Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koji DNS koristite free?
U ovoj sferi nisam bas dobar, bolje receno mala beba sam za ovo.
Treba mi za ruter i android fon.
Hvala

Next DNS. Sve preporuke.
Drue ako bi mogao da mi objasnis.
U ruteru ubacim za primarni DNS 45.90.28.199
sekundarni 45.90.30.199. Odem na nextdns.io, registrujem se, ubacim privatni dns u telefon, podesim nalog na next dns i to je to?
Izvinjavam se totalni sam nob.

Imam problem sa skidanjem app iz play store, izbaci error code 403. Sve sta sam nasao na netu sam probao, od brisanja data, keša PS, pa do toga da sam upravo ( ne zbog toga ) flash-ovo nov Rom, problem i dalje ostao?!? U pitanju je Box X96 Max. Sta mi je činiti?

^
kakav smor
napisali su da je zbog "legal reasons"
Cease and desist od Gugla. Po onome što se može pročitati, Vanced koji je zasnovan na legit yt aplikaciji je izašao iz senke kada su i drugi počeli da moduju dodatno Vanced i na kraju naleteli na radar Guglu.

Koja ce sad alternativa da bude,bez reklama..😔
Newpipe, pa dokle i on radi. Nije full kao Vanced, ali ili to ili nešto tipa Kiwi browser sa ublock origin-om.

Poslednja izmena:
Koja ce sad alternativa da bude,bez reklama..😔
U bre ima alternative recimo Pure Tuber kojeg vec god dana bez greske i reklame, sa mogucnoscu skidanja materijala dal audio dal video. Ne treba ti bilo kakve egzebicije, prijavljujes se kao na original YT.
Ja sam prezadovoljan sa njim pre toga new pipe itd.

Taj Pure Tuber bukvalno pušta svoju reklamu pre pokretanja yt videa. :D

Kakvu svoju reklamu, haha nema ni jedna reklama, vrh app.
Ti si nesto pogresio izgleda.

Šta mu dođe "VIP modifikovano"? Je l' se plaća? Ako se plaća, nema smisla, ima i YT Premium koji se plaća i nema reklama.

Ne placa se mislim placa se, ono braca Rusi ako me razumes nije dozvoljeno bas da promovisem na forumu tu vrstu "moda".😉

Nadji modovanu verziju na netu,to je to..Ja sam instalirao Pure Tube,pa da vidim kako izgleda..Da se pripremim za gasenje Vanceda.

Vodi racuna nisu ni sve te aplikacije iste mislim da ima vise grupa koje rade modove pa nemaju sve iste funkcije i nisu sve bas dobre iz mog iskustva.
Ove modovane koje ja koristim su top sve radi mozes i vise naloga u app da imas, da pises postove, lajkujes, dislajkujes ma top.

Vodi racuna nisu ni sve te aplikacije iste mislim da ima vise grupa koje rade modove pa nemaju sve iste funkcije i nisu sve bas dobre iz mog iskustva.
Ove modovane koje ja koristim su top sve radi mozes i vise naloga u app da imas, da pises postove, lajkujes, dislajkujes ma top.
Zbog ovoga se šuška da se Vanced zatvorio. Ovaj moduje ovo, onaj ono... neko je stao Guglu na žulj.

edit: našao -

Za sad nije losa apk Power Tuber,malo samo da se covek navikne na nju..Jeste lepsa YTV,ali sta da se radi kad je doslo vreme da se rastajemo..

Nema razlike u Vanced i pure tuber-u sta vise, drugi je bolji, ne treba ni manager, ni micro G.
Al postujem svacije misljenje, koristio sam oba(ovaj drugi jos uvek nadam se zauvek) i realno kazem. Funkcionalnost same app su iste, razlika je sto ti ovde u drugoj ne treba nista da radi kao original YT app dok u Vancdu moras da instaliras i micro G da bi mogao da se prijavis u aplikaciju.
Kako god, eto jedna varijanta koju mozete probati a ima ih jos ako kazete da Vanced uskoro prestaje sa radom.
Ja kad sam pre god. dana nabasao na ovu naprosto nisam imao razloga da se vracam na dugogodisnje koriscenje Vanceda, jer sve isto i lakse.

Jeste ali nije ta verzija, verzija koje ja koristim su VIP modifikovane, bez reklama i sa mogucnoscu downloada.
Nema veze sa tom sa GP-a.
Iskreno, ni meni se ne plaća. Nije neki novac, ali je Google krenuo da naplaćuje servise tako da sam morao da kupim i prostor na Drive-u zbog Photos. Sad i YT. Nije im dosta što trguju sa informacijama,još moramo i da im platimo za to.

Nazad
Vrh Dno