Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Šta koristite protiv reklama?
Telefon je S22u, ali mi treba prvrnstveno za Firefox.
Što samo za Firefox, bolje ovako:

Private-DNS-S22-Ulta-Settings.png

Samo pretraži u podešavanjima Private DNS

lol iskreno ja sam pre rutovao telefone najvise zbog adaway aplikacije.

Da li možda postoji način da se omogići snimanje razgovora iz google phone aplikacije bez root-a?

Koja starija verzija orion tv moze bez logovanja,ako moze uopste?

Jok,trazi logovanje sa registrovanim profilom,nema dzabe.

ima li neka aplikacija koja stampa ime bazne stanice (geografski naziv sela) na koju je telefon trenutno povezan?

Koristim Network Cell Info koji prikaže na mapi lokacije okolnih stanica i na koju je povezan telefon.

Pozdrav, ako može jedno pitanje, izvinite ako sam pogrešio temu, interesuje me, ako je neko upoznat, želio bi da prekinem pretplatu za određenu aplikaciju u google play-u, ali mi se ta aplikacija ne prikazuje u pretplatama u google playu, Imam dva naloga, ni u jednom nema te aplikacije u ptetplatama. Ako može neko da mi pomogne šta raditi. Hvala svima

Pozdrav, ako može jedno pitanje, izvinite ako sam pogrešio temu, interesuje me, ako je neko upoznat, želio bi da prekinem pretplatu za određenu aplikaciju u google play-u, ali mi se ta aplikacija ne prikazuje u pretplatama u google playu, Imam dva naloga, ni u jednom nema te aplikacije u ptetplatama. Ako može neko da mi pomogne šta raditi. Hvala svima
Aplikaciju si verovatno skinuo van GP-a. U svakom slučaju, otkazivanje pretplate bi trebalo da bude u opcijama u samoj aplikaciji.

Zašto aplikaciju tražiš na dva naloga kada si je kupio sigurno samo na jednom?

Poslednja izmena od urednika:
Preporuka za VPN aplikaciju za Android TV? Da ima Srbiju, potrebno zbog Eon aplikacije na suparnickoj mrezi :|

Preporuka za neku aplikaciju za gledanje IPTV lista sa podrskom za EPG. Ne mora biti besplatna. Da je user friendly, sa osnovnim opcijama.

Android TV - TiviMate
Android (mobilni) - IPTV player (Sofronov, nije vise free). Milion izbora.

Ima li neka app koja prikazuje filmske trejlere? Treba mi za android TV a IMDb aplikaciju ne mogu da nasnimim (ne znam zašto, u pitanju je sony tv)

Stremio može da pusti trejler. Klikeš na film i ima opcija trejler.
Ako si na to mislio.

chomp je ispravio bag sa dual simom, zapravo ja sam prijavio problem pa su mi slate razne probne verzije da testiram :)

sad je definitivno najbolja sms aplikacija

Nazad
Vrh Dno