Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Tema o win 10 aplikacijama, znači win 10.

Juce krenuo na put i htio da probam win.maps (skinuo sam offline mape) medjutim stalno mi izbacuje da ne moze odrediti lokaciju, a kada sam ukljucio mob.net uspio je pronaci lokaciju...probacu opet mozda nije mogao odrediti lokaciju dok se krecem u autu...

Sent from mTalk

Juce krenuo na put i htio da probam win.maps (skinuo sam offline mape) medjutim stalno mi izbacuje da ne moze odrediti lokaciju, a kada sam ukljucio mob.net uspio je pronaci lokaciju...probacu opet mozda nije mogao odrediti lokaciju dok se krecem u autu...

Sent from mTalk

Kad treba da putujes, drzi stalno ukljucenu lokaciju. I ja sam nedavno putovao, pa sam primetio da kad tek upalis lokaciju traje ko gladna godina dok ne pronadje gde se nalazis - pa makar i da si pre 10 minuta video gde se nalazis. Ovako ces i manje potrositi baterije. I jeste, sa ukljucenim podacima je lakse pronaci svoju lokaciju, ali ipak nije neophodno. Ipak, nisam siguran da ce ovo uvek garantovati brzo pronalazenje tvoje lokacije.

Poslednja izmena:
Evo sada idpred kuce probao i pronasao lokaciju za 2 sekunde, jedino mu treba malo duze za odredjivanje rute (mozda sto sukarte na kartici) i ovo je bilo sada bez neta

Sent from mTalk

Ima neko iskustva sa PSP emulatorom ?
Igrao sam se malo na Androidu preko nekog PPSSPP emulatora i odlicno radi, a ima dosta naslova koje vredi zaigrati.
Video sam da moze ovaj emulator preko apk fajla da se instalira, ali ne znam kako.. skidao sam tako neke fajlove, ali nikako da sredim.
Ako zna neko, dobro bi mi dosla pomoc. :)

Apk je samo za android, vidi u Store ako ima nesto za Win. Imas i za PS1.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Pa video sam neke fore da se preko apk moze instalirati i na wp.. cak sam i tutoriale nasao, ali hteo sam prvo da pitam ovde, pre nego sto ih probam. Pogledaj i po youtube, ima na gomile klipova.
Pogledacu za ps1, ali za psp nema nista.

Sad sam u prodavnici ukucao play station, i dobio dan dve aplikacije koje bi mogle raditi ovaj posao. Ja inače koristim smstalgia aplikaciju, imao sam Sega Master System 2 kad sam bio mali.:) Za aplikacija na telefonu, i snimio na telefon te ROM's (iliti kertridže), i cepam.

Ipak, ja sam probao na kompjuteru da namestim neki emulator PS, i nisam uspeo - ili je bilo do emulatora, ili do tog fajla koji predstavlja igru. Doduše, ko je uporan, sigurno bi uspeo nekako, sigurno to neko zna na forumu.

Pa video sam neke fore da se preko apk moze instalirati i na wp.. cak sam i tutoriale nasao, ali hteo sam prvo da pitam ovde, pre nego sto ih probam. Pogledaj i po youtube, ima na gomile klipova.
Nekako mi to sumnjivo, ako je razvijač pošten zašto ne bi objavio aplikaciju u prodavnici...

Zato sto verovatno razvijac krsi odredjena pravila objavljivanja aplikacija u prodavnici

Moglo je prosle godine, emulacija apk. Project Astoria. To je mrtvo sada.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Jel neko primetio da viber sada ima ponovo svoj zvuk za poruke i pozive

Ja sam primetio da na pozivu sad imam viber zvuk, dok mi je za poruke i dalje onaj isti stari..koji nije njihov.

Na koji nacin si ga pronasao ? Automatski ili... ?

Ja sam primetio da na pozivu sad imam viber zvuk, dok mi je za poruke i dalje onaj isti stari..koji nije njihov.

Settings\Restore viber defaults ne pomaze?

***...

Inače, što se tiče onog problema sa Skype Preview i kamerom - palo mi na pamet da mu onemogućim pristup kameri, pa da ne moram da restartujem telefon svaki put kad otvorim Skype. Za sad lepo funkcioniše, bolje mi je tako jer ređe preko telefona vidim video razgovore.

Kako da instaliram fb betu ?
Resio.

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem sa FB Beta app? Meni od jutros ne radi touch u njoj, nema šanse da skrolujem ili tapnem na nešto. Probao Reinstall, međutim sad ne mogu ni da se ulogujem, jer ne radi touch.

Kod mene sve sam podesio. Prvo primio poruku nisam se ni obazirao reko nije moj telefon, na kraju kad me čovek nazvao na viber na moje iznenađenje shvatim da to moj telefon zvoni.

Treba mi aplikacija za pravljenje klipova od slika.
Koju predlažete?
Tnx.

Vidim Viber još uvek ne podržava gif....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ovaj facebook beta je frankenštajn

Aj da vidimo...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ništa nije sigurno, mada postavljena je anketa sa opcijama koje korisnici žele da se ubace u sl.verziji. Postavljao sam ponuđene opcije na nekoj od prethodnih strana ove teme.

Nazad
Vrh Dno