Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probao, to je web wrapper.
Nije lose [emoji3]
Poslužiće, hvala!

Poz ekipa koju aplikaciju koristite ako da, da pri automatskom kacenju telefona na wifi odradi pametne taskove po kuci preko sonoffa kamera itd.?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Da nesto tako ali ne za taskove tipa sta cu raditi danas i sl.za automatizaciju stvari oko mene...tipa konkretno...hocu da se kacenjem telefona na wifi neke stvari po kuci same popale i pogase

Pa to radi tasker, ne sluzi za domace zadatke. Ima jos slicnih aplikacija, Automate, Autoroid...

Tasker je tata za automatizaciju bilo kakvog tipa

Sent from my MI 8 using Tapatalk

E taj hvala nasao sam automate isto nije los

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Da li neko koristi neku aplikaciju za cuvanje fiskalnih racuna?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja važne dokumente sikam sa Office Lens i samo stavim da se folder od aplikacije sync-uje sa Photos. Lens napravi dobru sliku dokumenta i sve mi ode u cloud.

A ima i opciju za upload na OneDrive s obzirom da je MS aplikacija.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Jel ima neka dobra aplikacija kao potsetnik ali da može da me podseti kada stignem na određenu lokaciju koju mu zadam na mapi. Koristio sam Samsungov fabrički reminder na A50 koji je radio bez greške. Sad sam prešao na Huawei pa sam probao par sličnih aplikacija sa Play store-a ali nijedna zapravo ne radi kako treba.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Jel ima neka dobra aplikacija kao potsetnik ali da može da me podseti kada stignem na određenu lokaciju koju mu zadam na mapi. Koristio sam Samsungov fabrički reminder na A50 koji je radio bez greške. Sad sam prešao na Huawei pa sam probao par sličnih aplikacija sa Play store-a ali nijedna zapravo ne radi kako treba.

Ovo bi i mene interesovalo [emoji23]

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Google keep? Todoist?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala
Probaću Keep, mada on ne nudi mapu već je potrebno uneti tačnu adresu, što u pojedinim slučajevima može biti ograničavajući faktor. Druga stvar je što je Emui vrlo agresivan. Videću da li će to da radi posao iako sam dao aplikaciji sve potrebne dozvole i izuzeo je iz gašenja aplikacija zbog uštede baterije.

Potrebno mi je da na fotografiji zaokružim neki deo. Na Samsung sam to radio sa nekom preinstaliranom aplikacijom. Imam na telefonu folder sa simbolima koje stavljam (krugovi, strelice, kvadrat... transparentna pozadina), povećam/smanjim simbol po potrebi i sačuvam kopiju. Za nekoliko sekundi.
Dodavanje teksta je prednost, ali nije obavezno.

Od jutros sam probao nekoliko aplikacija na Huawei P30PRO. Ili su prespore ili suviše komplikovane, jedna čak nije mogla da smanji dodat krug, već samo da ga poveća...

Za koju aplikaciju za SMS možete da potvrdite da poznaje propušteni broj koji imam u imeniku....
Ja koristim Mood....probao bi još.neku

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

@6pack ja bas hteo da pitam to pre par dana, ali nisam stigao. Meni je takodje bitno da postuje privatnost korisnika tj. da nema (ili ima minimalno) trackera. Mood je bio super pre, ali su ga unakazili. Chomp ima previse trackera u okviru aplikacije (cak 12). Probao sam Signal, Silence, Pulse, QKSMS+ i Textru, nijedan nema to prepoznavanje. Za sad sam na Pulse, jer je od nove godine open source, pa mozda neko uskoro ubaci tu opciju.

Upravo to pišem...')
Koristio sam je davno...sad baš probam Mod verziju...jer može Dark ....

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

@gadafi hvala na preporuci, to je to, cak ima samo jedan tracker. Koristio sam je davno takodje, ali se secam da mi se vise svidela textra.

Kako proveriti broj tracekra za neku aplikaciju?

https://exodus-privacy.eu.org/en/page/what/

Imas i njihovu aplikaciju, pa odmah izlista za sve trenutno instalirane na telefonu. Desi se ponekad da neku aplikaciju preskoci odnosno ne registruje kao instaliranu, ali mozes uvek da proveris tu na njihovom sajtu, tako ja gledam pre nego sto instaliram.

Da li negde postoji MAIC aplikacija, kao sto je na onom MLS uredjaju? Nasao sam MAIC assistant aplikaciju, isto je njihova, ali je na engleskom i nije ista.

Kakav je ovo novi tab view u google chromeu? Jel moze nekako da se vrati stari izgled?

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Posle svakog restarta widget za Mts app ne rai, moram ponovo da ga postavim.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Meni mts u opste ne radi, ne mogu ni da se ulogujem, samo zamrzne aplikacija.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno