Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pretragom vidim da su za stripove comic reader i comic rack najviše preporučeni na temi. Rack koliko vidim nema na storu i može apk da se nadje online ali poslednja verzije je od preko 10 god.

Ukratko da ih ne skidam i probam sve bio bih zahvalan ako neko zna koji od boljih ima network suppport, ne cloud. Hteo bih da napakujem stripove na HDD da se šeruju pa ko hoće čita šta želi. Već se svlači preko 300gb a kad se krene van kuće prebaci se na fon ili tablet. To je neka ideja.
Sam sebi da odgovori CD displey EX bivši Comic Reader valjda, radi posao.

Na play store neće da mi otvara klipove od palikacija. Ima li neko sličan problem. Tako je već duže vreme

palikacija :)

Clear Cache? Permissions?

Ma jok, ne vredi ništa. Kliknem na play od videa i ništa, mesecima.je tako, samo me nije doticalo, i sad sam se zainatio da rešim, al đzaba :)

Ma jok, ne vredi ništa. Kliknem na play od videa i ništa, mesecima.je tako, samo me nije doticalo, i sad sam se zainatio da rešim, al đzaba :)
Ni meni neće, nisam ni bio svestan, sad sam probao. Android 16 na Pixelu 8...

Kupio sam aku bušilicu sa dve brzine, prva od 0 do 460 i druga 0 do 1750. U kojoj god brzini je stavio čini mi se da se futer okreće sa istm brojem obrtaja. Video sam da Ima posebno uredjaj za merenje broja obrtaja alata, recimo futera aku bušilice. Razmišljam možda bi mob koji ima bolju kameru mogao isto da meri broj obrtaja futera. Jel ima neka takva aplikacija? Hvala

Kupio sam aku bušilicu sa dve brzine, prva od 0 do 460 i druga 0 do 1750. U kojoj god brzini je stavio čini mi se da se futer okreće sa istm brojem obrtaja. Video sam da Ima posebno uredjaj za merenje broja obrtaja alata, recimo futera aku bušilice. Razmišljam možda bi mob koji ima bolju kameru mogao isto da meri broj obrtaja futera. Jel ima neka takva aplikacija? Hvala
Ako i kupio Parkside crnu professional ovih dana na akciji , osetna je razlika između spore i brze brzine.

Koja je najbolja aplikacija za jednostavni podsetnik, na primer kada mi je godišnjica braka. Ali da me upozori jedno tri dana pre. Ja se u opšte ne šalim. Hvala

Koja je najbolja aplikacija za jednostavni podsetnik, na primer kada mi je godišnjica braka. Ali da me upozori jedno tri dana pre. Ja se u opšte ne šalim. Hvala
Običan kalendar? Google ja koristim, sve možeš u njemu to.

Time Tree je keva mi sve obaveze i dogovore pakujemo u njega da se ne preklapaju dogovori sa drugim ljudima koje dogovorimo supruga i ja. Tipa rodjendani, slave, kampovanja, pripreme, rekreativne... shareovan je kalendar i ima dobre widgete.

Druga koja je life changer je Our Groceries. Kucas na jednom telefonu spisak je vidljiv sa drugog. Kako šta ubacim u korpu klikom nestaje sa liste, ako omašiš možeš da vratiš. Tipa vraćaš se sa posla žena kući ona načuka u app stavke ti dodjes u radnju i sve ti je na listi.

Obe koristimo 10ak godina.

P.S obe su free

Time Tree ima podsećanja koliko hoćeš na koji god period hoćeš.

Our Groceries možes da ubacuješ slike i barkodove pa da kamerom skeniras i on ubacuje u app. Razmišljao sam da iznad kante namestim skener pa kako se šta baci da se skenira i ide direkt na spisak ali bratr mili ahahha nepotrebno je.

Treća je Habit Now koju lično koristim za neke navike koje forsiram i podsećanja lične prirode (Antibiotici...) Habit za neke opcije trazi placanje.

Prilozi

• Screenshot_20250712_185955_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250712_185955_One UI Home.jpg
    102.4 KB · Pregleda: 60
  • Screenshot_20250712_185629_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250712_185629_One UI Home.jpg
    82.1 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
Google kalendar i keep ispunjavaju sve što je pomenuto u zadnjih par postova... unošenje događaja, djeljenje kalendara, djeljenje spiska za prodavnicu...i onako nas prate u stopu...

Ispunjavaju ali meni su widgeti bolji od ove dve, keep mi je ok za beleške ali ne za spiskove za prodavnicu. Keep štiklira ali ne uklanja u donji grid.

Ne znam kako je kod tebe, ali meni keep savim uredno štiklira i spusti sa spiska ispod i malo zasjenči. Poslije kada pravim novi spisak mogu povratiti iz te "sjenke" ono što mi se ponavlja. Takođe uredno spisak dijelim sa ženom pa kako ko šta doda na spisak automatski je vidljivo oboma...Takođe i vidžet radi...

Ne znam kako je kod tebe, ali meni keep savim uredno štiklira i spusti sa spiska ispod i malo zasjenči. Poslije kada pravim novi spisak mogu povratiti iz te "sjenke" ono što mi se ponavlja. Takođe uredno spisak dijelim sa ženom pa kako ko šta doda na spisak automatski je vidljivo oboma...Takođe i vidžet radi...
Da li se oboje logujete na isti Google nalog za Keep, pa tako pratite sta ko dodaje i briše?

Ne, svako koristi svoj nalog. Jedno kreira spisak i ide na "Collaborator" pa se upiše gmail drugog...Može se dodavati više članova, ili dodati svi članovi Family Linka (za one koji imaju klince) ako se koristi.
IMG_20250714_144705.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno