao, imao sam trial verziju, i sad vidim - dodao je da se video moze pustiti, pa ako zelis samo svajpujes desno ili levo, i mozes da citas komentare, gledas koji su preporuceni videi, pretrazujes za druge videe, i to dok ovaj prvobitno pusten video gledas u pozadini - onako iza slova i kojecega. Odlicno izvedeno, covek je bas pokazao bilo kome ko bi rekao "sta ce mi aplikacija za gledanje videa sa YouTube-a".![]()
Tubecast je superAko je i bilo, opet super, onda sam zaboravio... Ali dobro, u svakom slucaju, super radi, i bolje nego sto mi je radio ranije. Mozda je do novije verzije aplikacije, mozda do verzije sistema. I mozda oni sa boljim telefonima ni ne osete razliku. Bitno da radi super.![]()
Kod mene pusta pesmu i kad je minimiziran i takodje moze samo zvuk iz nekog videa cak mozes da skines i dodatak da pustas i 360 video,a najvise mi se dopada kad motam video pokazuje one male slikice i tacno znas gde da premotas ako ti je neki deo na videu najzanimljivijiProbao sad baš i Tubecast, i jeste, ima i on dosta toga zbog čega sam i myTube nahvalio. Jedino što ipak neće da pušta pesme u pozadini dok je aplikacija minimizirana. Pesma stane nakon par sekundi kad skočim nas početni ekran iz aplikacije. I nema izgleda opciju da pusti samo zvuk iz nekog videa, i myTube mi je lepša. Ali i ona je baš zanimljiva, i to što kažem za izgled - poveli su i jedni i drugi računa o izgledu, i u obe je sve super, to je već samo stvar ukusa.
Kod jednom, hvala i za taj zanimljiv predlog!
Da, i ovo je bila samo moja zasluga sto nisam neke stvari primetio u Tubecast. Imaju opciju u podesavanjima "da li da se video pusta dok prelazim iz aplikacije u aplikaciju" - nesto tog tipa. Zato je meni ono bivalo da mi pesma ipak stane. Ne vidim samo kako bih u Tubecast pustio samo audio - sem mogucnosti da pustim video, pa da onda skocim na pocetni ekran, pa onda video ni ne vidim?
A inace, za Windows Phone 8.1 bi mi ipak bilo lepse da koristim Tubecast.![]()
I ja pre par meseci iz istog razloga.Imate Star Walk 2 aplikaciju danas besplatno, predobra. Tek sam se sad smorio sto nemam digitalni kompas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari