Napravljene su i rade super vec neko vreme, imas ReVanced koji ja koristim, Pure tube kojeg sam koristio, zatim New pipe kojeg sam takodje ranije koristio itd.Ja se samo nadam da ce jos neko da napravi slicnu app pa kad ova prestane sa radom, da moze da se predje.
Jel može poređenje tih aplikacija (kao i Vanced verzije)?Napravljene su i rade super vec neko vreme, imas ReVanced koji ja koristim, Pure tube kojeg sam koristio, zatim New pipe kojeg sam takodje ranije koristio itd.
Sve su super ali najbolja je ReVanced, redovno se azurira.
Suncica je musko, ali da ne ulazimo sad u to, kao sto necemo ulaziti ni u to zasto ljudi ne zele da gledaju reklame ako ne moraju. Niti zasto ne zele da plate ako ne moraju.@suncica2222 ,kakvo cackanje i smor?Instaliras YT Vanced ili ReVanced kao svaku drugu apk i gledas snimke i ceo YT je bez reklama..Zar nije veci smor cekati tih nekoliko reklama da se zavrse da bi ti kao uslov dozvolilo da nastavis sa gledanjem..?
Probaj nesto od ovoga pa ces kroz 3 min reci sebi "zasto to nisam uradila pre 2 god."
Iskreno, nije samo do reklama (koje su nekad vezane 2 puta po 20 sekundi i nekada veoma česte), nego i do ostalih prednosti koje aplikacije kao što je Vanced pružaju, a što YT premium nema.Ma YouTube premium preko Argentine (VPN) 6 ljudi za 150 dinara...
Uštedećete i živce i bateriju![]()
Poznata stvar. Zato ti security javlja da je sms default app drugačija od messages. Samo namesti 3 stvari:Kakva glupost mi se desava sa ChompSms u kombinaciji sa Redmi Note 10 Pro... Vec par puta mi se desilo da mi neko posalje SMS koji meni ne stigne a na drugoj strani pise da je Delivered. Prvo sam pomislio da je do mreze nesto dol malopre nisam uzeo da protestiram i koliko mogu da zakljucim problem je u MIUI i gasenju aplikacija. Cim je pokrenem jednom primam poruke normalno, ako resartujem telefon ne primam dok je ne pokrenem... Prosto mi neverovatno da telefon dobije sms sa servera i registruje kao da je dostavljena a poruka jednostavno nestane... Jel imao neko slicnih iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari