Surfshark paid
Doduse vise bi mi odgovaralo da je free sa sto vise drzava, ne treba mi mnogo saobracaja. Koristio bih uglavnom za pretplate na pojedine aplikacije tipa Youtube... ItdSurfshark isto. Radi na svim platformama.
Po mom iskustvu (Samsung A70), Google Timeline meri poziciju sporadično, valjda štedi bateriju, pa je pređeni put "izlomljen", sa pravim linijama između tačaka.Nisam toliko upucen u Google Mape,koristim klasicno samo kao navigaciju.Da li to sto ti treba postoji kroz opciju Timeline?
probaj sa Proton VPN…Doduse vise bi mi odgovaralo da je free sa sto vise drzava, ne treba mi mnogo saobracaja. Koristio bih uglavnom za pretplate na pojedine aplikacije tipa Youtube... Itd
Ne isplati mi se placati nesto sto bih koristio jednom mjesecno.
Ako je veci fajl instaliraj Diskusage pa potrazi odoka.Dobri ljudi, skinuo sam u vimeo app neki video u offline, i on se i dalje nalazi tu, ali je sklonjen sa vimea i ne postoji vise. Ja i dalje mogu da gledam taj video u offline i bez interneta, znaci da je u telefonu. Pokusao sam da ga saljem, ali on salje samo link koji vise ne postoji. E sad problem je sledeci, hocu da prodam telefon ali kad se ulogujem sa istog naloga na drugom telefonu tog videa naravno nema. Ne mogu nikako da nadjem gde je skinut, ni folder ni fajl... Kako da dodjem do tog videa da ga prebacim jer mi bas treba, jel ima neko ideju?
Samo da kažem da mi se juče pojavile obe opcije. Neko iz Google-a čita Bench forum. PS nije imao nikakav update. Ništa mi nije jasno.Ne, to važi za sve aplikacije na PS. Nebitno da li ih imam instalirane ili ne. Recimo, pročitam negde da ta i ta aplikacija radi nešto što mi se učini kao dobar izbor (bez obzira da li je free ili paid). Prvu stvar koju uradim, kada proveravam aplikaciju na PS, jeste da pogledam kada je poslednji put ažurirana. Ako je ažurirana pre više od godinu dana, predpostavljam da ni developer-i više nisu zainteresovani za nju, ne uzimam je u obzir.
Kod mene je mint stanje u telefonu.
Kontam šta hoćeš reći ali mislim da ne postoji takva app makar za nas smrtnike osim ako ne pripadamo FBI ili CIA. 😊Postoji li aplikacija ili pak sajt, free, za proveru slika, tj da li je necija slika skinuta, ukradena, sa necijeg profila, naloga, npr sa fb, insta, i slicno.. Znate ono za proveru da li je neciji profil zaista njegov ili je stavio/la tudje slike? I na koji nacin se to cini? Pokusao preko google ali nisam siguran da izbacuje dobre rezultate.
Da li google pretraga mora preko kompa ili moze i sa fona? I da li izbacuje u rezultatima i ako je osoba sa slike nepoznata, tj nije slika na laznom profilu, slika neke poznate licnosti.Najbrzi nacin jeste prosta gugl pretraga slika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari