Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

kako ste vi resili ovaj "feature" u youtube aplikaciji "elastican scrollbar" kad vuces prstom da premotas video napred ili nazad on ode tamo pa ga vrati gde je bio, jako nervirajuce, ne mozes da motas gde hoces

izgleda da je na iosu jos vise izrazen

Sta je dobra zamena za youtube vanced koji ocigledno ili meni ne radi, pokusao sam sve pa i nekoliko puta reinstalaciju. Revanced isto ima problema.

Revanced. Kakve probleme imas?

Reinstaliraj MicroG prvo, a onda pronadji neku drugu verziju Vanceda. Meni neke verzije nisu radile.
Ja sam uspeo da instaliram preko Vanced Manager 2..6.2_CS

Poslednja izmena:
Pojavila se opcija Magic Eraser u Google Photos, za one koji plaćaju pretplatu Google One. Čini mi se da bolje radi nego opcija koja več postoji u Samsung galeriji.

Kako se gasi ona chrome stranica kad se na telefonu skroluje i desno?

Pojavila se opcija Magic Eraser u Google Photos, za one koji plaćaju pretplatu Google One. Čini mi se da bolje radi nego opcija koja več postoji u Samsung galeriji.
Video sam tu vest. Imam je normalno na Pixel 7 Pro svakako, ali plaćam i Google one. Ali ne vidim opciju na iPhone-u poslovnom iako je rečeno da će biti dostupna i na iPhone uređajima?

E to, znači čeka se update još. Hvala.

Translate.png

Treba svi da stavimo 1 * na Play Store-u dok ne ubace srpski offline!
Cirkus koji sve "jezici" su dodati, a nema srpskog.

A cesto bude i neprecizan, pa moram hrvatski da ukljucim kako bi shvatio sta hoce da prevede.

Био апдејт на иос-у и појавила се опција...
Isto sad usao da javim da se pojavila magic eraser opcija. Valjda ce ima i unblur al nisam nasao neku blur sliku da bih probao, nema je za sada.

Да ли има нека замена за Youtube Vanched?
Од синоћ добијам ову поруку са слике.
Покушао сам да избришем дата и кеш,да реинсталирам и увек исто.
Screenshot_20230303-125405.png

Da li je moguce iz Microsoft Auth DA se importuje u Aegis? @Space Beer

Aegis ima podršku za import-vanje iz Microsoft Authenticator-a: iz file-a i aplikacije. Nisam testirao jer nemam MS auth. app.

Prilozi

• aaaaa.jpg
    aaaaa.jpg
    124.6 KB · Pregleda: 18
Naleteo sam skoro na NeoStore (F-droid client). Izgleda malo modernije i lakše za upotrebu (dodavanje dodatnih repoa)

Za PlayStore aplikacije, i dalje radi Aurora Store, iako su malo usporili sa razvojem

Simple gallery nema vise free. Koja je alternativa ili nesto bolje sto je izaslo u medjuvremenu? Ne pratim bas puno te stvari

Nazad
Vrh Dno