nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Koji telefon
Da li postoji neka aplikacija iz koje mogu da vidim da li postoje kratkotrajni prekidi u mreži operatera (da gubim signal)? Dešava mi se često da sam nedostupan a nisam primetio da gubim signal pa da vidim o čemu se radi
Proveri sa operaterom da ti nisu mozda sistemski onemogucili volte iz nekog razloga.Proverio sam, VoLTE ne radi, iako je uključen, a i radio je ranije, ne mogu da nađem u čemu je problem, prilikom poziva gasi 4g
Moja preporuka je Kaspersky. Jedan od razloga jer mi se desilo jednom da sam dobio SMS ili MMS u kome je Kaspersky prepoznao virus. Pored toga, Kaspersky ima jos dosta korisnih funkcija.Koji antivirus da instaliram.
Koju app za sms,? I pozive? Nerviraju me ove googlePromeni aplikaciju, ko koristi sms Google Messages je jedna od najlošijih opcija.
Da google fabricke. Kad dobijem neko sms obavestenje od banke, mobilnog operatera,...na sms uvek mi izbaci add to contacts. Ne znam kako da iskljucimFabričke?
Inače izbora ima koliko hoćeš, progulaj pa vidi koje ti se vizuelno najviše dopadaju
Za SMS recimo Textra, za pozive definitivno True Phone. Fabrički SMS je posle nekih ažuriranja maltene izgubio menjanje kartice s koje se šalje SMS.Koju app za sms,? I pozive? Nerviraju me ove google
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari