Juce krenuo na put i htio da probam win.maps (skinuo sam offline mape) medjutim stalno mi izbacuje da ne moze odrediti lokaciju, a kada sam ukljucio mob.net uspio je pronaci lokaciju...probacu opet mozda nije mogao odrediti lokaciju dok se krecem u autu...
Sent from mTalk
Nekako mi to sumnjivo, ako je razvijač pošten zašto ne bi objavio aplikaciju u prodavnici...Pa video sam neke fore da se preko apk moze instalirati i na wp.. cak sam i tutoriale nasao, ali hteo sam prvo da pitam ovde, pre nego sto ih probam. Pogledaj i po youtube, ima na gomile klipova.
Pogledacu za ps1, ali za psp nema nista.
Moglo je prosle godine, emulacija apk. Project Astoria. To je mrtvo sada.Pa video sam neke fore da se preko apk moze instalirati i na wp.. cak sam i tutoriale nasao, ali hteo sam prvo da pitam ovde, pre nego sto ih probam. Pogledaj i po youtube, ima na gomile klipova.
Pogledacu za ps1, ali za psp nema nista.
Dobro, da, to jeste...Zato sto verovatno razvijac krsi odredjena pravila objavljivanja aplikacija u prodavnici
Moglo je prosle godine, emulacija apk. Project Astoria. To je mrtvo sada.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Ja sam primetio da na pozivu sad imam viber zvuk, dok mi je za poruke i dalje onaj isti stari..koji nije njihov.
Na koji nacin si ga pronasao ? Automatski ili... ?
Logicno.Rade bez neta samo ako skineš offline mape za određene zemlje.
Ja sam primetio da na pozivu sad imam viber zvuk, dok mi je za poruke i dalje onaj isti stari..koji nije njihov.
Na koji nacin si ga pronasao ? Automatski ili... ?
Ta opcija stiže verovatno u sledećoj verziji zajedno da sa opcijom za backup poruka.Vidim Viber još uvek ne podržava gif....
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Aj da vidimo...Ta opcija stiže verovatno u sledećoj verziji zajedno da sa opcijom za backup poruka.
Aj da vidimo...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ovaj facebook beta je frankenštajn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari