Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel neko koristi mobdro aplikaciju? Da li je slika zaista onako ocajna ili negde postoji mogucnost (koju ne vidim) podesavanja rezolucije!?

Moovit mi nešto baguje, šta je ovo? Gde da uđem u mapu da tražim prevoz?
b1224a68cf36005e10223c3e0faf95a1.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Neka apka koja slika tekst i pretvara ga u tekst tipa word i slicno? :)

Sent from my Huawei using Tapatalk

Cime suzbiti pop ups-ove, ubise me na mesto, nije pomoglo ni ciscenje a.virusom, malware cleaner-i sl. Sto je najgore iskacu i kada se overi home taster na tel. Menjao sam i pretrazivace misleci da je do Chrom-a, jednostavno ne pomaze nista.
Definitivno da sam pokupio neko s#anje to se implementiralo u android i radi sta hoce. Nisam fabricki reset radio.
Jel imao neko sl.problem da mi skrati muke?

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Neka od aplikacija ti radi to, briši jednu po jednu dok ne nađeš koja je.

Ima li neka aplikacija koja može da izbriše lokaciju iz info slike, probao sam neke Exif editore ali nisam uspeo.

Neka od aplikacija ti radi to, briši jednu po jednu dok ne nađeš koja je.

Sve sto sam instalirao u zadnjih 3 dana od kada je pocelo da se pojavljuje sam uklonio, na kratko se ponadah da sam sredio stvar medjutim opet iskacu[emoji15]

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Користим Block this и задовољан саеапликацијом, међутим имам проблем при преузимању атачмента, неће да их скида. Сваки пут морам да искључим апликацију да би скинуо атачмент. Постоји ли неки начин да се то реши?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

AquaMail. Koristim ga vec duze vreme za 3 naloga, skroz sam zadovoljan.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Šta ima bolje od gmaila?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Još jedan glas za mail.ru

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Preporuka za mail klijent, da podrzava vise naloga?
Ja koristim Gmail i Email na Honor 8 Lite. Probao sam i Outlook koji isto odlično radi.
U stvari, Gmail mi je pravio problem sa excel tabelama jer im je brisao ekstenziju pa ljudi nisu mogli da ih otvore. Outlook nije imao taj problem.
Outlook inače dolazi sa kalendarom.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Mail. ru koristim godinama, radi bez greške sa gmail, hotmail, yahoo.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Vidim da je mail.ru sličan mymail aplikaciji. Obe ne podržavaju zoomiranje. [emoji17]

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Šta ima da zumiraš u mejl aplikaciji [emoji23]

Ljudi potreban mi je neki kalkulator. Dobar free scientific, inzenjerski..
Jel imate neko predlog ?
Bas sam trazio, ali dosta njih su trial, a ne deluju mi bas toliko dobro da bi ih kupovao.

Ja sam ranije koristio Andie graph, emulator Texas Instruments kalkulatora, maltene nikakve razlike nema u odnosu na korišćenje originalnog, posebno sad kad smo se svi navikli na touchscreen.
Vidim da je sklonjen sa playstore, tamo postoji nova verzija koja se plaća, Almost TI.

Apk besplatne verzije može da se skine ovde https://m.apkpure.com/andie-graph/net.supware.tipro

Hvala momci na brzom odgovoru, isprobacu ih. :)

Slažem se da ćeš teško naći bolji od RealCalc Plus. Kupio još pre nekoliko godina i vredi svaku paru.

Postoji i emulator HP48 (Droid48), odlicna stvar za one bliske RPN notaciji.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Narode, možete li preporučiti neku aplikaciju da čisto mogu vidjeti ko me je otpratio na Instagramu, hvala :)

Vrh Dno