Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neka agresivna štednja baterije ti gasi aplikaciju, ona je i zamišljena kao pozadinski proces.

Izbrisao sam neke game definicije, greškom. Koristim MiXplorer, direktno je izbrisao fajlove ..nema ništa u kanti. Proveravao sam iz Google Files, takođe ništa.
Imate li proverenu aplikaciju da vratim izbrisane datoteke?

Koji je program dobar za podesavnje profila? Recimo treba mi moguce da u odredjeno doba fon ode u Offline mod ali sa ukljucenim Wifi ako je moguce?

Još jedan glas za Sound Profile, jednostavan za upotrebu i radi posao.

Jel kad se istrosi onih 15gb u Google Photos app, može da se prebaci na onaj lošiji kvalitet i da se nastavi sa korišćenjem ili nebitno od kvaliteta mora da se dokupljuje prostor?

Mora da se dokupi. Nema više neograničenog prostora za fotografije.

Ima neograničen prostor u smanjenom kvalitetu za Pixel uređaje još uvek.

Na IPhone-u sam od pre par meseci ali koristim Google Photos godinama pa sam oko 14gb trenutno. Gledam šta ću kada dođem do 15gb, ne daje mi se i za tu pretplatu pored ovih muzičkih i video sadržaja.

Poslednja izmena:
Dobri ljudi, skinuo sam u vimeo app neki video u offline, i on se i dalje nalazi tu, ali je sklonjen sa vimea i ne postoji vise. Ja i dalje mogu da gledam taj video u offline i bez interneta, znaci da je u telefonu. Pokusao sam da ga saljem, ali on salje samo link koji vise ne postoji. E sad problem je sledeci, hocu da prodam telefon ali kad se ulogujem sa istog naloga na drugom telefonu tog videa naravno nema. Ne mogu nikako da nadjem gde je skinut, ni folder ni fajl... Kako da dodjem do tog videa da ga prebacim jer mi bas treba, jel ima neko ideju?

Na IPhone-u sam od pre par meseci ali koristim Google Photos godinama pa sam oko 14gb trenutno. Gledam šta ću kada dođem do 15gb, ne daje mi se i za tu pretplatu pored ovih muzičkih i video sadržaja.
Za pocetak, odvoj sat vremena da precesljas velike fajlove i mutne slike, sanse da ces osloboditi bar 2-3GB su vrlo velike. Preporuka da to radis na desktopu, preglednije je i brze - a i na telefonu se ne vidi koliko su mutne slike zapravo lose. https://photos.google.com/quotamanagement
Od 2016. bekap slika i filmova na ovom nalogu mi (posle ciscenja) zauzima nepunih 9GB.

Dobri ljudi, skinuo sam u vimeo app neki video u offline, i on se i dalje nalazi tu, ali je sklonjen sa vimea i ne postoji vise. Ja i dalje mogu da gledam taj video u offline i bez interneta, znaci da je u telefonu. Pokusao sam da ga saljem, ali on salje samo link koji vise ne postoji. E sad problem je sledeci, hocu da prodam telefon ali kad se ulogujem sa istog naloga na drugom telefonu tog videa naravno nema. Ne mogu nikako da nadjem gde je skinut, ni folder ni fajl... Kako da dodjem do tog videa da ga prebacim jer mi bas treba, jel ima neko ideju?
Jesi siguran da može da se skine? Meni samo stoji u offline listi, ali ne mogu da skinem na telefon.

Prilozi

• Screenshot_20220221-165150_Vimeo.jpg
    Screenshot_20220221-165150_Vimeo.jpg
    49 KB · Pregleda: 55
Siguran sam, jer kada iskljucim internet video moze da se gleda. Kada udjem u app info>storage>data stoji mi 1,4gb.

Za pocetak, odvoj sat vremena da precesljas velike fajlove i mutne slike, sanse da ces osloboditi bar 2-3GB su vrlo velike. Preporuka da to radis na desktopu, preglednije je i brze - a i na telefonu se ne vidi koliko su mutne slike zapravo lose. https://photos.google.com/quotamanagement
Od 2016. bekap slika i filmova na ovom nalogu mi (posle ciscenja) zauzima nepunih 9GB.
Posle koliko bude vidljivo koliko mesta je oslobođeno? Obrisao sam preko 1000 slika, očistio kantu ali i dalje mi piše zauzeće koliko je i bilo…

Pa da je samo to ne bi mi bilo mnogo, ali ima tu još servisa koji se plaćaju…

Posle koliko bude vidljivo koliko mesta je oslobođeno? Obrisao sam preko 1000 slika, očistio kantu ali i dalje mi piše zauzeće koliko je i bilo…
Meni se odmah pokazalo, ali nekad treba dan-dva. Svakako nisi mogao obrisati 1000 slika a ne osloboditi prostor.

Mislim da Drive odmah pokaže promene sa prostorom. Uloguj se u Drive sa tim nalogom gde su slike pa vidi.

Potrebna mi je neka sms aplikacija za slanje 200-250 poruka odjednom.

Da li neko.zna zbog čega ,na Google Play Store, više nema informacija za svaku aplikaciju, kada se uđe u 'About this app' , da piše datum kada je aplikacija poslednji put doživela update ? Takođe, kada aplikacija ima update, nema više 'Whats new '..da se vidi spisak ispravki i sl.

Tebi se nešto zabagovalo, ima to sve još uvek.

Već danima nema tih informacija. Ima više od 7 dana.
Ista stvar i kada aplikacija ima update..nema 'What's new' . Uzeo sam SD Msid za primer, ali je dve isto sa bilo kojim, paid or free aplikacijom.

Prilozi

• Screenshot_2022-03-01-07-49-13-690_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2022-03-01-07-49-13-690_com.android.vending.jpg
    52.1 KB · Pregleda: 38
Nema potrebe za skrinsotom, verujem ti da nemas, ali veruj i ti da kod drugih ima. Probaj da azuriras PS.

Nije samo kod tebe. Već neko vreme za instalirane aplikacije ne prikazuje kada je zadnji update, uradiš uninstall pa onda ispiše datum kada je zadnji update, ako ti je baš potrebna ta informacija.

Nije samo kod tebe. Već neko vreme za instalirane aplikacije ne prikazuje kada je zadnji update, uradiš uninstall pa onda ispiše datum kada je zadnji update, ako ti je baš potrebna ta informacija.
Ne, to važi za sve aplikacije na PS. Nebitno da li ih imam instalirane ili ne. Recimo, pročitam negde da ta i ta aplikacija radi nešto što mi se učini kao dobar izbor (bez obzira da li je free ili paid). Prvu stvar koju uradim, kada proveravam aplikaciju na PS, jeste da pogledam kada je poslednji put ažurirana. Ako je ažurirana pre više od godinu dana, predpostavljam da ni developer-i više nisu zainteresovani za nju, ne uzimam je u obzir.

Nema potrebe za skrinsotom, verujem ti da nemas, ali veruj i ti da kod drugih ima. Probaj da azuriras PS.
Kod mene je mint stanje u telefonu.

Vrh Dno