Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja se samo nadam da ce jos neko da napravi slicnu app pa kad ova prestane sa radom, da moze da se predje.

Dobar je NewPipe. Cim Vanced umre, to je alternativa.

Ja se samo nadam da ce jos neko da napravi slicnu app pa kad ova prestane sa radom, da moze da se predje.
Napravljene su i rade super vec neko vreme, imas ReVanced koji ja koristim, Pure tube kojeg sam koristio, zatim New pipe kojeg sam takodje ranije koristio itd.
Sve su super ali najbolja je ReVanced, redovno se azurira.

Napravljene su i rade super vec neko vreme, imas ReVanced koji ja koristim, Pure tube kojeg sam koristio, zatim New pipe kojeg sam takodje ranije koristio itd.
Sve su super ali najbolja je ReVanced, redovno se azurira.
Jel može poređenje tih aplikacija (kao i Vanced verzije)?
I link do Revanced :)

Link nema skidam ih sa telegram grupa a mislim i da nije dozvoljeno javno to sve kaciti.
Ne znam sta bih uporedio premium YT aplikacija sa jos mnostvom dodatnih funkcija koje ti sam mozes da ukljucis/iskljucis, ne znam za rootovan telefon ali ako nije klasika instalira se micro G i onda se ulogujes.
Imas dislike ako hoces da ukljucis, ustvari evo SS neki pa vidi kako izgleda, a funcionise bez ijedne greske evo vec koliko meseci zapravo oni su poceli sve kad je Google napicio originalnu ekipu Vanceda oni su dosli kao odgovor ReVanced, i po meni jos i bolji od prvobitnih(stvar ukusa).

Prilozi

• Screenshot_2022-09-29-10-25-11-066_app.revanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-09-29-10-25-11-066_app.revanced.android.youtube.jpg
    114.4 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_2022-09-29-10-25-41-122_app.revanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-09-29-10-25-41-122_app.revanced.android.youtube.jpg
    53.7 KB · Pregleda: 52
  • Screenshot_2022-09-29-10-26-03-757_app.revanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-09-29-10-26-03-757_app.revanced.android.youtube.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 48
  • Screenshot_2022-09-29-10-26-34-451_com.mgoogle.android.gms.jpg
    Screenshot_2022-09-29-10-26-34-451_com.mgoogle.android.gms.jpg
    49.4 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot_2022-09-29-10-26-54-538_app.revanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-09-29-10-26-54-538_app.revanced.android.youtube.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 45
  • Screenshot_2022-09-29-10-27-08-685_app.revanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-09-29-10-27-08-685_app.revanced.android.youtube.jpg
    107.4 KB · Pregleda: 53
Nisam mislio da porediš sa standardom YT aplikacijom, već da porediš: Vanced sa Revanced sa New Pipe sa Pure Tube.

Ja ne bi mogao da zamislim yt bez Vanced-a....

Iante na reddit-u da ispratite rad ReVanced. Trenutno je alfa čini mi se. Ja još nisam probao, jer mi Vanced i dalje radi.

Ma YouTube premium preko Argentine (VPN) 6 ljudi za 150 dinara...
Uštedećete i živce i bateriju :D

@suncica2222 ,kakvo cackanje i smor?Instaliras YT Vanced ili ReVanced kao svaku drugu apk i gledas snimke i ceo YT je bez reklama..Zar nije veci smor cekati tih nekoliko reklama da se zavrse da bi ti kao uslov dozvolilo da nastavis sa gledanjem..?
Probaj nesto od ovoga pa ces kroz 3 min reci sebi "zasto to nisam uradila pre 2 god."

