Drue ako bi mogao da mi objasnis.Next DNS. Sve preporuke.
Cease and desist od Gugla. Po onome što se može pročitati, Vanced koji je zasnovan na legit yt aplikaciji je izašao iz senke kada su i drugi počeli da moduju dodatno Vanced i na kraju naleteli na radar Guglu.^
kakav smor
napisali su da je zbog "legal reasons"
Newpipe, pa dokle i on radi. Nije full kao Vanced, ali ili to ili nešto tipa Kiwi browser sa ublock origin-om.Koja ce sad alternativa da bude,bez reklama..😔
U bre ima alternative recimo Pure Tuber kojeg vec god dana bez greske i reklame, sa mogucnoscu skidanja materijala dal audio dal video. Ne treba ti bilo kakve egzebicije, prijavljujes se kao na original YT.Koja ce sad alternativa da bude,bez reklama..😔
Je l' to ovo ispod? Ima u recenzijama taj info za reklame.Kakvu svoju reklamu, haha nema ni jedna reklama, vrh app.
Ti si nesto pogresio izgleda.
Jeste ali nije ta verzija, verzija koje ja koristim su VIP modifikovane, bez reklama i sa mogucnoscu downloada.Je l' to ovo ispod? Ima u recenzijama taj info za reklame.
![]()
Pure Tuber: Video & MP3 Player - Apps on Google Play
Enjoy a smooth video watching and music listening experience!play.google.com
Zbog ovoga se šuška da se Vanced zatvorio. Ovaj moduje ovo, onaj ono... neko je stao Guglu na žulj.Vodi racuna nisu ni sve te aplikacije iste mislim da ima vise grupa koje rade modove pa nemaju sve iste funkcije i nisu sve bas dobre iz mog iskustva.
Ove modovane koje ja koristim su top sve radi mozes i vise naloga u app da imas, da pises postove, lajkujes, dislajkujes ma top.
Moguce ne znam koristim ovu app god dana vec azurira se bar jednom mesecno.Zbog ovoga se šuška da se Vanced zatvorio. Ovaj moduje ovo, onaj ono... neko je stao Guglu na žulj.
Iskreno, ni meni se ne plaća. Nije neki novac, ali je Google krenuo da naplaćuje servise tako da sam morao da kupim i prostor na Drive-u zbog Photos. Sad i YT. Nije im dosta što trguju sa informacijama,još moramo i da im platimo za to.Jeste ali nije ta verzija, verzija koje ja koristim su VIP modifikovane, bez reklama i sa mogucnoscu downloada.
Nema veze sa tom sa GP-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari