Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moze neka preporuka za aplikaciju/servis poput balkaniyum tv, ali da rts kanali rade bez ogranicenja (autorska prava skoro na svakoj seriji i utakmici) vani (u Rusiji). Bilo kakav predlog je dobro dosao (moze i ios i android)
Instaliraj kodi balkan green

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Moze neka preporuka za aplikaciju/servis poput balkaniyum tv, ali da rts kanali rade bez ogranicenja (autorska prava skoro na svakoj seriji i utakmici) vani (u Rusiji). Bilo kakav predlog je dobro dosao (moze i ios i android)
Iscimaj nekog od rodbine ko placa sbb da ti da login za eon i plati vpn neki mesec dana ako je zbog prvenstva. (probaj na trial ako imaju srbiju da li mozes eon gledati)

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Treba mi pomoć prijatelja :)
Nije direktno vezano za temu ali mislim da je ciljna grupa ovde najveća.
Elem, par meseci nisam koristio WeChat aplikaciju i sad je blokirana, ne sećam se ni lozinke više, totalno bez-veze, jedina aplikacija koja se blokira ako je ne koristiš neko vreem!
Unesem par puta broj telefona, dobijem verivikacione kodove sms-om međutim i dalje na kraju zahteva da unesem broj telefona nekog ko ima wechat duže od 6 meseci i nije iskoristio
max broj "spašavanja" naloga, valjda jedan za 3 meseca... Ide se u securety centar pa nešto tipa help a friend log in...
Ako je neko voljan da pomogne može preko PM-a

Verujem da ovde ima ljudi koji koriste wechat :)

Youtube mi vec duze vreme, kada gledam na telefonu nesto, ne ubacuje te snimke u history?
Kada odem u history prikaze mi samo ono sto sam zadnje gledao na pc-u.
Kako to da podesim?

Obrsem, pustim video i vratim se u history, ne pojavi se nista. Isto to na a5 kod zene sve uredno funkcionise.

Poslednja izmena:
Kako se beše stavlja i šta tačno ono za blokiranje reklama u dns na Android 9?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Našao sam, mislio sam na stavljanje adguard dns-a

To je to samo je kolega pospan, izgleda [emoji6].

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

To je to samo je kolega pospan, izgleda [emoji6].

Sent from my SM-T585 using Tapatalk
E baš to, izvinjavam se [emoji23]
Još ja gledam na šta da mislim kad me je samo citirao čovek [emoji23]

Poslednja izmena:
Youtube mi vec duze vreme, kada gledam na telefonu nesto, ne ubacuje te snimke u history?

Kada odem u history prikaze mi samo ono sto sam zadnje gledao na pc-u.

Kako to da podesim?

Obrsem, pustim video i vratim se u history, ne pojavi se nista. Isto to na a5 kod zene sve uredno funkcionise.

Je l' koristiš neki ad blocker na telefonu? Meni je BlockThis to radio.

Poslednja izmena:
Block this.
Neverovatno, ne bih nikad provalio...svasta :)
Evo sad radi

kako vam se ovih dana skidaju aplikacije sa play store? meni 50mb skida 5 minuta, sad pokušavam da ustanovim jel moj telefon ima problem ili je globalna pojava...

Kod mene sve ok.

kako vam se ovih dana skidaju aplikacije sa play store? meni 50mb skida 5 minuta, sad pokušavam da ustanovim jel moj telefon ima problem ili je globalna pojava...
Mene je zezalo isto tako pre neki dan, pa sam iskljucio private dna, upalio ga ponovo i od tada radi kao i pre..ako koristis neki program za blokiranje reklama probaj da ga restartujes

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pitao sam na temi za igre ali mrtva je trend koliko vidim. Da li neko zna koja je ovo igra?
Screenshot_49.jpg

Fakat ta. A kako si to uradio? Nije valjda da pretraga slika radi i za mutni screenshot sa YouTube?

Isto tako Shazam provali o kojoj je melodiji riječ, a žurka je bila na par km :)

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Koji program se najviše koristi za vizuelni razvoj aplikacija za android? Neki IDE ili RAD alat?

Da li bi neko bio ljubazan da mi kaže koji je najbolji ad Block za rootovan telefon? I šta ono beše treba da se stavi u whitelist da mi ne *****ava notifikacije itd?

Trebalo bi AdAway i MinMinGuard kao xposed module. Moguce da gresim doduse, kod mene je nerutovan S8 i adhell radi odlicno posao.

Nego, moze li predlog za aplikaciju za vodjenje evidencije troskova i priliva? Probao bih vise njih, pa mi trebaju predlozi s kojim ste zadovoljni.

Root sam uradio preko magiska

Da li bi neko bio ljubazan da mi kaže koji je najbolji ad Block za rootovan telefon? I šta ono beše treba da se stavi u whitelist da mi ne *****ava notifikacije itd?

kao što je rekao @optical , adaway i minminguard. za ovaj drugi moraš edxposed da instaliraš.

Trebalo bi AdAway i MinMinGuard kao xposed module. Moguce da gresim doduse, kod mene je nerutovan S8 i adhell radi odlicno posao.

Nego, moze li predlog za aplikaciju za vodjenje evidencije troskova i priliva? Probao bih vise njih, pa mi trebaju predlozi s kojim ste zadovoljni.
Money lover?

1Money!
Funkcionalnost i dizajn.
Pre toga sam koristio Wallet, MoneyLover i druge, čijih se imena više ni ne sećam.

Kod mene je ovako. AdAway, telefon rutovan Magiskom. I liste. Da li je sve ovo neophodno - ne znam, ali radi posao odlično.
fdc120ea192762d53753d0deac3f7a4f.jpg
f3ff00a7c03e85d5ac0187bb45c1435a.jpg
45c8276c96953f1bb76d397e3f6f4282.jpg
4251b3123ab8544709721259845ddd7d.jpg

Vrh Dno