Ja ne znam kako neko može da koristi YT sa onim brojem reklama. Ono je užasno koliko ih sada ima (video kod druga na LG TV-u kada je slušao jutub) :D

@suncica2222 ,kakvo cackanje i smor?Instaliras YT Vanced ili ReVanced kao svaku drugu apk i gledas snimke i ceo YT je bez reklama..Zar nije veci smor cekati tih nekoliko reklama da se zavrse da bi ti kao uslov dozvolilo da nastavis sa gledanjem..?
Probaj nesto od ovoga pa ces kroz 3 min reci sebi "zasto to nisam uradila pre 2 god."
Suncica je musko, ali da ne ulazimo sad u to, kao sto necemo ulaziti ni u to zasto ljudi ne zele da gledaju reklame ako ne moraju. Niti zasto ne zele da plate ako ne moraju.

Ma YouTube premium preko Argentine (VPN) 6 ljudi za 150 dinara...
Uštedećete i živce i bateriju :D
Iskreno, nije samo do reklama (koje su nekad vezane 2 puta po 20 sekundi i nekada veoma česte), nego i do ostalih prednosti koje aplikacije kao što je Vanced pružaju, a što YT premium nema.

Npr, meni veoma znači "sponsor block" (koji preskače automatski sponzorisane delove u okviru klipova), dislike brojač, skip 5-10 sekundi (koliko god podesiš) prostim dvostrukim klikom na levi ili desni deo snimka (tzv double seek), swipe kontrole...
Ima još dosta opcija i customizacije koje YT premium nema.

O Premiumu YT razmišljam samo zbog LG TV-a na koji ne može Smart Tube Next (tako nešto se zvaše, a pandan je Vanced-u za TV).

@nemanja123 ,znaci ne moze da se koriati Vanced sa Lg tv?
Ja za nekih 10 dana uzimam Lg 78003LB,cisto me zanima kao info..

Naravno da ne može na web os.

Sta se dogadja sa smart you tube za android tv, meni je poceo da pusta reklame. Tacnije kad njega upalim pali mi se obicni youtube?

Disable nativnu YT apk?

Ne mogu da nađem Radio Beograd 1 u Tune in apk. Ako ima kako da nađem.

Probaj Radio Box, po meni mnogo bolja app za domaće radio stanice od Tunein

FB mesenger baš počeo da zeza, gube se poslate poruke a kada otvorim poruke na kompu tu se vide a u mesengeru ne, počeo je da teže prihvata i slike za slanje. Malopre sam ga reinstalirao i trenutno radi kako treba, za na dalje će vidimo.

Meni ne otvara app uopšte

Idite na force stop pa clean cache...ako ni to ne uspe instalirajte neku prethodnu verziju apk.

Kakva glupost mi se desava sa ChompSms u kombinaciji sa Redmi Note 10 Pro... Vec par puta mi se desilo da mi neko posalje SMS koji meni ne stigne a na drugoj strani pise da je Delivered. Prvo sam pomislio da je do mreze nesto dol malopre nisam uzeo da protestiram i koliko mogu da zakljucim problem je u MIUI i gasenju aplikacija. Cim je pokrenem jednom primam poruke normalno, ako resartujem telefon ne primam dok je ne pokrenem... Prosto mi neverovatno da telefon dobije sms sa servera i registruje kao da je dostavljena a poruka jednostavno nestane... Jel imao neko slicnih iskustva?

Kakva glupost mi se desava sa ChompSms u kombinaciji sa Redmi Note 10 Pro... Vec par puta mi se desilo da mi neko posalje SMS koji meni ne stigne a na drugoj strani pise da je Delivered. Prvo sam pomislio da je do mreze nesto dol malopre nisam uzeo da protestiram i koliko mogu da zakljucim problem je u MIUI i gasenju aplikacija. Cim je pokrenem jednom primam poruke normalno, ako resartujem telefon ne primam dok je ne pokrenem... Prosto mi neverovatno da telefon dobije sms sa servera i registruje kao da je dostavljena a poruka jednostavno nestane... Jel imao neko slicnih iskustva?
Poznata stvar. Zato ti security javlja da je sms default app drugačija od messages. Samo namesti 3 stvari:
-da ti je chompsms zaključana u ramu (katanac u recents view)
-autostart = true
-batery restrictions=none

Nazad
Vrh Dno