Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

To (tj slično) možeš preko Google photos, kamera je za fotkanje [emoji16]
Google photos pamti promene pa uvek možeš da ih revertuješ.

Može neko ko koristi ebank komercijalne banke da proba preko opere na fonu da udje. Meni neće, izbacuje ovo...
85f212411944e38b16c4ce8c3288c02c.jpg

Sent from my MX5 using Tapatalk

Radi i meni preko chrome-a a preko opera-e mi izbacuje to...

Која је добра апликација за породично стабло?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ima li neko ovaj problem na Google Phone app. Nougat 7.1.2.
Screenshot_20171015-144701-01.jpeg

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Treba mi neki app ili widget koji na singl click može da prebaci konekciju sa 4g na 2g i obratno. Na nougat romu, aospex, root postoji.

Na nekim telefonima se ta opcija dobija kada dugo zadržiš prst na jednom od brojeva.

verovatno noob pitanje ali ja ovo nikako ne mogu jbno da nadjem... kako da kopiram url link u chrome pretrazivacu na androidu?

Oznacis url, zadrzis malo i izbacice ti opciju "copy url"

nema, pokusao sam sve cega sam se setio... uglavnom sam slao na share do sad ali mi treba bas copy pa kasnije paste opcija koju nikako nemam...

8de37612213e6d38d62944a6e4c84ada.jpg

Zadrzi klikom dve sekunde oznaceni url

drzao sam i po minut i nista se ne desava :)
postalo je frustrirajuce skroz :)

Kod mene radi najnormalnije... Tako kopiram sve sto mi treba.

tako sam i ja ranije ali ovde ga nema... na focus firefoxu isto... osnovna stvar koja treba da bude prva po redu... hvala ti svakako, izguglacu jos dok se neko ne javi...

Ovako to kod mene izgleda... Nije poslednja verzija Chrome jer ga ne koristim.
106b45c5391dda47d791f6ea25cf2ae8.jpg

tako je, to i trazim ali ne radi kod mene... kod mene je poslednja verzija ali mislim da to nema veze jer ne bi smeli da izbace ovu opciju...

Ima i drugi nacin.
Na tri tackice kliknes>share>copy to clipboard

nadjoh, pa i to je nesto cisto da imam bilo sta... hvala jos jednom...

nakon prvog kopiranja pojavila se ova ikonica za paste to clipboard koja ranije nije bila aktivna tako da je sada ok resenje...

461c6cbed0a449dc4f0c84bc01953f54.jpg

Poslednja izmena:
Na nekim telefonima se ta opcija dobija kada dugo zadržiš prst na jednom od brojeva.
Da ali to nije Google stock phone app...
Ovde je u pitanju obicno telefon koji ima cist rom poput onix nexus ili pixela..
Kada je kontakt oznacen kao favorite, i ako pod jednim imenom ima vise brojeva on mora da izbaci opciju tj da prikaze koji zelis broj da pozoves kada sam tapnes na taj kontakt..

Vrh Dno