Ima par godina kako ništa nisam koristio, ako ti ne bude muka pusti neku mini recenziju ođe 😄Ja počinjem danas da koristim Niagaru, da vidim kako će da mi legne, svideo mi se taj koncept, pa reko ajde da probam..
Hoću, samo hoću da joj dam vremena, za sada mi je okej, ali nisam imao previše vremena da čačkam i podešavam.Ima par godina kako ništa nisam koristio, ako ti ne bude muka pusti neku mini recenziju ođe 😄
Biće verovatno i Niagara na nekom popustu u narednom periodu, sad kad je Nova upokojen treba ugrabiti deo korisnika.Bio sam u iskušenju da platim lifetime pretplatu ali je baš jaka cifra za ovakav tip aplikacije, posebno kad se uzme u obzir da sam Novu Prime platio par $...
nema ni gestures up/down na ikonicama, meni najbitinija stavka.Preporuka za Hyperion launcher, približan je Novi..
U međuvremenu sam skinuo modovanu verziju sa svim otključanim opcijama, podesio je,i mislim da za sad zadovoljava potrebe kao Nova, ne oskudeva nizačim..
Probajte, ništa ne gubite..
Ja sam par puta probao sa Niagarom i nisam uspeo da se naviknem na nju.
kao što je rekao @kvazar ima većinu toga.@whatgives ,Isprobao sam ga zadnjih sat vremena.. Možda i manje.. Ne treba mnogo da ga čačkaš i podesiš ga skroz jer je jako siromašan sa opcijama i mnogo toga nema..
Ne mogu da se smanje ikonice, ne može da se ukine text ispod ikona, naziv ikone..
Nema opcije za dodavanje icon packa..
Ne moze da se ukine indikator stranice na desktop, ako se naprave 2,3 stranice, i kad prelistavaš sa jedne na drugu, indikar se pojavljuje..
Svidja mi se a što nema na primer na Hyperionu, je to što možeš icon doc, da spustiš skroz do kraja, da počinje od početka ekrana taj prvi red i ona u docu..
Ne vidim da ima hide app u opcijama,da sakrijem apk iz drawera..
Ne vidim da ima podešavanje Backgrounda u draweru, ne želim da bude transparent, možda hoću da smanjim na 80% ili da promenim u crnu pozadinu..
Da ne napominjem da je Nova launcher King nad Kingoviga po pitanju svega. 😁
I dalje mi ne ide u glavu kako to da vodeći Launcher na Playstoru ugase jer kao nije više produktivan, dok na primer Niagara cveta.. Posebno ovi klot launcheri što nemaju 5 opcija, poput Pixela ili Poco, kao oni su OK.
OK, pošto Dev radi na apk, i ubacuje često novine. Svakako da launcher obećava i biće nešto od njega u budućnosti.. 👍
Gde su opcije od ovoga što sam nabrojao da bi se namestilo?Većina pobrojanog može da se namesti u Octopi.
Kahm, da, razmnožavaju se bube....š, ali će prosto početi da ima sve više bagova i neće biti upotrebljiva...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari