Bravo za find, ali u pravu si za crop. Mada nije loša app...Postoji, npr. ova ali ne znam da li si svestan da takve aplikacije samo kropuju, tj. gubis znacajan deo slike. Ukoliko telefon nema kameru od 25MP ili slicno, tako napravljene slike ce biti prilicno osakacene.
Meni je pink na Quick Pic - u presudio da ga se manem. Sada koristim https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.co.ladybugs.fourtoOd kada se desio "fall of Quickpic” mi nemamo krstenu galeriju. Leafpic, Camera Roll, Cluttr - su davali neku nadu ali su ostali u beti i odavno bez apdejta.
Focus Go od Franca je ok ali prejednostavan.
Eventualno Simple Gallery, ima skoro sve ali nesto mi ne lezi ne znamo zasto.
+1, galeriju imam fabričku neku, ne pamtim kad sam je otvorioJa sam se navikao na Google slike. Sada je koristim na svim telefonima.
Takođe.Ja sam se navikao na Google slike. Sada je koristim na svim telefonima.
Potrebna mi je mala pomoc..
Da li imate preporuku za neku aplikaciju gde je moguce kreirati vrlo prostu tabelu kao sa slike Pogledajte prilog 246633 u koju bi se unosile vrednosti. Excel nije opcija jer je osobi koja bi ovo koristila dosta nepregledan...
Kad pritisneš gore na search, izađe ti lista svih faca automatski? Tu samo uđeš na svakog ponaosob i taguješ ime.^ gde se taguje, ne mogu da nađem tu opciju?
Ja to ili nemam, ili sam ćorča [emoji15]Kad pritisneš gore na search, izađe ti lista svih faca automatski? Tu samo uđeš na svakog ponaosob i taguješ ime.
Ja sam namestio npr da sve slike na kojima prepozna devojku automatski šeruje na njen photos nalog. I onda ona lepo dobije slike automatski u aplikaciji.
Kul stvar.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari