Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam, bilo bi dobro da može [emoji846]. Pominju neki davdroid...

Ne treba ti program. Otidji preko kompa na google contacts ili preko telefona. Izvezi kontakte u .vcf fajl, prebaci u telefon i importuj. Kasnije svakodnevno ili kako ces vec, radi export kontakata kao backup.

Ok, može tako. Mislio sam pre svega neka app da radi sinhro recimo jednom dnevno u zadato vreme...

Instaliraću LOS bez Gapps-a. Koji programčić se može koristiti za sinhronizaciju kontakata sa gmail-om? Mislim da če mi samo to biti potrebno od google servisa.

Mozda mozes da uradis export sa google contacta u google csv format i da kad snimis gmail uvezes kontante. Ili da probas da u contacts apk od Lineage OS uvezes google kontakte pa da ih koristis tako :)
Probaj pa javi

Dajte predlog za migraciju svih podataka sa android 2.2 na android 6, nisam se bavio ovim. Znači komplet sve, sms, slike, programi. Nijedan telefon nije rootovan, postoji google nalog, u pitanju su stariji ljudi, ne bih ni hteo da se previše bakćem.

Mozda mozes da uradis export sa google contacta u google csv format i da kad snimis gmail uvezes kontante. Ili da probas da u contacts apk od Lineage OS uvezes google kontakte pa da ih koristis tako :)
Probaj pa javi

Uradio tako, ali naravno daje samo telefon kao mesto za skladištenje kontakata. Exportovao konrakte danas iz contacts app, zadnja sinhronizacija, uvezo sada i sve ok. Uzgred, čisti LOS daje da se kreira gmail nalog, ali je naravno sinhronizacija nemoguća.

Kako ste rešili veliko "i" na SwiftKey tastaturi?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nikako [emoji1] pišem tako i nešto se ne nerviram
BTW, ne sad zadnji update kad je bio nego onaj pre njega izgubio sam ravno 5000 reči iz rečnika i pohvalio sam im kevu. Čak su i odgovorili, razmenjivali par mailova ali džabe. Kao da se dopisujem sa retardiranim osobama. Jos na kraju pitaju da li je sad sve u redu. Ne! Još uvek mi fali 5000 reči... C*unts
Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koja je najbolja free app za hdr amaterske fotografije.... bez mnogo reklama ako ima takva?

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

...možda je bolje slikati sa fabričkom kamerom, skinuti Snapseed i izabrati HDR. Jer slikati tri slike, posle ih spajati, zapetljancija.

Primetih pre par dana da Photo Grid koji ponekad koristim za kolaže sada ima vodeni žig na izvezenim fotografijama. Ajde što su natrpali kojekakvog smeća u aplikaciju (Cheetah Mobile je vlasnik), ali mi je ovo sa žigom previše.

Zna li neko za neku dobru alternativu. Nije problem ni ako ima cenu, samo da nije na pretplatu.

Trebaju mi osnovne stvari, uglavnom sve fotke jedna pored druge, a presek između njih da ne bude običan vertikalni, već neki kosi.

Molio bih za pomoć, naime žena ne može da postavi fotografije na FB. Android verzija je 4.4.2 a probali smo i sa Swipe for FB i sa Friendly FB. Probao sam da potražim odgovor na Google-u ali sam nalazio odgovor samo za klasičnu FB aplikaciju. Da li neko zna u čemu je problem?

Verovatno do aplikacija. Evo npr simple može, upravo sam probao. A pro je u zadnjih mesec dana bila besplatna bar 3 puta

Sent from my D6503 using Tapatalk

U pitanju je ženin telefon, ja recimo imam Swipe for FB Pro i prestao sam da ga koristim zbog bug-a koji je imao u jednom trenutku i na koji su se i ovde ljudi žalili. Sada imam Frindly for FB i ok mi je ali u principu retko i koristim FB. Ne verujem da je do aplikacija jer čudno je da obe ne mogu, dok kod mene mogu (doduše kod mene je Android 5.1.1.), takođe našao sam na netu da ljudi imaju problem sa postavljanjem fotki na FB ali u pitanju je zvanična aplikacija i ne mogu primeniti ponuđeno rešenje.

U svakom slučaju hvala na odgovoru! :)

Da li postoji app koja od odabranih fotografija i videa pravi "pricu"? Nesto kao sto ima SGS7 u galeriji samo mi treba vise opcija. Odgovarala bi mi i ta fabricka opcija da nije nekih nedostataka. Valjalo bi da bude duza "prica" (video), da mogu sam da biram muziku, deo fotografije koji se istice, deo videa koji cupa za "pricu"... (ali opet da bude user friendly)...

Ako moze preporuka za neki call recorder, a da nije ACR.... Hvala unapred

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Boldbeast recorder

@ Dark samo da pitam zašto ne ACR? Meni izgleda dobar, snimci dobri, molim za savet ako ima nešto bolje.
Hvala!

@ Dark samo da pitam zašto ne ACR? Meni izgleda dobar, snimci dobri, molim za savet ako ima nešto bolje.
Hvala!

Zato sto mi je na Mokee rom-u posle instalacije ACR-a sve pocelo da koci i blokira, jedva sam ga obrisao, posle sam instalirao Automatic Call Recorder i radi ok i ima sva potrebna podesavnja.

Poslednja izmena:
Hm... Zar Automatic Call Recorder nije ACR? Ili si hteo da napišeš nešto drugo?

Hm... Zar Automatic Call Recorder nije ACR? Ili si hteo da napišeš nešto drugo?
:)
d40d87128ab7b6b1bcd5588c5b60c3a0.jpg

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Ja koristim ACR od postanka i vrh je, zaista nemam ni jednu jedinu primedbu.

Ja koristim ACR od postanka i vrh je, zaista nemam ni jednu jedinu primedbu.
Da li ima podrsku da snima razgovor u opus formatu?

Mali off, danas sam koristio az screen recorder nabavio pro verz, odlican , svaka preporuka.

Sent from my Nokia 5

Koja je fora da mi Nova launcher prime ne prikazuje sve aplikacije u meniju. Tj par sistemskih mi ne prikazuje. Nisu u stiklirane u "hide apps".

S8

Nazad
Vrh Dno