D
Deleted member 200002
Guest
DefinitelyJel moguće podesiti da Google Photos uploaduje slike na server bez da moram svaki put da otvorim aplikaciju?
DefinitelyJel moguće podesiti da Google Photos uploaduje slike na server bez da moram svaki put da otvorim aplikaciju?
Za pocetak, odvoj sat vremena da precesljas velike fajlove i mutne slike, sanse da ces osloboditi bar 2-3GB su vrlo velike. Preporuka da to radis na desktopu, preglednije je i brze - a i na telefonu se ne vidi koliko su mutne slike zapravo lose. https://photos.google.com/quotamanagementNa IPhone-u sam od pre par meseci ali koristim Google Photos godinama pa sam oko 14gb trenutno. Gledam šta ću kada dođem do 15gb, ne daje mi se i za tu pretplatu pored ovih muzičkih i video sadržaja.
Jesi siguran da može da se skine? Meni samo stoji u offline listi, ali ne mogu da skinem na telefon.Dobri ljudi, skinuo sam u vimeo app neki video u offline, i on se i dalje nalazi tu, ali je sklonjen sa vimea i ne postoji vise. Ja i dalje mogu da gledam taj video u offline i bez interneta, znaci da je u telefonu. Pokusao sam da ga saljem, ali on salje samo link koji vise ne postoji. E sad problem je sledeci, hocu da prodam telefon ali kad se ulogujem sa istog naloga na drugom telefonu tog videa naravno nema. Ne mogu nikako da nadjem gde je skinut, ni folder ni fajl... Kako da dodjem do tog videa da ga prebacim jer mi bas treba, jel ima neko ideju?
Posle koliko bude vidljivo koliko mesta je oslobođeno? Obrisao sam preko 1000 slika, očistio kantu ali i dalje mi piše zauzeće koliko je i bilo…Za pocetak, odvoj sat vremena da precesljas velike fajlove i mutne slike, sanse da ces osloboditi bar 2-3GB su vrlo velike. Preporuka da to radis na desktopu, preglednije je i brze - a i na telefonu se ne vidi koliko su mutne slike zapravo lose. https://photos.google.com/quotamanagement
Od 2016. bekap slika i filmova na ovom nalogu mi (posle ciscenja) zauzima nepunih 9GB.
Zar je $20 ,za godinu dana 100GB prostora, mnogo novca ?Posle koliko bude vidljivo koliko mesta je oslobođeno? Obrisao sam preko 1000 slika, očistio kantu ali i dalje mi piše zauzeće koliko je i bilo…
Meni se odmah pokazalo, ali nekad treba dan-dva. Svakako nisi mogao obrisati 1000 slika a ne osloboditi prostor.Posle koliko bude vidljivo koliko mesta je oslobođeno? Obrisao sam preko 1000 slika, očistio kantu ali i dalje mi piše zauzeće koliko je i bilo…
Ne, to važi za sve aplikacije na PS. Nebitno da li ih imam instalirane ili ne. Recimo, pročitam negde da ta i ta aplikacija radi nešto što mi se učini kao dobar izbor (bez obzira da li je free ili paid). Prvu stvar koju uradim, kada proveravam aplikaciju na PS, jeste da pogledam kada je poslednji put ažurirana. Ako je ažurirana pre više od godinu dana, predpostavljam da ni developer-i više nisu zainteresovani za nju, ne uzimam je u obzir.Nije samo kod tebe. Već neko vreme za instalirane aplikacije ne prikazuje kada je zadnji update, uradiš uninstall pa onda ispiše datum kada je zadnji update, ako ti je baš potrebna ta informacija.
Kod mene je mint stanje u telefonu.Nema potrebe za skrinsotom, verujem ti da nemas, ali veruj i ti da kod drugih ima. Probaj da azuriras PS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari